akjam Opublikowano 14 Lutego 2010 Opublikowano 14 Lutego 2010 tak wogole to wszystkiego najlpeszego chopoki hahaha :polew:[br]Dopisany: 14 Luty 2010, 23:31_________________________________________________a co gdzies pijemy ;p mam nadzieję dobranoc panowie Narta! Jak tylko będę miał wolne a na tą chwilę wygląda, że tak to Was odwiedzę bo już dwa tygodnie mnie nie było!
Kanar Opublikowano 14 Lutego 2010 Opublikowano 14 Lutego 2010 dobranoc byłem na łyżwach i sie nie połamałem, ale te bezczelne uśmiechy knypków 5 letnich jadących tyłem do kierunku jazdy podczas gdy ja starałem się nie zrobić sobie krzywdy były dosyć irytujące..
akjam Opublikowano 14 Lutego 2010 Opublikowano 14 Lutego 2010 dobranoc byłem na łyżwach i sie nie połamałem, ale te bezczelne uśmiechy knypków 5 letnich jadących tyłem do kierunku jazdy podczas gdy ja starałem się nie zrobić sobie krzywdy były dosyć irytujące.. Gdzie Kanar jeździłeś?
Olaf Opublikowano 14 Lutego 2010 Opublikowano 14 Lutego 2010 tak wogole to wszystkiego najlpeszego chopoki hahaha :polew:[br]Dopisany: 14 Luty 2010, 23:31_________________________________________________a co gdzies pijemy ;p mam nadzieję dobranoc panowie Narta! Jak tylko będę miał wolne a na tą chwilę wygląda, że tak to Was odwiedzę bo już dwa tygodnie mnie nie było! mnie tez ale tez mam wolne wiec wtorek powiniem sie pojawic
Kędzior Opublikowano 15 Lutego 2010 Opublikowano 15 Lutego 2010 dobra idę spać bo rano trza wstać hehehe mnie się dzisiaj podobało panowie :polew: :polew:
Bulczas Opublikowano 15 Lutego 2010 Opublikowano 15 Lutego 2010 No i powróciliśmy z imprezki Dzięki chłopaki, Kędzior Twoi kumple są przje...ni :polew:
keżor Opublikowano 15 Lutego 2010 Autor Opublikowano 15 Lutego 2010 k**wa mać. ja dopiero teraz wrocilem... bo pojechalem przez jedno osiedle zeby sie poslizgac i sie k**wa zawislem na koleinie i godzine sie wykopywalem.. na prostej drodze. a co do wieczora to byla miazga
Kędzior Opublikowano 15 Lutego 2010 Opublikowano 15 Lutego 2010 No i powróciliśmy z imprezki Dzięki chłopaki, Kędzior Twoi kumple są przje...ni :polew: hehe Rafał co zrobisz całe życie z wariatami :polew: pojechałem do pracy ale kur*a bania mi się nasilila i poprosiłem o urlop na dzisiaj ehehe ku***a mać. ja dopiero teraz wrocilem... bo pojechalem przez jedno osiedle zeby sie poslizgac i sie ku***a zawislem na koleinie i godzine sie wykopywalem.. na prostej drodze. a co do wieczora to byla miazga hehehe przekombinowałeś ziommmm Rafał, Keżor mam nadzieje że się wam podobało i niejesteście zawiedzeni ? :> a ja znowu nic niewyrwałem ale uderzę ponownie do tej z fantasi w świdrach na głowie
OKO Opublikowano 15 Lutego 2010 Opublikowano 15 Lutego 2010 już rozumiem dlaczego wczoraj były takie puchy na forum. ku***a mać. ja dopiero teraz wrocilem... bo pojechalem przez jedno osiedle zeby sie poslizgac i sie ku***a zawislem na koleinie i godzine sie wykopywalem.. na prostej drodze. a co do wieczora to byla miazga hehe a kto pisał że gwint mu nie przeszkadza i nie przyciera _______________________________ och wy świntuchy jak tak dalej pójdzie to wyrwiecie wszystkie wolne lachony i mnie już żadna nie będzie chciała po przygodach z Wami :polew:
keżor Opublikowano 15 Lutego 2010 Autor Opublikowano 15 Lutego 2010 Kędzior , Ty to możesz otworzyć szkołe uwodzenia :polew: no i dzięki Panowie za kręgle , ja chyba byłem na ostatnim miejscu bo rzucałem tylko raz :polew: kaseton k**wa... :polew: mam nadzieje , że tej pani pierdoln**i elektrowstrząsy a co do gwintu , to normalnie jest ok , ale tam był mega hard już z daleka widziałem , że jest "głęboko" , ale tylko przychamowałem żeby nie rozdupić miski i to mnie zgubiło , bo z braku pędu , auto się wzięło położyło no i najlepsze jest to , że po dwóch stronach były przyparkowane auta i nie mogłem jechać "górą"
OKO Opublikowano 15 Lutego 2010 Opublikowano 15 Lutego 2010 Widzę że dziś wszyscy kaca leczą. :gwizdanie: Gaduły co z wami od rana tylko kilka postów Gdzie na tych kręglach byliście??[br]Dopisany: 15 Luty 2010, 12:11_________________________________________________
OKO Opublikowano 15 Lutego 2010 Opublikowano 15 Lutego 2010 Zajefajnie że klub żyje nie tylko na forum Keżor narobił szkód? I tak to jest wyjść z nim do ludzi :polew:
stanley Opublikowano 15 Lutego 2010 Opublikowano 15 Lutego 2010 ja też już nie pije, jestem zakręcony, że nie wiem co robie. Dzisiaj lepiej niczego nie dotykam, bo źle mogę na tym wyjść
krolu Opublikowano 15 Lutego 2010 Opublikowano 15 Lutego 2010 mnie nie będzie jutro na spocie - mam masze za śp. ujka z rajchu....
miron78 Opublikowano 15 Lutego 2010 Opublikowano 15 Lutego 2010 będą u Was na zlocie z 2 auta jutro - bo mam szanse wpaść ale jak będzie jedno to mi się raczej nie opłaca :gwizdanie:
OKO Opublikowano 15 Lutego 2010 Opublikowano 15 Lutego 2010 będą u Was na zlocie z 2 auta jutro - bo mam szanse wpaść ale jak będzie jedno to mi się raczej nie opłaca :gwizdanie: u nas zawsze jest min 10 autek
Rekomendowane odpowiedzi