Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spoty Katowice i okolice

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tak wogole to wszystkiego najlpeszego chopoki hahaha :polew: :polew:[br]Dopisany: 14 Luty 2010, 23:31_________________________________________________a co gdzies pijemy ;p

mam nadzieję :decayed:

dobranoc panowie :wink4:

Narta! Jak tylko będę miał wolne a na tą chwilę wygląda, że tak to Was odwiedzę bo już dwa tygodnie mnie nie było! :disgust:
  • Odpowiedzi 154.3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• stanley

18907

• Kędzior

14855

• Miszka82

14549

• akjam

13789

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

:hi: dobranoc

byłem na łyżwach i sie nie połamałem, ale te bezczelne uśmiechy knypków 5 letnich jadących tyłem do kierunku jazdy podczas gdy ja starałem się nie zrobić sobie krzywdy były dosyć irytujące.. :disgust:

Opublikowano

:hi: dobranoc

byłem na łyżwach i sie nie połamałem, ale te bezczelne uśmiechy knypków 5 letnich jadących tyłem do kierunku jazdy podczas gdy ja starałem się nie zrobić sobie krzywdy były dosyć irytujące.. :disgust:

Gdzie Kanar jeździłeś? :kox:
Opublikowano

tak wogole to wszystkiego najlpeszego chopoki hahaha :polew: :polew:[br]Dopisany: 14 Luty 2010, 23:31_________________________________________________a co gdzies pijemy ;p

mam nadzieję :decayed:

dobranoc panowie :wink4:

Narta! Jak tylko będę miał wolne a na tą chwilę wygląda, że tak to Was odwiedzę bo już dwa tygodnie mnie nie było! :disgust:

mnie tez ale tez mam wolne :) wiec wtorek powiniem sie pojawic

Opublikowano

dobra idę spać bo rano trza wstać hehehe mnie się dzisiaj podobało panowie :good::polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

No i powróciliśmy z imprezki :naughty: Dzięki chłopaki, Kędzior Twoi kumple są przje...ni :polew: :polew:

Opublikowano

k**wa mać. ja dopiero teraz wrocilem... bo pojechalem przez jedno osiedle zeby sie poslizgac i sie k**wa zawislem na koleinie i godzine sie wykopywalem.. na prostej drodze. a co do wieczora to byla miazga :kox:

Opublikowano

No i powróciliśmy z imprezki :naughty: Dzięki chłopaki, Kędzior Twoi kumple są przje...ni :polew: :polew:

hehe Rafał co zrobisz całe życie z wariatami :polew: :polew: :polew:

pojechałem do pracy ale kur*a bania mi się nasilila i poprosiłem o urlop na dzisiaj ehehe :decayed:

ku***a mać. ja dopiero teraz wrocilem... bo pojechalem przez jedno osiedle zeby sie poslizgac i sie ku***a zawislem na koleinie i godzine sie wykopywalem.. na prostej drodze. a co do wieczora to byla miazga :kox:

hehehe przekombinowałeś ziommmm

Rafał, Keżor mam nadzieje że się wam podobało i niejesteście zawiedzeni ? :>

a ja znowu nic niewyrwałem :confused4: ale uderzę ponownie do tej z fantasi w świdrach na głowie :naughty::cool1:

Opublikowano

:hi:

już rozumiem dlaczego wczoraj były takie puchy na forum.

ku***a mać. ja dopiero teraz wrocilem... bo pojechalem przez jedno osiedle zeby sie poslizgac i sie ku***a zawislem na koleinie i godzine sie wykopywalem.. na prostej drodze. a co do wieczora to byla miazga :kox:

hehe a kto pisał że gwint mu nie przeszkadza i nie przyciera :naughty:

och wy świntuchy jak tak dalej pójdzie to wyrwiecie wszystkie wolne lachony i mnie już żadna nie będzie chciała po przygodach z Wami :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Kędzior , Ty to możesz otworzyć szkołe uwodzenia :polew: :polew:

no i dzięki Panowie za kręgle , ja chyba byłem na ostatnim miejscu bo rzucałem tylko raz :polew: :polew: kaseton k**wa... :polew: :polew:

mam nadzieje , że tej pani pierdoln**i elektrowstrząsy :kox:

a co do gwintu , to normalnie jest ok , ale tam był mega hard :blink: już z daleka widziałem , że jest "głęboko" , ale tylko przychamowałem żeby nie rozdupić miski i to mnie zgubiło , bo z braku pędu , auto się wzięło położyło :disgust:

no i najlepsze jest to , że po dwóch stronach były przyparkowane auta :wallbash: i nie mogłem jechać "górą" :disgust:

Opublikowano

masakraaa :decayed:

Opublikowano

już więcej niepije :>

Opublikowano

Widzę że dziś wszyscy kaca leczą. :gwizdanie:

Gaduły co z wami od rana tylko kilka postów :baseball:

Gdzie na tych kręglach byliście??[br]Dopisany: 15 Luty 2010, 12:11_________________________________________________ :hi:

Opublikowano

w orionie w DG

Opublikowano

Zajefajnie że klub żyje nie tylko na forum :good:

Keżor narobił szkód? I tak to jest wyjść z nim do ludzi :polew: :polew:

Opublikowano

ja też już nie pije, jestem zakręcony, że nie wiem co robie.

Dzisiaj lepiej niczego nie dotykam, bo źle mogę na tym wyjść :piroman:

Opublikowano

mnie nie będzie jutro na spocie - mam masze za śp. ujka z rajchu....

Opublikowano

będą u Was na zlocie z 2 auta jutro - bo mam szanse wpaść :decayed:

ale jak będzie jedno to mi się raczej nie opłaca :gwizdanie:

Opublikowano

będą u Was na zlocie z 2 auta jutro - bo mam szanse wpaść :decayed:

ale jak będzie jedno to mi się raczej nie opłaca :gwizdanie:

u nas zawsze jest min 10 autek :tongue4: