Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spoty Katowice i okolice

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
:cool1:
  • Odpowiedzi 154.3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• stanley

18907

• Kędzior

14855

• Miszka82

14549

• akjam

13789

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Dziekowa za spota ramki i wogole dzieki :decayed: za tydzien znow pomrozimy sie :tongue4:

Opublikowano

Dziekowa za spota ramki i wogole dzieki :decayed: za tydzien znow pomrozimy sie :tongue4:

wbijaj zapraszamy :good:

Opublikowano

ja też już w domu, po drodze wstąpiłem do żabki

Kędzior zdrówko

BWgqS.jpg

Opublikowano

Kędzior zdrówko

BWgqS.jpg

kolego ja niepiję do końca tyg alkoholu :cool1: ale za zdrowię podziękuję :decayed:

zobacz wątek z koszulkami, niestety niema tej co ty chcesz, zastanów się czy chcesz inną i mi jutro napisz co robisz bo niewiem ile kasiory przesłać, bo jestem ugadany z Rafałem tak że ja płacę za przesyłke a później się rozliczamy

Opublikowano

Kędzior zdrówko

BWgqS.jpg

kolego ja niepiję do końca tyg alkoholu :cool1: ale za zdrowię podziękuję :decayed:

zobacz wątek z koszulkami, niestety niema tej co ty chcesz, zastanów się czy chcesz inną i mi jutro napisz co robisz bo niewiem ile kasiory przesłać, bo jestem ugadany z Rafałem tak że ja płacę za przesyłke a później się rozliczamy

ja chciałem szarą, czarną koszulkę już mam, tak więc możecie załatwiać sprawę beze mnie

a ktos od nas ( z kato) zapisuje się na te II urodziny w czerwcu ?

Opublikowano

tak zapisujemy się i z tego co wywnioskowałem dzisiaj no to jak nas będzie więcej no to szukamy innej miejscówki

Opublikowano

a co do koszulki to wiem że mówiłeś coś że Basi chciałeś też zamówić dlatego też pytam :wink4:

Opublikowano

a co do koszulki to wiem że mówiłeś coś że Basi chciałeś też zamówić dlatego też pytam :wink4:

nie chce dać się zmierzyć :wink4:

i nie wiem jaki rozmiar S czy M

Opublikowano

spytaj może mi pozwoli się zmierzyć :gwizdanie: :wink4:

Opublikowano

spytaj może mi pozwoli się zmierzyć :gwizdanie: :wink4:

Ty zbieraj kasę bo jedziesz do Bukowiny :naughty:

ale to będzie masakra :polew: :polew: :polew:

3 dni na bani :>

zmykam spać :hi:

Opublikowano
:hi:
Opublikowano

wczoraj forum nie chulało wieczorem po spocie :wallbash:

Opublikowano

zachęcam do zapisów :wink4:

http://www.a4-klub.pl/smf/ii_urodziny_zlotow_slaskich_2010_lesna_polanaszymocice-t118160.0.html[br]Dopisany: 17 Luty 2010, 09:40_________________________________________________SĄ JESZCZE WOLNE MIEJSCA NA ZLOT ZIMOWY

Opublikowano

musze pomyśleć nad tym czerwcem jeszcze ale chyba jestemna tak :rolleyes:

Opublikowano

musze pomyśleć nad tym czerwcem jeszcze ale chyba jestemna tak :rolleyes:

Chyba to się wpisuj bo potem może nie być miejsc a my nie ogólnopolski że miejsca będą się zwalniały :)

Opublikowano

przypuszczam że i tak miejsc braknie skoro już jest 14 a z Kato myśle z 10 ludzi to minimum jak pojedzie :cool1:

Opublikowano

przypuszczam że i tak miejsc braknie skoro już jest 14 a z Kato myśle z 10 ludzi to minimum jak pojedzie :cool1:

jak ma zamiar jechać z 10 osób to tymbardziej jak najszybciej się zapisujcie - bo jak nazbieram ponad 20 osób to zmieniamy ośrodek na większy - a jeżeli nikt się nie zapisze i zmieścimy się w 18 osobach to wpłacam zaliczke i jak potem będzie się chciało z 10 osób dopisać to już nie będzie takiej możliwości - bo po wpłaceniu zaliczki wszelkie zmiany sa mało opłacalne