siwytychy Opublikowano 20 Października 2015 Opublikowano 20 Października 2015 ucho myslalem za razem na tychy wracamy a tyś gdzieś został w tyle
Arturoo Opublikowano 20 Października 2015 Opublikowano 20 Października 2015 (edytowane) nic ucho w ogóle jeździ spokojnie jakoś ostatnio ...niby też właściciel 2,5 ....a trochę inny Się zagadałem w Gliwicach i musiałem potem nadrabiać Edytowane 20 Października 2015 przez Arturoo
siwytychy Opublikowano 21 Października 2015 Opublikowano 21 Października 2015 nic ucho w ogóle jeździ spokojnie jakoś ostatnio ...niby też właściciel 2,5 ....a trochę inny Się zagadałem w Gliwicach i musiałem potem nadrabiać A bo to już starość hehe ...no wiesz zimowki we wrześniu i te sprawy [emoji14]nabazgrane z mojej 3310
ucho.77 Opublikowano 21 Października 2015 Opublikowano 21 Października 2015 Sciule dwa Siwy pazdziernik już mamy
Arturoo Opublikowano 21 Października 2015 Opublikowano 21 Października 2015 Dobranoc nie wiem o co chodzi ale kilku laweciarzy znam ,a renufką nie latam
stanley Opublikowano 22 Października 2015 Opublikowano 22 Października 2015 Może tyczy się to Laguny I bo wydaje mi się, że Renault nie jest aż tak awaryjne, może nawet mniej niż cała grupa VAG
pajda Opublikowano 22 Października 2015 Opublikowano 22 Października 2015 Może tyczy się to Laguny I bo wydaje mi się, że Renault nie jest aż tak awaryjne, może nawet mniej niż cała grupa VAG Rozumiem ze następne auto to Renault
stanley Opublikowano 22 Października 2015 Opublikowano 22 Października 2015 Może tyczy się to Laguny I bo wydaje mi się, że Renault nie jest aż tak awaryjne, może nawet mniej niż cała grupa VAG Rozumiem ze następne auto to Renault nigdy w życiu
Rekomendowane odpowiedzi