Multis Opublikowano 23 Października 2015 Opublikowano 23 Października 2015 Hidy bo mi się jedna przepaliła i mam teraz jedną wsadzoną 5k i jedną 6k i jest z d*py i myślę nad 4300 czy nie będzie dawała najwięcej światła, po wyczyszczeniu soczewek i tak już dla mnie efekt zadowalający, teraz tylko jedną barwę wsadzić żeby nie było kolorowo, i jakie żarówki w halogeny żeby nie było, że mijania świecą na biało a halo na żółtoHidy to u Tomasa. same palniki potrzebuję przetwornice mam, ale chodzi mi o barwęO tym mówię. Ma duży wybór barw. Ja biorę u niego h7.
stanley Opublikowano 23 Października 2015 Opublikowano 23 Października 2015 Hidy bo mi się jedna przepaliła i mam teraz jedną wsadzoną 5k i jedną 6k i jest z d*py i myślę nad 4300 czy nie będzie dawała najwięcej światła, po wyczyszczeniu soczewek i tak już dla mnie efekt zadowalający, teraz tylko jedną barwę wsadzić żeby nie było kolorowo, i jakie żarówki w halogeny żeby nie było, że mijania świecą na biało a halo na żółtoHidy to u Tomasa. same palniki potrzebuję przetwornice mam, ale chodzi mi o barwę ja przerabiałem 4,3k 5k i 6k najlepiej moim zdaniem te 5k - taki złoty środek
Multis Opublikowano 23 Października 2015 Opublikowano 23 Października 2015 Kiedyś tu był temat poruszany. Poszukaj
Multis Opublikowano 23 Października 2015 Opublikowano 23 Października 2015 no i psyt Jeszcze pół godziny... I dołączę... no i psyt Jeszcze pół godziny... I dołączę...
morsik26 Opublikowano 23 Października 2015 Opublikowano 23 Października 2015 Chłopaki wiecie może ile kosztuje regeneracja pompy wtryskowej do mojego auta? Załamany jestem
Miszka82 Opublikowano 23 Października 2015 Opublikowano 23 Października 2015 Hidy bo mi się jedna przepaliła i mam teraz jedną wsadzoną 5k i jedną 6k i jest z d*py i myślę nad 4300 czy nie będzie dawała najwięcej światła, po wyczyszczeniu soczewek i tak już dla mnie efekt zadowalający, teraz tylko jedną barwę wsadzić żeby nie było kolorowo, i jakie żarówki w halogeny żeby nie było, że mijania świecą na biało a halo na żółtoHidy to u Tomasa. same palniki potrzebuję przetwornice mam, ale chodzi mi o barwę ja przerabiałem 4,3k 5k i 6k najlepiej moim zdaniem te 5k - taki złoty środek no ja przerabiałem 6k i 5k ale 4,3k nie jak to wygląda ? 4,3k da więcej światła ale będzie bardziej żółty ? a jak z barwą
stanley Opublikowano 23 Października 2015 Opublikowano 23 Października 2015 Chłopaki wiecie może ile kosztuje regeneracja pompy wtryskowej do mojego auta? Załamany jestem Nie wiem czy Arturoo nie miał jakiś namiarów
morsik26 Opublikowano 23 Października 2015 Opublikowano 23 Października 2015 Chłopaki wiecie może ile kosztuje regeneracja pompy wtryskowej do mojego auta? Załamany jestemNie wiem czy Arturoo nie miał jakiś namiarów Masakra zostałem bez auta a tu na leczenie trzeba jeździć
Multis Opublikowano 23 Października 2015 Opublikowano 23 Października 2015 Nie wiem jak śmietana w kobiorze. Kiedyś był dobry w pompach
morsik26 Opublikowano 23 Października 2015 Opublikowano 23 Października 2015 Nie wiem jak śmietana w kobiorze. Kiedyś był dobry w pompachA co wiecie na temat wymiany tego słynnego tranzystora w sterowniku?
Multis Opublikowano 23 Października 2015 Opublikowano 23 Października 2015 Nie wiem jak śmietana w kobiorze. Kiedyś był dobry w pompachA co wiecie na temat wymiany tego słynnego tranzystora w sterowniku?Że się wymienia...
morsik26 Opublikowano 23 Października 2015 Opublikowano 23 Października 2015 Nie wiem jak śmietana w kobiorze. Kiedyś był dobry w pompachA co wiecie na temat wymiany tego słynnego tranzystora w sterowniku?Że się wymienia...A to pomaga bez regeneracji pompy? Robił to ktoś z Was
Multis Opublikowano 23 Października 2015 Opublikowano 23 Października 2015 Nie wiem jak śmietana w kobiorze. Kiedyś był dobry w pompachA co wiecie na temat wymiany tego słynnego tranzystora w sterowniku?Że się wymienia...A to pomaga bez regeneracji pompy? Robił to ktoś z WasTak. Pod warunkiem że tranzystor uwalony. A nie pompa zatarta.
morsik26 Opublikowano 23 Października 2015 Opublikowano 23 Października 2015 Nie wiem jak śmietana w kobiorze. Kiedyś był dobry w pompachA co wiecie na temat wymiany tego słynnego tranzystora w sterowniku?Że się wymienia...A to pomaga bez regeneracji pompy? Robił to ktoś z WasTak. Pod warunkiem że tranzystor uwalony. A nie pompa zatarta.No właśnie i tu się rodzi pytanie co padło
Multis Opublikowano 23 Października 2015 Opublikowano 23 Października 2015 Nie wiem jak śmietana w kobiorze. Kiedyś był dobry w pompachA co wiecie na temat wymiany tego słynnego tranzystora w sterowniku?Że się wymienia...A to pomaga bez regeneracji pompy? Robił to ktoś z WasTak. Pod warunkiem że tranzystor uwalony. A nie pompa zatarta.No właśnie i tu się rodzi pytanie co padłoJeśli tranzystor, co jest częsta usterka, to Ci wymienię. Natomiast nie mam czasu na poszukiwania prawdy. Remont w domu...
morsik26 Opublikowano 23 Października 2015 Opublikowano 23 Października 2015 Nie wiem jak śmietana w kobiorze. Kiedyś był dobry w pompachA co wiecie na temat wymiany tego słynnego tranzystora w sterowniku?Że się wymienia...A to pomaga bez regeneracji pompy? Robił to ktoś z WasTak. Pod warunkiem że tranzystor uwalony. A nie pompa zatarta.No właśnie i tu się rodzi pytanie co padłoJeśli tranzystor, co jest częsta usterka, to Ci wymienię. Natomiast nie mam czasu na poszukiwania prawdy. Remont w domu...To bym Ci musiał wyciągnąć sterownik
Multis Opublikowano 23 Października 2015 Opublikowano 23 Października 2015 A bezpiecznik nie poleciał?
morsik26 Opublikowano 23 Października 2015 Opublikowano 23 Października 2015 A bezpiecznik nie poleciał?Nie wiem nie sprawdzałem bo już ciemno było,a jutro znów na rano do roboty idę.
pajda Opublikowano 23 Października 2015 Opublikowano 23 Października 2015 Hidy bo mi się jedna przepaliła i mam teraz jedną wsadzoną 5k i jedną 6k i jest z d*py i myślę nad 4300 czy nie będzie dawała najwięcej światła, po wyczyszczeniu soczewek i tak już dla mnie efekt zadowalający, teraz tylko jedną barwę wsadzić żeby nie było kolorowo, i jakie żarówki w halogeny żeby nie było, że mijania świecą na biało a halo na żółtoHidy to u Tomasa. same palniki potrzebuję przetwornice mam, ale chodzi mi o barwę ja przerabiałem 4,3k 5k i 6knajlepiej moim zdaniem te 5k - taki złoty środek no ja przerabiałem 6k i 5k ale 4,3k nie jak to wygląda ?4,3k da więcej światła ale będzie bardziej żółty ? a jak z barwą Ostatnio na spocie był ten świateł mijaniaJa mam obecnie 4850 K i dawaj rade [emoji2]
Rekomendowane odpowiedzi