Arturoo Opublikowano 24 Października 2015 Opublikowano 24 Października 2015 Hejka Multis dziękówa za ogarnięcie tematu
ucho.77 Opublikowano 24 Października 2015 Opublikowano 24 Października 2015 Wałkiem byś pomachal.... na fona trza się odezwać
Miszka82 Opublikowano 24 Października 2015 Opublikowano 24 Października 2015 niech mi k**wa ktoś powie, że mam problem z alkoholem... http://www.expressilustrowany.pl/artykul/zdjecia/9023275,upijaja-sie-przez-odbyt,15985351,id,t,zid.html
stanley Opublikowano 24 Października 2015 Opublikowano 24 Października 2015 Ja już mam przygotowaną flaszeczkę czystej
Multis Opublikowano 24 Października 2015 Opublikowano 24 Października 2015 niech mi k**wa ktoś powie, że mam problem z alkoholem... http://www.expressilustrowany.pl/artykul/zdjecia/9023275,upijaja-sie-przez-odbyt,15985351,id,t,zid.html Ja nie mam problemu z alkoholem. Idę do monopola i kupuje.... Psyyyyyt.
pajda Opublikowano 24 Października 2015 Opublikowano 24 Października 2015 Zdrowie Ruda z cola ! [emoji2]
morsik26 Opublikowano 24 Października 2015 Opublikowano 24 Października 2015 Panowie bawi się ktoś w wymiany dotyków w smartfonach? Dokładnie chodzi mi o Lg G2 bo żona dziś rozwaliła
Miszka82 Opublikowano 24 Października 2015 Opublikowano 24 Października 2015 ja już też przyjąłem substancję ale tak patrzę i już wiem, że za mało mam więc czeka mnie wycieczka do sklepu jeszcze - tyle lat doświadczenia, a taki błąd książkowy Panowie bawi się ktoś w wymiany dotyków w smartfonach? Dokładnie chodzi mi o Lg G2 bo żona dziś rozwaliła Multis ?
Multis Opublikowano 24 Października 2015 Opublikowano 24 Października 2015 ja już też przyjąłem substancję ale tak patrzę i już wiem, że za mało mam więc czeka mnie wycieczka do sklepu jeszcze - tyle lat doświadczenia, a taki błąd książkowy Nikt jeszcze nie kupił za dużo... Panowie bawi się ktoś w wymiany dotyków w smartfonach? Dokładnie chodzi mi o Lg G2 bo żona dziś rozwaliłaRemont mam. Wiec za jakie 2 tyg. Ale mam kolesia co robi. Musze rozeznać ceny
morsik26 Opublikowano 24 Października 2015 Opublikowano 24 Października 2015 ja już też przyjąłem substancję ale tak patrzę i już wiem, że za mało mam więc czeka mnie wycieczka do sklepu jeszcze - tyle lat doświadczenia, a taki błąd książkowy Nikt jeszcze nie kupił za dużo... Panowie bawi się ktoś w wymiany dotyków w smartfonach? Dokładnie chodzi mi o Lg G2 bo żona dziś rozwaliłaRemont mam. Wiec za jakie 2 tyg. Ale mam kolesia co robi. Musze rozeznać cenyNie musi być oryginał tylko jakiś tani zamiennik żeby tylko działał. Jak będziesz coś wiedział to daj znać
Multis Opublikowano 24 Października 2015 Opublikowano 24 Października 2015 ja już też przyjąłem substancję ale tak patrzę i już wiem, że za mało mam więc czeka mnie wycieczka do sklepu jeszcze - tyle lat doświadczenia, a taki błąd książkowy Nikt jeszcze nie kupił za dużo... Panowie bawi się ktoś w wymiany dotyków w smartfonach? Dokładnie chodzi mi o Lg G2 bo żona dziś rozwaliłaRemont mam. Wiec za jakie 2 tyg. Ale mam kolesia co robi. Musze rozeznać cenyNie musi być oryginał tylko jakiś tani zamiennik żeby tylko działał. Jak będziesz coś wiedział to daj znaćPrzypomnij się z jutro z rana ja już też przyjąłem substancję ale tak patrzę i już wiem, że za mało mam więc czeka mnie wycieczka do sklepu jeszcze - tyle lat doświadczenia, a taki błąd książkowy Nikt jeszcze nie kupił za dużo... Panowie bawi się ktoś w wymiany dotyków w smartfonach? Dokładnie chodzi mi o Lg G2 bo żona dziś rozwaliłaRemont mam. Wiec za jakie 2 tyg. Ale mam kolesia co robi. Musze rozeznać cenyNie musi być oryginał tylko jakiś tani zamiennik żeby tylko działał. Jak będziesz coś wiedział to daj znaćPrzypomnij się z jutro z ranaCo z motorem?
morsik26 Opublikowano 24 Października 2015 Opublikowano 24 Października 2015 Multis podaj swój numer na priv
Arturoo Opublikowano 24 Października 2015 Opublikowano 24 Października 2015 morsik dzwoń do mie jak nie śpisz !!!!!!!!!!...przeoczyłem wcoraj temat...coś Multis wspomniał,jak się z nim wieczorem widzałem...ale to było późno już ...ale dopiero teraz mam troche luzu by gadać
Miszka82 Opublikowano 24 Października 2015 Opublikowano 24 Października 2015 ach ta solidarność 2,5 TDI aż się za Was napiję
Arturoo Opublikowano 24 Października 2015 Opublikowano 24 Października 2015 kurwus bym zapomniał napisać jak bym nicka Twojego nie zobaczył....pyrsk
Rekomendowane odpowiedzi