Pucek Opublikowano 30 Października 2015 Opublikowano 30 Października 2015 właśnie miałem tel. od mechanika i motor kaput !!! hydraulika padła, wałek ok, dziura gdzieś tam ... głowice maja jeszcze w poniedziałek wytargać bo dziś tylko dekiel i rozrząd rozkręcili i pompki wyciągli Daję 10 tyś i zabieram tak jak stoi ojro To bierz w zęby 10 tyś ojro i bierz mojego
ucho.77 Opublikowano 30 Października 2015 Opublikowano 30 Października 2015 tzn ? jaśniej proszę2,7bt
pajda Opublikowano 30 Października 2015 Opublikowano 30 Października 2015 właśnie miałem tel. od mechanika i motor kaput !!! hydraulika padła, wałek ok, dziura gdzieś tam ... głowice maja jeszcze w poniedziałek wytargać bo dziś tylko dekiel i rozrząd rozkręcili i pompki wyciągli Daję 10 tyś i zabieram tak jak stoi ojro To bierz w zęby 10 tyś ojro i bierz mojego za stare to masz i przesiadka prawie żadna no jedynie na "+" że v6
Multis Opublikowano 30 Października 2015 Opublikowano 30 Października 2015 [emoji481] Multis trzeba było dzwonić Zostało jeszcze trochę żubrówki...
Pucek Opublikowano 30 Października 2015 Opublikowano 30 Października 2015 właśnie miałem tel. od mechanika i motor kaput !!! hydraulika padła, wałek ok, dziura gdzieś tam ... głowice maja jeszcze w poniedziałek wytargać bo dziś tylko dekiel i rozrząd rozkręcili i pompki wyciągli Daję 10 tyś i zabieram tak jak stoi ojro To bierz w zęby 10 tyś ojro i bierz mojego za stare to masz i przesiadka prawie żadna no jedynie na "+" że v6 I z zewnątrz nowsze, jak chcesz nowe to pit w zęby i po nową skodę na raty
Multis Opublikowano 30 Października 2015 Opublikowano 30 Października 2015 Browar sącze Ja browary sączylem przy składaniu. A teraz żubrówka. I zaraz nyny... Ty. Ale dobrze ze nie wzięli my się za te wnoszenie. Kolesie zmiękli przy rogówce... Prawie mi tu padli... A flaszkę i tak zrobimy.... Heh
stanley Opublikowano 30 Października 2015 Opublikowano 30 Października 2015 właśnie miałem tel. od mechanika i motor kaput !!! hydraulika padła, wałek ok, dziura gdzieś tam ... głowice maja jeszcze w poniedziałek wytargać bo dziś tylko dekiel i rozrząd rozkręcili i pompki wyciągli poc**j to rozbierałeś, trzeba było jeździć póki auto nie stanie i tyle Ja od dwóch lat tak jeżdżę i czekam kiedy coś yebnie Trzeba pamiętać, że w starym aucie jak coś zaczniesz rozbieraż to kosztą robią się x2 albo i x3 od zakładanych Zdrówko..Zdrówko... cfaniaki, ja jutro na ochotnika do robo
Multis Opublikowano 30 Października 2015 Opublikowano 30 Października 2015 właśnie miałem tel. od mechanika i motor kaput !!! hydraulika padła, wałek ok, dziura gdzieś tam ... głowice maja jeszcze w poniedziałek wytargać bo dziś tylko dekiel i rozrząd rozkręcili i pompki wyciągli poc**j to rozbierałeś, trzeba było jeździć póki auto nie stanie i tyle Ja od dwóch lat tak jeżdżę i czekam kiedy coś yebnie Trzeba pamiętać, że w starym aucie jak coś zaczniesz rozbieraż to kosztą robią się x2 albo i x3 od zakładanych Zdrówko..Zdrówko... cfaniaki, ja jutro na ochotnika do robo Bidula... Zdrówko....
morsik26 Opublikowano 31 Października 2015 Opublikowano 31 Października 2015 (edytowane) Cześć Panowie szukam kogoś kto mi ogarnie na szybko wymianę tego tranzystora w sterowniku pompy i gdzie taki szybko kupić? Jutro wszystkich świętych a ja bez auta. Multis wiem,że się oferowałeś,ale mówiłeś że masz remont w domu. To auto mi spędza sen z powiek [emoji53] Edytowane 31 Października 2015 przez morsik26
Arturoo Opublikowano 31 Października 2015 Opublikowano 31 Października 2015 właśnie miałem tel. od mechanika i motor kaput !!! hydraulika padła, wałek ok, dziura gdzieś tam ... głowice maja jeszcze w poniedziałek wytargać bo dziś tylko dekiel i rozrząd rozkręcili i pompki wyciągli Złożyć.. Znaleźć barierkę... A potem nowe auto...gdybyś miał problem z barierką i się jej bał... .. Zadzwoń
pajda Opublikowano 31 Października 2015 Opublikowano 31 Października 2015 właśnie miałem tel. od mechanika i motor kaput !!! hydraulika padła, wałek ok, dziura gdzieś tam ... głowice maja jeszcze w poniedziałek wytargać bo dziś tylko dekiel i rozrząd rozkręcili i pompki wyciągli poc**j to rozbierałeś, trzeba było jeździć póki auto nie stanie i tyle [emoji14]h34r: Ja od dwóch lat tak jeżdżę i czekam kiedy coś yebnie Trzeba pamiętać, że w starym aucie jak coś zaczniesz rozbieraż to kosztą robią się x2 albo i x3 od zakładanych Zdrówko..Zdrówko... cfaniaki, ja jutro na ochotnika do robo Stanley co ty mi tu pierdzielisz, jak mialem tego nie ruszac jak auto chodzilo jak traktor i spadla moc !
stanley Opublikowano 31 Października 2015 Opublikowano 31 Października 2015 właśnie miałem tel. od mechanika i motor kaput !!! hydraulika padła, wałek ok, dziura gdzieś tam ... głowice maja jeszcze w poniedziałek wytargać bo dziś tylko dekiel i rozrząd rozkręcili i pompki wyciągli poc**j to rozbierałeś, trzeba było jeździć póki auto nie stanie i tyle [emoji14]h34r: Ja od dwóch lat tak jeżdżę i czekam kiedy coś yebnie Trzeba pamiętać, że w starym aucie jak coś zaczniesz rozbieraż to kosztą robią się x2 albo i x3 od zakładanych Zdrówko..Zdrówko... cfaniaki, ja jutro na ochotnika do robo Stanley co ty mi tu pierdzielisz, jak mialem tego nie ruszac jak auto chodzilo jak traktor i spadla moc ! nie mówiłeś, że spada moc, ja u siebie muszę robić kilka rzeczy, ale jak się za to zabiorę to wyjdzie kilka następnych z roboty
Multis Opublikowano 31 Października 2015 Opublikowano 31 Października 2015 Cześć Panowie szukam kogoś kto mi ogarnie na szybko wymianę tego tranzystora w sterowniku pompy i gdzie taki szybko kupić? Jutro wszystkich świętych a ja bez auta. Multis wiem,że się oferowałeś,ale mówiłeś że masz remont w domu. To auto mi spędza sen z powiek [emoji53] Skąd pewność że to tranzystor. Mówiłeś ze pompa ciśnie na wtryski...
morsik26 Opublikowano 31 Października 2015 Opublikowano 31 Października 2015 Cześć Panowie szukam kogoś kto mi ogarnie na szybko wymianę tego tranzystora w sterowniku pompy i gdzie taki szybko kupić? Jutro wszystkich świętych a ja bez auta. Multis wiem,że się oferowałeś,ale mówiłeś że masz remont w domu. To auto mi spędza sen z powiek [emoji53] Skąd pewność że to tranzystor. Mówiłeś ze pompa ciśnie na wtryski... No bo ciśnie tylko dlaczego jest ten błąd cały czas czyli od kąta wtrysku A też pojawił się 01318 czyli od sterownika pompy wtryskowej. Zastanawia mnie jeszcze ten wtrysk sterujący że jak wtyczkę odepnę to nawet rozrusznik nie zakręci. Już nie mam pomysłu i dlatego myślę o tym tranzystorze
Multis Opublikowano 31 Października 2015 Opublikowano 31 Października 2015 Cześć Panowie szukam kogoś kto mi ogarnie na szybko wymianę tego tranzystora w sterowniku pompy i gdzie taki szybko kupić? Jutro wszystkich świętych a ja bez auta. Multis wiem,że się oferowałeś,ale mówiłeś że masz remont w domu. To auto mi spędza sen z powiek [emoji53] Skąd pewność że to tranzystor. Mówiłeś ze pompa ciśnie na wtryski... No bo ciśnie tylko dlaczego jest ten błąd cały czas czyli od kąta wtrysku A też pojawił się 01318 czyli od sterownika pompy wtryskowej. Zastanawia mnie jeszcze ten wtrysk sterujący że jak wtyczkę odepnę to nawet rozrusznik nie zakręci. Już nie mam pomysłu i dlatego myślę o tym tranzystorze Tranzystor do wymiany jak nie ciśnie. Co Google na temat błędów?
Arturoo Opublikowano 31 Października 2015 Opublikowano 31 Października 2015 Dzwoniłeś na numer który Ci podesłałem?
Mario22 Opublikowano 31 Października 2015 Opublikowano 31 Października 2015 Pajda za 15 tyś sprzedam ci mojego nissana ... Igła z przebiegiem 140 tyś
Rekomendowane odpowiedzi