Mario22 Opublikowano 14 Listopada 2015 Opublikowano 14 Listopada 2015 Haha no co rysio rządzi... Naciapane z Z2
Marcin6 Opublikowano 14 Listopada 2015 Opublikowano 14 Listopada 2015 https://www.youtube....ry=mioushnospr fchoj dobre! orkiestra wymiata
stanley Opublikowano 14 Listopada 2015 Opublikowano 14 Listopada 2015 (edytowane) Naciapane z Z2 Pyrsk... Prawdziwi raperzy a nie jacyś podrabiańcy... Jak.ten popek Naciapane z Z2 włącz lepiej konsole Edytowane 14 Listopada 2015 przez stanley
Mario22 Opublikowano 14 Listopada 2015 Opublikowano 14 Listopada 2015 (edytowane) No.dobra wiwm że poznań to nie katowice... Ale troche szacunku dla starego wymiatacza... Nie tylko rapery z katowic dobrze prawią... Naciapane z Z2 Edytowane 14 Listopada 2015 przez Mario22
stanley Opublikowano 14 Listopada 2015 Opublikowano 14 Listopada 2015 No.dobra wiwm że poznań to nie katowice... Ale troche szacunku dla starego wymiatacza... Nie tylko rapery z katowic dobrze prawią... Naciapane z Z2 czy ja coś powiedziałem na Peje ? też czasem zapuszczę jakiś jego kawałek, ale ciut inną nutę niż gangsta rap
Mario22 Opublikowano 14 Listopada 2015 Opublikowano 14 Listopada 2015 (edytowane) Ja tam sie na rysiu wychowałem... Słuchałem slums attack na słuchawkach żeby mama przekleństw nie słyszała na kaseciaku... Haha były czasy... Wtedy było ciężko bez internetu.... W gliwicach był fonoszop.. Sklep z kasetami... Naciapane z Z2 To je dobre.. https://youtu.be/J4NXHkAE97k Naciapane z Z2 Edytowane 14 Listopada 2015 przez Mario22
akjam Opublikowano 14 Listopada 2015 Opublikowano 14 Listopada 2015 Jest dziś jako film ciekawy gdzieś w TV?
stanley Opublikowano 14 Listopada 2015 Opublikowano 14 Listopada 2015 Jest dziś jako film ciekawy gdzieś w TV? można też pracować
Horneth Opublikowano 14 Listopada 2015 Opublikowano 14 Listopada 2015 (edytowane) Hahaha ja też przy piwie rozwiązuje zaległe testy ze szkoleń... Artur dzwoniłem wczoraj do PZU i tak jak mówiłeś więcej jak 2 auta biorące w kolizji odpada żeby to u nich zgłosić. Zadzwoniłem dziś do tego Liberty Direct przyjęli wstępnie zgłoszenie , mają oddzwonić w ciągu 24h... Edytowane 14 Listopada 2015 przez Horneth
stanley Opublikowano 14 Listopada 2015 Opublikowano 14 Listopada 2015 Hahaha ja też przy piwie rozwiązuje zaległe testy ze szkoleń... Artur dzwoniłem wczoraj do PZU i tak jak mówiłeś więcej jak 2 auta biorące w kolizji odpada żeby to u nich zgłosić. Zadzwoniłem dziś do tego Liberty Direct przyjęli wstępnie zgłoszenie , mają oddzwonić w ciągu 24h... niech się nie zgadza na wycenę szkody przez telefon
Horneth Opublikowano 14 Listopada 2015 Opublikowano 14 Listopada 2015 Dobrze wiedzieć... ogólnie czuje że ten LD to będzie porażka biorąc pod uwagę wycenę szkody. A powiedz mi jeszcze czy rzeczoznawca bierze pod uwagę przy wycenie to że na samochodzie jest fabryczny lakier i brak napraw blacharskich bo trudno w to uwierzyć ale ta astra 98r jest dziewiczo czysta...
stanley Opublikowano 14 Listopada 2015 Opublikowano 14 Listopada 2015 Dobrze wiedzieć... ogólnie czuje że ten LD to będzie porażka biorąc pod uwagę wycenę szkody. A powiedz mi jeszcze czy rzeczoznawca bierze pod uwagę przy wycenie to że na samochodzie jest fabryczny lakier i brak napraw blacharskich bo trudno w to uwierzyć ale ta astra 98r jest dziewiczo czysta... bierze, ale w przypadku tak "niemłodego" auta, to są groszowe sprawy Nie ma... Lipa Naciapane z Z2 masz klasyka
Mario22 Opublikowano 14 Listopada 2015 Opublikowano 14 Listopada 2015 Kawałek super.. Ale to taki późniejszy klasyk... Czasowo do scyzoryka i anty liroya mu brakuje ale nuta super Naciapane z Z2 https://youtu.be/lWIk5d0XtU0 dobry bit... Haha Naciapane z Z2
stanley Opublikowano 14 Listopada 2015 Opublikowano 14 Listopada 2015 dla mnie klasykiem jest np ta płyta https://www.youtube.com/results?search_query=tede+sport
Rekomendowane odpowiedzi