akjam Opublikowano 16 Listopada 2015 Opublikowano 16 Listopada 2015 Wydechu BTW Raciborskie klasyczne pssyyt
horny devil Opublikowano 16 Listopada 2015 Opublikowano 16 Listopada 2015 E no widziałem w CTR tuning jak chłopaki takie coś ogarneli w lupo. Obeszli cały zbiornik a do tego mieli specjalny tłumik. Poszukam foto jak znajdę.Pogadam z Damianem może takie coś ogarnie jak byś był zainteresowany. Odszedł od CTR i założył FrogRacing
Mario22 Opublikowano 16 Listopada 2015 Opublikowano 16 Listopada 2015 Albo MG... Można u nich zapytać... Lubią wyzwania ale kasują swoje Naciapane z Z2
Mario22 Opublikowano 17 Listopada 2015 Opublikowano 17 Listopada 2015 Siema chlory... Pssyyyttt Naciapane z Z2
stanley Opublikowano 17 Listopada 2015 Opublikowano 17 Listopada 2015 Albo MG... Można u nich zapytać... Lubią wyzwania ale kasują swojeNaciapane z Z2 nie podejmą się E no widziałem w CTR tuning jak chłopaki takie coś ogarneli w lupo. Obeszli cały zbiornik a do tego mieli specjalny tłumik. Poszukam foto jak znajdę.Pogadam z Damianem może takie coś ogarnie jak byś był zainteresowany. Odszedł od CTR i założył FrogRacing zapytaj
Mario22 Opublikowano 17 Listopada 2015 Opublikowano 17 Listopada 2015 Jest jeden magik który ostatnio robił wydech w mercu 500 SL takim klasyku i wyprowadzał rury nad lusterka... Merc dragster... Auto pokazowe ogólnie rzeźby masa i sporo godzin roboty spawania pasowania... Nie wiem jak cenowo ale.koleś robi z zamiłowania pomimo że nie jest znany na pół polski jak ci którzy mają renome i już rzeźbić im się nie chce... Naciapane z Z2
H4mm3R Opublikowano 17 Listopada 2015 Opublikowano 17 Listopada 2015 Miodzio na mój gust Naciapane z Z2 niestety nikt w PL nie chce się tego podjąć Zagadaj do djim, może coś by z tego wyszło.
KoJ@K Opublikowano 17 Listopada 2015 Opublikowano 17 Listopada 2015 Ale jaki tu jest haczyk, co w tym jest takiego, ze sie w b5 podjąć nie chcą ??
stanley Opublikowano 17 Listopada 2015 Opublikowano 17 Listopada 2015 Ale jaki tu jest haczyk, co w tym jest takiego, ze sie w b5 podjąć nie chcą ?? przeszkadza zbiornik paliwa
KoJ@K Opublikowano 17 Listopada 2015 Opublikowano 17 Listopada 2015 A samą rurą nie idzie tego jakos obejść, czy zalezy Ci na tyn, zeby dwa tlumiki miec?
Zboro Opublikowano 17 Listopada 2015 Opublikowano 17 Listopada 2015 Bry, Dawno mnie nie było. Sptykamy sie dzisiaj?
Miszka82 Opublikowano 17 Listopada 2015 Opublikowano 17 Listopada 2015 Ale jaki tu jest haczyk, co w tym jest takiego, ze sie w b5 podjąć nie chcą ?? przeszkadza zbiornik paliwa pamiętasz pisałem Ci kiedyś, ten koleś z Zawiercia abdul81 chyba miał nick miał po dwóch stronach fifki w B5 - nie wiem czy u NOSB'a tego nie robił bo tam swapował silnik
secio84 Opublikowano 17 Listopada 2015 Opublikowano 17 Listopada 2015 Albo MG... Można u nich zapytać... Lubią wyzwania ale kasują swoje Naciapane z Z2 nie podejmą się E no widziałem w CTR tuning jak chłopaki takie coś ogarneli w lupo. Obeszli cały zbiornik a do tego mieli specjalny tłumik. Poszukam foto jak znajdę. Pogadam z Damianem może takie coś ogarnie jak byś był zainteresowany. Odszedł od CTR i założył FrogRacing zapytajStanley jesteś w stanie sprawdzić mi auto po vinie naciepane z GT-I9195
Rekomendowane odpowiedzi