Mario22 Opublikowano 25 Listopada 2015 Opublikowano 25 Listopada 2015 Panowie.... Sprawa jest... Idą Święta może pomyślimy o jakimś wspólnym spocie katowicko gliwicko żorskim w gliwicach katowicach lub żorach? Ustalmy termin wcześniej i zróbmy fajnego spota... To samo kopiuje na gliwice i żory i czekam na odzew.... Naciapane z Z2
pajda Opublikowano 26 Listopada 2015 Opublikowano 26 Listopada 2015 pajda - to jednak z gtb zrezygnowales?No tak, stwierdzilem ze ta inwestycja jest mi zbedna lepiej za te kasę dołożyć cos innego bardziej pożytecznego
Miszka82 Opublikowano 26 Listopada 2015 Opublikowano 26 Listopada 2015 Panowie.... Sprawa jest... Idą Święta może pomyślimy o jakimś wspólnym spocie katowicko gliwicko żorskim w gliwicach katowicach lub żorach? Ustalmy termin wcześniej i zróbmy fajnego spota...To samo kopiuje na gliwice i żory i czekam na odzew....Naciapane z Z2 działaj !
Tomi_81 Opublikowano 26 Listopada 2015 Opublikowano 26 Listopada 2015 Takie tam, coraz bliżej niż dalej do finału No i fajnie co by nie gadać zrobiłbym tak samo jak pajda
akjam Opublikowano 26 Listopada 2015 Opublikowano 26 Listopada 2015 Panowie.... Sprawa jest... Idą Święta może pomyślimy o jakimś wspólnym spocie katowicko gliwicko żorskim w gliwicach katowicach lub żorach? Ustalmy termin wcześniej i zróbmy fajnego spota... To samo kopiuje na gliwice i żory i czekam na odzew.... Naciapane z Z2 działaj ! też Jestem za
Mario22 Opublikowano 26 Listopada 2015 Opublikowano 26 Listopada 2015 (edytowane) Panowie.... Sprawa jest... Idą Święta może pomyślimy o jakimś wspólnym spocie katowicko gliwicko żorskim w gliwicach katowicach lub żorach? Ustalmy termin wcześniej i zróbmy fajnego spota... To samo kopiuje na gliwice i żory i czekam na odzew.... Naciapane z Z2 działaj !też Jestem za To jesteś drugi chętny jak na razie z ekipy katowickiej po miszce Naciapane z Z2 Edytowane 26 Listopada 2015 przez Mario22
morsik26 Opublikowano 26 Listopada 2015 Opublikowano 26 Listopada 2015 Ja też bym się pisał na takiego spota wspólnego.
ucho.77 Opublikowano 26 Listopada 2015 Opublikowano 26 Listopada 2015 Mario ja też chętny, co jakiś czas fajnie zobaczyć wasze pyski Tylko żebym był
pajda Opublikowano 26 Listopada 2015 Opublikowano 26 Listopada 2015 Panowie.... Sprawa jest... Idą Święta może pomyślimy o jakimś wspólnym spocie katowicko gliwicko żorskim w gliwicach katowicach lub żorach? Ustalmy termin wcześniej i zróbmy fajnego spota... To samo kopiuje na gliwice i żory i czekam na odzew.... Naciapane z Z2 działaj !też Jestem za To jesteś drugi chętny jak na razie z ekipy katowickiej po miszce Naciapane z Z2 Powiem krotko działaj!Przypominam ze w styczniu jak co roku pewnie bdzie imprezka w city roku[emoji2]
Mario22 Opublikowano 26 Listopada 2015 Opublikowano 26 Listopada 2015 Mi bardziej chodzi o zrobienie liczniejszego spota czyli dogadanie cześniej terminu żeby więcej osób wpadło Naciapane z Z2
Rekomendowane odpowiedzi