Kędzior Opublikowano 17 Lutego 2010 Opublikowano 17 Lutego 2010 z wieczorka... Takie miłe przywitanie tą czarnulą... siemka, co tak uciekłeś ze spota wczoraj? Dzisiaj rankiem po 4ej wyruszyłem w podróż po graty do mojej furki i teraz wróciłem... :gwizdanie: Otworzyłem piwko i zasypiam! Zrobiłem 1000 parę kilosów! aha takie butyyy ale ona chyba nie miętosi , tak jej dobrze z oczu patrzy keżor ta laska mnie teraz zabiła :slina: jednak te ruskie stronki są niezłe :gwizdanie:
bakuś Opublikowano 17 Lutego 2010 Opublikowano 17 Lutego 2010 Dzisiaj rankiem po 4ej wyruszyłem w podróż po graty do mojej furki i teraz wróciłem... :gwizdanie: Otworzyłem piwko i zasypiam! Zrobiłem 1000 parę kilosów! A co kupiłeś ciekawego?
A-rek Opublikowano 17 Lutego 2010 Opublikowano 17 Lutego 2010 ale ona chyba nie miętosi , tak jej dobrze z oczu patrzy ku***a kezor moja siedzi kolo mnie co tu wklejasz :slina: no Diman prosze cie na Gliwickich Miron dal mi szlaban na takie fotki to chociaz tutaj daj sobie popatrzec ;(
keżor Opublikowano 17 Lutego 2010 Autor Opublikowano 17 Lutego 2010 ale ona chyba nie miętosi , tak jej dobrze z oczu patrzy ku***a kezor moja siedzi kolo mnie co tu wklejasz :slina: no Diman prosze cie na Gliwickich Miron dal mi szlaban na takie fotki to chociaz tutaj daj sobie popatrzec ;( czemu dał Ci szlaban? to nie wiem czy wrzucać , bo znalazłem jeszcze kilka fotek tej panny kelly karloff
Skydiver Opublikowano 17 Lutego 2010 Opublikowano 17 Lutego 2010 wrzucajjjjjjj :slina: Najwyżej glut wam je usunie :gwizdanie:
A-rek Opublikowano 17 Lutego 2010 Opublikowano 17 Lutego 2010 czemu dał Ci szlaban? powiedzial mi zebym takich fot nie umieszczal bo przeglada forum z zona, a przeciez to nic zbereźnego
Kędzior Opublikowano 17 Lutego 2010 Opublikowano 17 Lutego 2010 czemu dał Ci szlaban? powiedzial mi zebym takich fot nie umieszczal bo przeglada forum z zona, a przeciez to nic zbereźnego :polew: :polew: teraz sobie jaja robisz co nie? :polew:
diman Opublikowano 17 Lutego 2010 Opublikowano 17 Lutego 2010 ale ona chyba nie miętosi , tak jej dobrze z oczu patrzy ku***a kezor moja siedzi kolo mnie co tu wklejasz :slina: no Diman prosze cie na Gliwickich Miron dal mi szlaban na takie fotki to chociaz tutaj daj sobie popatrzec ;( spoko fotki sa za***iste i dlatego do tego bije
A-rek Opublikowano 17 Lutego 2010 Opublikowano 17 Lutego 2010 czemu dał Ci szlaban? powiedzial mi zebym takich fot nie umieszczal bo przeglada forum z zona, a przeciez to nic zbereźnego :polew: :polew: teraz sobie jaja robisz co nie? :polew: powaznie mowie
keżor Opublikowano 17 Lutego 2010 Autor Opublikowano 17 Lutego 2010 wrzucajjjjjjj :slina: http://viewmorepics.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user.viewPicture&friendID=452045735&albumId=22987&page=1 ale spadam spać już , bo musze wcześnie wstać jutro
A-rek Opublikowano 17 Lutego 2010 Opublikowano 17 Lutego 2010 Krolu, a na taka domowke bys sie pisal?
miron78 Opublikowano 17 Lutego 2010 Opublikowano 17 Lutego 2010 czemu dał Ci szlaban? powiedzial mi zebym takich fot nie umieszczal bo przeglada forum z zona, a przeciez to nic zbereźnego Arek teraz to mnie obraziłeś - nigdy nic takiego nie powiedziałem/napisałem [br]Dopisany: 17 Luty 2010, 23:33_________________________________________________a Tu macie do spamu http://www.a4-klub.pl/smf/slaskie/pogaduchy_przedurodzinowe-t118368.0.html;new
diman Opublikowano 17 Lutego 2010 Opublikowano 17 Lutego 2010 Krolu, a na taka domowke bys sie pisal? mnie zapisz
krolu Opublikowano 17 Lutego 2010 Opublikowano 17 Lutego 2010 Krolu, a na taka domowke bys sie pisal? licealistki :kox: :kox:
A-rek Opublikowano 17 Lutego 2010 Opublikowano 17 Lutego 2010 Arek teraz to mnie obraziłeś - nigdy nic takiego nie powiedziałem/napisałem pamietam jakby to bylo dzis, po co mialbym to zmyslac a obrazac nie mialem zamiaru nikogo
Rekomendowane odpowiedzi