miron78 Opublikowano 17 Lutego 2010 Opublikowano 17 Lutego 2010 Arek teraz to mnie obraziłeś - nigdy nic takiego nie powiedziałem/napisałem pamietam jakby to bylo dzis, po co mialbym to zmyslac a obrazac nie mialem zamiaru nikogo jak już coś takiego pisałem to na bank w żartach - stary...............moją żonke tyle odchodzi co tu się pisze i wkleja że.................. tak więc się nie krępuj
krolu Opublikowano 17 Lutego 2010 Opublikowano 17 Lutego 2010 Arek teraz to mnie obraziłeś - nigdy nic takiego nie powiedziałem/napisałem pamietam jakby to bylo dzis, po co mialbym to zmyslac a obrazac nie mialem zamiaru nikogo było coś takiego.. ale chyba w formie żartu... :mysli:
A-rek Opublikowano 17 Lutego 2010 Opublikowano 17 Lutego 2010 Arek teraz to mnie obraziłeś - nigdy nic takiego nie powiedziałem/napisałem pamietam jakby to bylo dzis, po co mialbym to zmyslac a obrazac nie mialem zamiaru nikogo jak już coś takiego pisałem to na bank w żartach - stary...............moją żonke tyle odchodzi co tu się pisze i wkleja że.................. tak więc się nie krępuj Arek teraz to mnie obraziłeś - nigdy nic takiego nie powiedziałem/napisałem pamietam jakby to bylo dzis, po co mialbym to zmyslac a obrazac nie mialem zamiaru nikogo było coś takiego.. ale chyba w formie żartu... :mysli: i teraz mi to mowicie
krolu Opublikowano 17 Lutego 2010 Opublikowano 17 Lutego 2010 i teraz mi to mowicie eśśśśśśśśśśśśśśśśśs to jeszcze się nie połapałeś
Skydiver Opublikowano 17 Lutego 2010 Opublikowano 17 Lutego 2010 Arek - możesz nadrabiać wklejanie Dorota pozwoliła
krolu Opublikowano 17 Lutego 2010 Opublikowano 17 Lutego 2010 Czemu gadacie o Sg na Sk... chłopaki pomyślą, że są ważni :evil:
A-rek Opublikowano 17 Lutego 2010 Opublikowano 17 Lutego 2010 i teraz mi to mowicie eśśśśśśśśśśśśśśśśśs to jeszcze się nie połapałeś teraz juz tak :>
Skydiver Opublikowano 17 Lutego 2010 Opublikowano 17 Lutego 2010 Czemu gadacie o Sg na Sk... chłopaki pomyślą, że są ważni :evil: Dawno i nie prawda
A-rek Opublikowano 17 Lutego 2010 Opublikowano 17 Lutego 2010 Czemu gadacie o Sg na Sk... chłopaki pomyślą, że są ważni :evil: a ja pomyslalem czemu spamowicze SG pisza na SK :>
Pucek Opublikowano 18 Lutego 2010 Opublikowano 18 Lutego 2010 ale czarnuuuulaaaaaaa :kox: no i jak ja mam iść spać?
Bulczas Opublikowano 18 Lutego 2010 Opublikowano 18 Lutego 2010 I tym sposobem Pucek nie poszedł spać tylko wsiadł w swoje lansiarskie APU i pojechał wyrywać lachony Ale niestety jak to zawsze bywa nie miał szczęścia i zamknął się w pokoju. Co robił w pokoju to już nikt nie wiem :polew: Taka historyjka na dobranoc
OKO Opublikowano 18 Lutego 2010 Opublikowano 18 Lutego 2010 [br]Dopisany: 18 Luty 2010, 09:32_________________________________________________Wczoraj nie mogłem się zalogować na forum Który mnie zblokował :baseball:
A-rek Opublikowano 18 Lutego 2010 Opublikowano 18 Lutego 2010 I tym sposobem Pucek nie poszedł spać tylko wsiadł w swoje lansiarskie APU i pojechał wyrywać lachony Ale niestety jak to zawsze bywa nie miał szczęścia i zamknął się w pokoju. Co robił w pokoju to już nikt nie wiem :polew: Taka historyjka na dobranoc jak to nikt nie wie, wczoraj na gliwickich nam sie przyznal. w pokoju bawil sie pewnie VAGusiem
Rekomendowane odpowiedzi