Multis Opublikowano 14 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2016 Jak tam? Lepiej coś?Ja. Już w domu. Ale za miesiąc powrót do szpitala.Stare awarię wyszły i pojawiły się nowe. Generalnie tryb życia do zmiany Czyli mniej alko i kebabow [emoji20] Zero alko, kebaby na co najmniej miesiąc, i raz na miesiąc, zero kawy... Zobaczymy co dalej... Przeżyłem to kiedyś jak mialem źle wyniki badań, na początku jest dziwnie ale potem się przyzwyczaisz Będe twardy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 14 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2016 Daj Ci Boże Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 14 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 14 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2016 Ty się nie witaj tylko reanimuj żorskie... byłem w Katowicach w wtorek i chyba zacznę znowu wpadać bezinteresownie tak fajnie.... fajnie ... i frekwencja dopisała... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajda Opublikowano 14 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2016 Ty się nie witaj tylko reanimuj żorskie... byłem w Katowicach w wtorek i chyba zacznę znowu wpadać bezinteresownie tak fajnie.... fajnie ... i frekwencja dopisała... Tylko cos tak szybko ucieka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 14 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2016 (edytowane) Ty się nie witaj tylko reanimuj żorskie... byłem w Katowicach w wtorek i chyba zacznę znowu wpadać bezinteresownie tak fajnie.... fajnie ... i frekwencja dopisała... Tylko cos tak szybko ucieka?Pajda... To wy pognaliście na kebab na szybko z nienacka prawie bez pożegnania... a ja cóż od 4.30 na nogach w domu ok 21 to się nie dziw... Troche po dziku rozegraliście bo chyba akjam i artur polecieli ale cóż... Sam spocik krótki ale złego słowa nie powiem... Na Gliwickich też Was pochwaliłem... ;-) ciesze się z spotkania ttch starych wyjadaczy jak i poznania nowych których nie znałem...P.S. Dojazd średnicóeką na silesie idealny więc wpadne znów i zalicze Petre... Naciapane z Z2 Edytowane 14 Stycznia 2016 przez Mario22 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajda Opublikowano 14 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2016 Na kebsie była wielka wyzerka i ciepla herbatka także trochę powiedzieliśmy jeszcze w petrze Wpadaj zaś [emoji6] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 14 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2016 (edytowane) No spoko ale.serio zjebany już byłem... Ostatnio trochę się dzieje... Więc... Psssyytttt ;-) Naciapane z Z2 Edytowane 14 Stycznia 2016 przez Mario22 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi_81 Opublikowano 14 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 14 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2016 Soprych gratulacje... To chlamy.... Pyrskkk Naciapane z Z2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oprych Opublikowano 14 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2016 no panowie czekałem do końca z tą wiadomością - Będzie Syn już trenujcie siły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 14 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2016 Gratki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 14 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2016 (edytowane) Soprych tak jak pisałem... Szczere na zdrowie.... Nawet z puchy.... Powodzenia... NAJLEPSZEGO Naciapane z Z2 Edytowane 14 Stycznia 2016 przez Mario22 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 14 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2016 no panowie czekałem do końca z tą wiadomością - Będzie Syn już trenujcie siły gratki, PS. Kaj tam widać wacka ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 14 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2016 Stasiu chyba wie.co wtrysnoł więc nie wnikaj tylko flacha otwieraj Naciapane z Z2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oprych Opublikowano 14 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2016 jest na górnym foto, tylko strzałki małe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 14 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2016 Pajda, ekipa z Żor organizuje jeszcze wyjazd na MU - Leicester 29-30 kwietnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 14 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2016 Żory spota nie.umią ogarnąć a kaj tam dopiero wyjazd na zadyme ;-) q Naciapane z Z2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oprych Opublikowano 14 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2016 (edytowane) no panowie czekałem do końca z tą wiadomością - Będzie Syn już trenujcie siły gratki, PS. Kaj tam widać wacka ? na pierwszym zdjeciu widac Edytowane 14 Stycznia 2016 przez oprych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
franciszek Opublikowano 14 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2016 Witam Oprych Gratuluje . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi