pajda Opublikowano 14 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2016 Pajda, ekipa z Żor organizuje jeszcze wyjazd na MU - Leicester 29-30 kwietnia bieremy !!! PS. szwagier nie da rady isc w niedziele z nami na handball? masz kogoś co by szedł czy mam podzwonić tu i tam?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neimaD Opublikowano 14 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2016 #oprych Moje gratulacje! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 14 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2016 (edytowane) no panowie czekałem do końca z tą wiadomością - Będzie Syn już trenujcie siły gratki, PS. Kaj tam widać wacka ? na pierwszym zdjeciu widac graty Soprano widać puloka jak nic Edytowane 14 Stycznia 2016 przez Miszka82 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 14 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2016 (edytowane) Oczwiście... Kto jak kto ale.miszka na pulokach się zna... :-) Naciapane z Z2 Edytowane 14 Stycznia 2016 przez Mario22 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 14 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2016 Pajda, ekipa z Żor organizuje jeszcze wyjazd na MU - Leicester 29-30 kwietnia bieremy !!! PS. szwagier nie da rady isc w niedziele z nami na handball? masz kogoś co by szedł czy mam podzwonić tu i tam?? Ok Już załatwiłem Przemka Pajda, ekipa z Żor organizuje jeszcze wyjazd na MU - Leicester 29-30 kwietnia bieremy !!! ale poważnie ? koszt 1400-1500zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ravu Opublikowano 14 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2016 no panowie czekałem do końca z tą wiadomością - Będzie Syn Gradki Soprano Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 14 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2016 to coś dla przyszłych ojców: http://www.edziecko.pl/wideo_edziecko/10,79343,19475332,ekspert-pokazuje-jak-uspokoic-placzace-niemowle-efekt-niesamowity.html#BoxVidImg bo na szkole rodzenia to nawet nie uczą jak prawidłowo podnosić i odkładać dziecko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajda Opublikowano 14 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2016 Pajda, ekipa z Żor organizuje jeszcze wyjazd na MU - Leicester 29-30 kwietnia bieremy !!! PS. szwagier nie da rady isc w niedziele z nami na handball? masz kogoś co by szedł czy mam podzwonić tu i tam?? Ok Już załatwiłem Przemka Pajda, ekipa z Żor organizuje jeszcze wyjazd na MU - Leicester 29-30 kwietnia bieremy !!! ale poważnie ? koszt 1400-1500zł poważnie ! jaki przemek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 14 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2016 Gratulacje Soprano Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kędzior Opublikowano 14 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2016 Cześć wszystkim. Soprano gratuluje:) i pozdrów mamusie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 14 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2016 Pajda, ekipa z Żor organizuje jeszcze wyjazd na MU - Leicester 29-30 kwietnia bieremy !!! PS. szwagier nie da rady isc w niedziele z nami na handball? masz kogoś co by szedł czy mam podzwonić tu i tam?? Ok Już załatwiłem Przemka Pajda, ekipa z Żor organizuje jeszcze wyjazd na MU - Leicester 29-30 kwietnia bieremy !!! ale poważnie ? koszt 1400-1500zł poważnie ! jaki przemek? ten, który był z nami w Cro Cześć wszystkim. Soprano gratuluje:) i pozdrów mamusie:) ... i pogratuluj ojcu dziecka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kędzior Opublikowano 14 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2016 Hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajda Opublikowano 14 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2016 Pajda, ekipa z Żor organizuje jeszcze wyjazd na MU - Leicester 29-30 kwietnia bieremy !!! PS. szwagier nie da rady isc w niedziele z nami na handball? masz kogoś co by szedł czy mam podzwonić tu i tam?? Ok Już załatwiłem Przemka Pajda, ekipa z Żor organizuje jeszcze wyjazd na MU - Leicester 29-30 kwietnia bieremy !!! ale poważnie ? koszt 1400-1500zł poważnie ! jaki przemek? ten, który był z nami w Cro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Horneth Opublikowano 14 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2016 Oprych Gratulacje. Stanley trzeba jakoś opić to że Rs'a narazie odjechała hahaha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oprych Opublikowano 14 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2016 Dzięki chłopaki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 14 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2016 Oprych Gratulacje. Stanley trzeba jakoś opić to że Rs'a narazie odjechała hahaha hehe zanim wyjedzie z SO to będzie pewnie dzień kobiet PS. Korzystając z okazji, poszedlem sobie odpalić i przygazować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Horneth Opublikowano 14 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2016 To Ty te marchewy tak sadziłeś na hali ? Ja już tym gorolom współczuje ustawiać geometrie hahaha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 14 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2016 To Ty te marchewy tak sadziłeś na hali ? Ja już tym gorolom współczuje ustawiać geometrie hahaha nie ja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Horneth Opublikowano 14 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2016 Śmiałem sie tylko żeby miske podstawili co by nie usyfić odłogi olejem jak pogoni korbowody Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 15 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2016 młoda już podrosła to czemu by nie http://otomoto.pl/oferta/bmw-seria-3-330i-cabrio-m-pakiet-2-xenon-skora-navi-tv-barany-ID6yfLVp.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi