Kędzior Opublikowano 18 Lutego 2010 Opublikowano 18 Lutego 2010 Pucek przynajmniej nie śpię w pracy :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 18 Lutego 2010 Opublikowano 18 Lutego 2010 Pucek przynajmniej nie śpię w pracy :gwizdanie: ja też nie...
Bulczas Opublikowano 18 Lutego 2010 Opublikowano 18 Lutego 2010 Pucek przynajmniej nie śpię w pracy :gwizdanie: ja też nie... Co innego mówiłeś kiedyś :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 18 Lutego 2010 Opublikowano 18 Lutego 2010 Pucek przynajmniej nie śpię w pracy :gwizdanie: ja też nie... Co innego mówiłeś kiedyś :gwizdanie: ciii Oko, wejdz na SG, jesteś na topie, wydało się
Skydiver Opublikowano 18 Lutego 2010 Opublikowano 18 Lutego 2010 Pucek przynajmniej nie śpię w pracy :gwizdanie: ja też nie... Któryś z was na bank kłamie
Pucek Opublikowano 18 Lutego 2010 Opublikowano 18 Lutego 2010 Pucek przynajmniej nie śpię w pracy :gwizdanie: ja też nie... Któryś z was na bank kłamie obawiam się że oboje
Kędzior Opublikowano 18 Lutego 2010 Opublikowano 18 Lutego 2010 Keżor wydzwaniam cały dzień do ciebie a ty nieodbierasz i w dodatku odrzucasz :polew: :polew: Pucek kłamie! wystarczy na niego spojrzeć i od razu widać że to łgarz :polew: :polew:
Pucek Opublikowano 18 Lutego 2010 Opublikowano 18 Lutego 2010 Keżor wydzwaniam cały dzień do ciebie a ty nieodbierasz i w dodatku odrzucasz :polew: :polew: Pucek kłamie! wystarczy na niego spojrzeć i od razu widać że to łgarz :polew: :polew: łgarz? nieeee noooooo toooo przesaaaaadziłeeeeeeeś :baseball::baseball::baseball:
Kędzior Opublikowano 18 Lutego 2010 Opublikowano 18 Lutego 2010 Keżor wydzwaniam cały dzień do ciebie a ty nieodbierasz i w dodatku odrzucasz :polew: :polew: Pucek kłamie! wystarczy na niego spojrzeć i od razu widać że to łgarz :polew: :polew: łgarz? nieeee noooooo toooo przesaaaaadziłeeeeeeeś :baseball::baseball::baseball: no chodziło mi o to że ściemniacz :polew:
Pucek Opublikowano 18 Lutego 2010 Opublikowano 18 Lutego 2010 Keżor wydzwaniam cały dzień do ciebie a ty nieodbierasz i w dodatku odrzucasz :polew: :polew: Pucek kłamie! wystarczy na niego spojrzeć i od razu widać że to łgarz :polew: :polew: łgarz? nieeee noooooo toooo przesaaaaadziłeeeeeeeś :baseball::baseball::baseball: no chodziło mi o to że ściemniacz :polew: tym sposobem znów sobie narobiłeś kolejnych kłopotów u bardzo pamiętliwego Pucka :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 18 Lutego 2010 Opublikowano 18 Lutego 2010 chyba chodziło ci o pamiętliwego :polew:
Pucek Opublikowano 18 Lutego 2010 Opublikowano 18 Lutego 2010 chyba chodziło ci o pamiętliwego :polew: zamknij się
miron78 Opublikowano 18 Lutego 2010 Opublikowano 18 Lutego 2010 UWAGA!!! Mamy nowe miejsce II urodzin - wystarczy miejsca dla wszystkich Byłem, wróciłem i jest MEGA Pogadane, ponegocjowane, poustalane - osobiście jestem zadowolony, mam nadzieje, że Wy też będziecie Ps. Kierowniczka wcale nie jest młoda i wcale nie jest ładna :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 18 Lutego 2010 Opublikowano 18 Lutego 2010 chyba chodziło ci o pamiętliwego :polew: zamknij się ktoś cię musi nauczyć kultury i poprawnej polszczyzny :polew: UWAGA!!! Mamy nowe miejsce II urodzin - wystarczy miejsca dla wszystkich Byłem, wróciłem i jest MEGA Pogadane, ponegocjowane, poustalane - osobiście jestem zadowolony, mam nadzieje, że Wy też będziecie Ps. Kierowniczka wcale nie jest młoda i wcale nie jest ładna :gwizdanie: masz jej foto? :gwizdanie:
akjam Opublikowano 18 Lutego 2010 Opublikowano 18 Lutego 2010 Zerkam to co chwilkę w przerwach między pracą i fajnie tu jak zawsze...
Pucek Opublikowano 18 Lutego 2010 Opublikowano 18 Lutego 2010 Zerkam to co chwilkę w przerwach między pracą i fajnie tu jak zawsze... nie podlizuj się tylko pochwal się co to kupiłeś bo już nawet szperałem w Twoim temacie z B7 :>
akjam Opublikowano 18 Lutego 2010 Opublikowano 18 Lutego 2010 Zerkam to co chwilkę w przerwach między pracą i fajnie tu jak zawsze... nie podlizuj się tylko pochwal się co to kupiłeś bo już nawet szperałem w Twoim temacie z B7 :> :tongue4: Nie powiem... :tongue4:
Kędzior Opublikowano 18 Lutego 2010 Opublikowano 18 Lutego 2010 Zerkam to co chwilkę w przerwach między pracą i fajnie tu jak zawsze... siemka pracuś nic niemów Puckowi
Pucek Opublikowano 18 Lutego 2010 Opublikowano 18 Lutego 2010 Zerkam to co chwilkę w przerwach między pracą i fajnie tu jak zawsze... nie podlizuj się tylko pochwal się co to kupiłeś bo już nawet szperałem w Twoim temacie z B7 :> :tongue4: Nie powiem... :tongue4: a kiedy się pochwalisz? kiedy montaż?
Rekomendowane odpowiedzi