pajda Opublikowano 23 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 aaaa i nie zapominajmy o tym, że szukamy audi bo przyzwyczaiło nas do wygody, do dobrego spasowania i jakości materiałów, że nic tam nie trzeszczy nie piszczy itp. ... nie jeden nowy samochód po roku użytkowania trzeszczy jak jakaś stara obora.... W audi płacisz za znaczek nie zapomnij o tym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Multis Opublikowano 23 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 23 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 aaaa i nie zapominajmy o tym, że szukamy audi bo przyzwyczaiło nas do wygody, do dobrego spasowania i jakości materiałów, że nic tam nie trzeszczy nie piszczy itp. ... nie jeden nowy samochód po roku użytkowania trzeszczy jak jakaś stara obora.... W audi płacisz za znaczek nie zapomnij o tymEeee no Pajda nie przesadzaj. Napewno jakość idzie w parze z ceną A to że trzeba zapłacić za wyposażenie więcej niż w innych autach to już inna sprawa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morsik26 Opublikowano 23 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajda Opublikowano 23 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 aaaa i nie zapominajmy o tym, że szukamy audi bo przyzwyczaiło nas do wygody, do dobrego spasowania i jakości materiałów, że nic tam nie trzeszczy nie piszczy itp. ... nie jeden nowy samochód po roku użytkowania trzeszczy jak jakaś stara obora.... W audi płacisz za znaczek nie zapomnij o tymEeee no Pajda nie przesadzaj. Napewno jakość idzie w parze z ceną A to że trzeba zapłacić za wyposażenie więcej niż w innych autach to już inna sprawa. Zobacz jaka jest jakość w b8 a np b6 według mnie b8 ma gorsza BTW Kto dziś będzie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 23 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 Nie porównuję Audi vs Audi tylko Audi vs inne marki. Czy tak jest jak mówisz? Nie neguje ale dalej jestem zdania że Audi i samochody z wyższej półki są warte swojej ceny. Ja dzisiaj nie dam rady bo niestety do robo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 23 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 aaaa i nie zapominajmy o tym, że szukamy audi bo przyzwyczaiło nas do wygody, do dobrego spasowania i jakości materiałów, że nic tam nie trzeszczy nie piszczy itp. ... nie jeden nowy samochód po roku użytkowania trzeszczy jak jakaś stara obora.... W audi płacisz za znaczek nie zapomnij o tymEeee no Pajda nie przesadzaj. Napewno jakość idzie w parze z ceną A to że trzeba zapłacić za wyposażenie więcej niż w innych autach to już inna sprawa. inaczej...za golasa trzeba zapłacić więcej niż za innego golasa z innej marki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sensei Opublikowano 23 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 (edytowane) BTW Kto dziś będzie ? "pajda" daj na pw tel do siebie. Siedzicie po kebsach i nigdy nie wiem gdzie.... to tyrkne jak będę w Katowicz w tym czasie. aaaa i nie zapominajmy o tym, że szukamy audi bo przyzwyczaiło nas do wygody, do dobrego spasowania i jakości materiałów, że nic tam nie trzeszczy nie piszczy itp. ... nie jeden nowy samochód po roku użytkowania trzeszczy jak jakaś stara obora.... W audi płacisz za znaczek nie zapomnij o tymEeee no Pajda nie przesadzaj. Napewno jakość idzie w parze z ceną A to że trzeba zapłacić za wyposażenie więcej niż w innych autach to już inna sprawa. inaczej...za golasa trzeba zapłacić więcej niż za innego golasa z innej marki Dla mnie AQDI to przyjemność z patrzenia (jak wstanę rano idę do garażu... jezu ale mom fajną furkę) i jeżdżenia (piczki gołe na ekranie MMI oraz nigdy nie doceniany wzrok przechodniów) Edytowane 23 Lutego 2016 przez SenseiAdik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
secio84 Opublikowano 23 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 Ja jak coś mogę wpaść naciepane z GT-I9195 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajda Opublikowano 23 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 To będzie ktoś czy od razu Petra? Bo u mnie krucho z czasem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 23 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 a tu ciągle kłótnie o autach,o d*pach byście Po gadali Mnie nie będzie siedzę w kraju pedała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 23 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 BTW Kto dziś będzie ? "pajda" daj na pw tel do siebie. Siedzicie po kebsach i nigdy nie wiem gdzie.... to tyrkne jak będę w Katowicz w tym czasie. aaaa i nie zapominajmy o tym, że szukamy audi bo przyzwyczaiło nas do wygody, do dobrego spasowania i jakości materiałów, że nic tam nie trzeszczy nie piszczy itp. ... nie jeden nowy samochód po roku użytkowania trzeszczy jak jakaś stara obora.... W audi płacisz za znaczek nie zapomnij o tymEeee no Pajda nie przesadzaj. Napewno jakość idzie w parze z ceną A to że trzeba zapłacić za wyposażenie więcej niż w innych autach to już inna sprawa. inaczej...za golasa trzeba zapłacić więcej niż za innego golasa z innej marki Dla mnie AQDI to przyjemność z patrzenia (jak wstanę rano idę do garażu... jezu ale mom fajną furkę) i jeżdżenia (piczki gołe na ekranie MMI oraz nigdy nie doceniany wzrok przechodniów) człowieniu...ja to rano wolę na Żonę popatrzeć niż na tego niebieskiego paścia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 23 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 23 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 a tu ciągle kłótnie o autach,o d*pach byście Po gadali Mnie nie będzie siedzę w kraju pedała dziwne ..wklejasz d*pę ...a mówisz o pedale ....chcesz nam coś powiedzieć ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 23 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 d*pa na rozluźnienie atmosfery Tlumacze: pedał=włoch Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sensei Opublikowano 23 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 (edytowane) człowieniu...ja to rano wolę na Żonę popatrzeć niż na tego niebieskiego paścia Edytowane 23 Lutego 2016 przez SenseiAdik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 23 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 d*pa na rozluźnienie atmosfery Tlumacze: pedał=włoch kręcą Cię makaroniarze ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajda Opublikowano 23 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 a tu ciągle kłótnie o autach,o d*pach byście Po gadali Mnie nie będzie siedzę w kraju pedała Wymiana zdać i poglądów rzec by można Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ravu Opublikowano 23 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi_81 Opublikowano 23 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi