Pucek Opublikowano 28 Lutego 2016 Opublikowano 28 Lutego 2016 Potwierdzam, nie pamiętają jak jeździli w 126p poczekamy jak twoja urodzi , zaraz bedzie szukanie a6Oj mylisz się, zrobię na przekór i będę jezdził małym i ciasnym b7
Arturoo Opublikowano 28 Lutego 2016 Opublikowano 28 Lutego 2016 Potwierdzam, nie pamiętają jak jeździli w 126p Przytocz proszę przepisy z 84 r na temat przewozu dziecka. No.. Właśnie... Mario skończ dupcyć..czekam aż i Ty z tym "tematem" się spotkasz i poczekam wtedy na Twoją interpretację
Pucek Opublikowano 28 Lutego 2016 Opublikowano 28 Lutego 2016 Potwierdzam, nie pamiętają jak jeździli w 126p Przytocz proszę przepisy z 84 r na temat przewozu dziecka.No.. Właśnie... Mario skończ dupcyć..czekam aż i Ty z tym "tematem" się spotkasz i poczekam wtedy na Twoją interpretację Dobrze wiesz o co chodzi, po prostu w d*pach się przewraca, szkoda że nie robili A8 w avancie
pajda Opublikowano 29 Lutego 2016 Opublikowano 29 Lutego 2016 Potwierdzam, nie pamiętają jak jeździli w 126p Przytocz proszę przepisy z 84 r na temat przewozu dziecka.No.. Właśnie... Mario skończ dupcyć..czekam aż i Ty z tym "tematem" się spotkasz i poczekam wtedy na Twoją interpretację Dobrze wiesz o co chodzi, po prostu w d*pach się przewraca, szkoda że nie robili A8 w avancie No szkoda bo bym brał [emoji1] , ale bmw7 też nie ma w wersji touring
Mario22 Opublikowano 29 Lutego 2016 Opublikowano 29 Lutego 2016 Bry. Naciapane z Z2 Potwierdzam, nie pamiętają jak jeździli w 126p Przytocz proszę przepisy z 84 r na temat przewozu dziecka.No.. Właśnie... Mario skończ dupcyć..czekam aż i Ty z tym "tematem" się spotkasz i poczekam wtedy na Twoją interpretację Dobrze wiesz o co chodzi, po prostu w d*pach się przewraca, szkoda że nie robili A8 w avancie No szkoda bo bym brał [emoji1] , ale bmw7 też nie ma w wersji touringMasz... Patrząc niektórych kryteriami to przy dwójce dzieci może się pomieszczą.ą Naciapane z Z2
Miszka82 Opublikowano 29 Lutego 2016 Opublikowano 29 Lutego 2016 'wystarczy S klasa w kombiku https://www.google.pl/search?q=mercedes+w+140+kombi&biw=1366&bih=633&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwir2LG4u5zLAhUmIJoKHeXKBpIQ_AUIBigB ooo jest a8 w avancie https://www.google.pl/search?q=mercedes+w+140+kombi&biw=1366&bih=633&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwir2LG4u5zLAhUmIJoKHeXKBpIQ_AUIBigB#tbm=isch&q=audi+a8+avant
Kędzior Opublikowano 29 Lutego 2016 Opublikowano 29 Lutego 2016 Morsik Ty masz dwojke dajesz radę się pomieścić?
morsik26 Opublikowano 29 Lutego 2016 Opublikowano 29 Lutego 2016 Morsik Ty masz dwojke dajesz radę się pomieścić? Tak daje radę bez problemu. W zeszłym roku miałem wózek w bagażniku dwie duże walizki podróżne i jedną małą resztę bagażu podręcznego pod nogi dzieci i na wczasy bez problemu się zabraliśmy nad może. Ja tam nie narzekam na brak miejsca. Miałem E46 w kombi i tam było dużo mniej miejsca w bagażniku. Natomiast w Vectra C kombi miałem dwa wózki i tyle samo bagażu co w Audi i wszystko się w bagażniku zmieściło. Nic nie było wewnątrz auta.
Kędzior Opublikowano 29 Lutego 2016 Opublikowano 29 Lutego 2016 Morsik Ty masz dwojke dajesz radę się pomieścić? Tak daje radę bez problemu. W zeszłym roku miałem wózek w bagażniku dwie duże walizki podróżne i jedną małą resztę bagażu podręcznego pod nogi dzieci i na wczasy bez problemu się zabraliśmy nad może. Ja tam nie narzekam na brak miejsca. Miałem E46 w kombi i tam było dużo mniej miejsca w bagażniku. Natomiast w Vectra C kombi miałem dwa wózki i tyle samo bagażu co w Audi i wszystko się w bagażniku zmieściło. Nic nie było wewnątrz auta.
Multis Opublikowano 29 Lutego 2016 Opublikowano 29 Lutego 2016 Morsik Ty masz dwojke dajesz radę się pomieścić? Krótki jest, to i dużo miejsca nie potrzebuje z przodu wtedy nosik się z tyłu zmieści...
morsik26 Opublikowano 29 Lutego 2016 Opublikowano 29 Lutego 2016 (edytowane) Morsik Ty masz dwojke dajesz radę się pomieścić? Krótki jest, to i dużo miejsca nie potrzebuje z przodu wtedy nosik się z tyłu zmieści...Multis o co Ci chodzi [emoji12] Edytowane 29 Lutego 2016 przez morsik26
Ravu Opublikowano 29 Lutego 2016 Opublikowano 29 Lutego 2016 Brać Pany http://olx.pl/oferta/audi-s4-rs4-b7-avant-420km-v8-quattro-bose-navi-unikat-CID5-IDe3CX1.html#37578b707a
stanley Opublikowano 29 Lutego 2016 Opublikowano 29 Lutego 2016 Brać Pany http://olx.pl/oferta/audi-s4-rs4-b7-avant-420km-v8-quattro-bose-navi-unikat-CID5-IDe3CX1.html#37578b707a fotele mi się nie podobają
Multis Opublikowano 29 Lutego 2016 Opublikowano 29 Lutego 2016 Morsik Ty masz dwojke dajesz radę się pomieścić? Krótki jest, to i dużo miejsca nie potrzebuje z przodu wtedy nosik się z tyłu zmieści...Multis o co Ci chodzi [emoji12] Że nie potrzebujesz tyle miejsca co ja
morsik26 Opublikowano 29 Lutego 2016 Opublikowano 29 Lutego 2016 Morsik Ty masz dwojke dajesz radę się pomieścić? Krótki jest, to i dużo miejsca nie potrzebuje z przodu wtedy nosik się z tyłu zmieści...Multis o co Ci chodzi [emoji12] Że nie potrzebujesz tyle miejsca co ja No już nie przesadzaj [emoji12]
Rekomendowane odpowiedzi