Kędzior Opublikowano 18 Lutego 2010 Opublikowano 18 Lutego 2010 to musze kogoś znaleźć co se ją wciepnie , bo taki ma uroczy pyszczek :> mi się tylko podoba jak macha łapkami :polew: świntuch nieprawda :gwizdanie: perwersyjna świnia :decayed: hehe... najważniejsze że niemam pedalskich zapędów
stanley Opublikowano 18 Lutego 2010 Opublikowano 18 Lutego 2010 to musze kogoś znaleźć co se ją wciepnie , bo taki ma uroczy pyszczek :> mi się tylko podoba jak macha łapkami :polew: świntuch nieprawda :gwizdanie: perwersyjna świnia :decayed: hehe... najważniejsze że niemam pedalskich zapędów i za to Cie lubie a myslisz jeszcze o Wioli uczennicy ?
piterra Opublikowano 18 Lutego 2010 Opublikowano 18 Lutego 2010 to musze kogoś znaleźć co se ją wciepnie , bo taki ma uroczy pyszczek :> mi się tylko podoba jak macha łapkami :polew: świntuch nieprawda :gwizdanie: perwersyjna świnia :decayed: hehe... najważniejsze że niemam pedalskich zapędów jest jeden taki co ma pedalskie zapędy na gliwickich Glutosław go zwą, a różem on napisany i moderacją się chlubi :polew: :polew: :polew: [br]Dopisany: 18 Luty 2010, 22:26_________________________________________________nara
Kędzior Opublikowano 18 Lutego 2010 Opublikowano 18 Lutego 2010 i za to Cie lubie a myslisz jeszcze o Wioli uczennicy ? o Wioli śnię w pon środę i piątek o świderce z fantasy we wtorki, czwartki i soboty a w niedziele mam koszmary bo w poniedziałek trzeba do pracy :polew: [br]Dopisany: 18 Luty 2010, 22:28_________________________________________________trzymaj się Pitek [br]Dopisany: 18 Luty 2010, 22:28_________________________________________________piwko skończone to sobie zrobię zupkę chińska
krolu Opublikowano 18 Lutego 2010 Opublikowano 18 Lutego 2010 ładny spam.. nie czytam z przyczyn technicznych
keżor Opublikowano 18 Lutego 2010 Autor Opublikowano 18 Lutego 2010 ładny spam.. nie czytam z przyczyn technicznych dobrze , że nie czytasz bo było o Tobie sporo
stanley Opublikowano 18 Lutego 2010 Opublikowano 18 Lutego 2010 ładny spam.. nie czytam z przyczyn technicznych dobrze , że nie czytasz bo było o Tobie sporo true :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 18 Lutego 2010 Opublikowano 18 Lutego 2010 zupke? tyś jest niezły no mam dzisiaj smaki hehe zjadłbym kurczaka z rożna
krolu Opublikowano 18 Lutego 2010 Opublikowano 18 Lutego 2010 ładny spam.. nie czytam z przyczyn technicznych dobrze , że nie czytasz bo było o Tobie sporo ładnie.. to ja specjalnie dres kupiłem, żeby się integrować a tu takie buty... ;( ;( niestety monitor strasznie męczy moje oczy i nie będę czytać tego ;( ;(
keżor Opublikowano 18 Lutego 2010 Autor Opublikowano 18 Lutego 2010 ładny spam.. nie czytam z przyczyn technicznych dobrze , że nie czytasz bo było o Tobie sporo ładnie.. to ja specjalnie dres kupiłem, żeby się integrować a tu takie buty... ;( ;( niestety monitor strasznie męczy moje oczy i nie będę czytać tego ;( ;( nie wiesz co było pisane to zajo że masz dresik wkońcu pasujesz do SK ja zawijam spać panowie narka nara leniu
keżor Opublikowano 18 Lutego 2010 Autor Opublikowano 18 Lutego 2010 siemia Miszka, wszyscy poszli spać , bo sie Ciebie nie spodziewaliśmy już dziś
miron78 Opublikowano 18 Lutego 2010 Opublikowano 18 Lutego 2010 TO Miszka się Wita, nie żegna Krolu przyjdź mnie pożegnać na Gliwickie bo chcę już isć spać
krolu Opublikowano 18 Lutego 2010 Opublikowano 18 Lutego 2010 TO Miszka się Wita, nie żegna Krolu przyjdź mnie pożegnać na Gliwickie bo chcę już isć spać A co bez mojego pożegnania nie pójdziesz ?
Rekomendowane odpowiedzi