Polko_V Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2016 i psssyt po raz drugi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2016 psyt po raz 3ci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morsik26 Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2016 (edytowane) czyli zima wybrana, pytanie co z 19" - zostawić srebrne, czy walną je np w czerńDla mnie srebrne bo czarny się zgubiDzięki ucho.77, Multis,Pajda za miło spędzone popołudnie. Podziekujcie też swoim kobietom za nerwy ze stali w stosunku do nas. P.S. Sorry za zamieszanie z portfelem Edytowane 10 Kwietnia 2016 przez morsik26 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Multis Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2016 czyli zima wybrana, pytanie co z 19" - zostawić srebrne, czy walną je np w czerńDla mnie srebrne bo czarny się zgubiDzięki ucho.77, Multis,Pajda za miło spędzone popołudnie. Podziekujcie też swoim kobietom za nerwy ze stali w stosunku do nas. P.S. Sorry za zamieszanie z portfelem Napiszemy Ci instrukcje obsługi portfela.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Polecam się na zaś Morsik od dziś portfel kobiecie zawsze dawaj,tylko pusty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morsik26 Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Polecam się na zaś Morsik od dziś portfel kobiecie zawsze dawaj,tylko pusty Napewno tak poczynie [emoji12] Teraz my zapraszamy do nas [emoji3] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulczas Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2016 czyli zima wybrana, pytanie co z 19" - zostawić srebrne, czy walną je np w czerń Ja bym pomyślał o delikatnym graficie. Czarny fajny ale zmiejsza felgę bardzo i musiałbyś nieźle położyć auto Muszę sobie kupić jakieś auto do rezania bo nudno jakoś... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajda Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Dzięki ucho, multis, Morsik26 Bylo miło [emoji6] szkoda ze tak szybko czas leci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Horneth Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Chłopaki jak się sprawuje połączenie amortyzatorów 1ba eibachem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
horny devil Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Amory 1BA/1BE są takie same z tego co wiem.w B5 pro kit fajnie się prowadził na amorkach 1be/1ba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajda Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2016 To jedynie serwis do zrobienia... a jakiejś c6 2.0 tdi w avancie tam nie miał ?C6 szukasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Amory 1BA/1BE są takie same z tego co wiem. w B5 pro kit fajnie się prowadził na amorkach 1be/1ba amory 1 BE mają chyba krótszy skok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Horneth Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Pajda rozglądam się. Chce z końcem wakacji sprzedać b6 i szukać c6 bo póki co musze odbić się od dna po remoncie mieszkania... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
horny devil Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Amory 1BA/1BE są takie same z tego co wiem. w B5 pro kit fajnie się prowadził na amorkach 1be/1ba amory 1 BE mają chyba krótszy skok no właśnie jak szukałem w katalogach do B5 BA i BE jest ten sam (przynajmniej bilstein) dopiero od 1BV był krótszy ale spierał się nie będę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajda Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Pajda rozglądam się. Chce z końcem wakacji sprzedać b6 i szukać c6 bo póki co musze odbić się od dna po remoncie mieszkania...Jaki rok? Jaki budżet? 2.0 czy może 3.0 lub 2.7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Horneth Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Skromnie co sie trafi do 30tys zł. Silnik 2.0 tdi lub 2.4 benzyna. Najbardziej pasowałoby mi kupić 2.0tdi z zakatowanym silnikiem i zrobić go pod siebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Multis Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sensei Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Hi Skromnie co sie trafi do 30tys zł. Silnik 2.0 tdi lub 2.4 benzyna. Najbardziej pasowałoby mi kupić 2.0tdi z zakatowanym silnikiem i zrobić go pod siebie.Co jest z silnikami 3.2 , że każdy omija jak kałuże? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi