Miszka82 Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Opublikowano 27 Kwietnia 2016 akjam co będziesz rezał ...bo to zawsze od tego się zaczyna ;pomysł na mody :deayed: Póki co to muszę połatać ten ebany zderzak! Pytanie czy da się to pokleić? BTW Dzień Dobry! a to nie wyrwało tylko z zaczepów ? ps takie szczeliny to ja mam jak już jest zderzak spasowany
stanley Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Hi Panowie znacie kogos w okolicy kto zajmuje sie "klejeniem szyb" ? Przednia szyba dostala kamykiem i jest malutki pajaczek, wiec pasowaloby to szybciutko zrobic. No i jak to wyglada cenowo?Google Pawłowice naprawa szyb lub jakikolwiek szybiarz
akjam Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Opublikowano 27 Kwietnia 2016 akjam co będziesz rezał ...bo to zawsze od tego się zaczyna ;pomysł na mody :deayed: Póki co to muszę połatać ten ebany zderzak! Pytanie czy da się to pokleić? BTW Dzień Dobry! a to nie wyrwało tylko z zaczepów ? ps takie szczeliny to ja mam jak już jest zderzak spasowany Zaczepy zostały na swoim miejscu A te "wąsy" jak widać na fotkach uebane!
Miszka82 Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Opublikowano 27 Kwietnia 2016 wąsy czyli te boki zderzaka ? przecież tam u góry masz właśnie dziury - takie prostokątne i one wchodzą w zaczepy w ślizgu - przynajmniej tak jest w B6 musisz to docisnąć żeby zaskoczyło - no chyba, że się mylę
akjam Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Te fotki co wrzuciłem to już po rekonstrukcji
Miszka82 Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Te fotki co wrzuciłem to już po rekonstrukcji aha...no co ? dobrze to wygląda
KoJ@K Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Nie kazdy gosc od szyb podejmuje sie ich klejenia, no ale dzieki.
Pucek Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Robiłem w Pawlowicach za czasów b5:) Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka
pajda Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Nie kazdy gosc od szyb podejmuje sie ich klejenia, no ale dzieki. W Sosnowcu na klimontowie. Jest fajny gosc zadzwoń to ci wytlumacze jak
afroo. Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Nie kazdy gosc od szyb podejmuje sie ich klejenia, no ale dzieki. W Sosnowcu na klimontowie. Jest fajny gosc zadzwoń to ci wytlumacze jak To je ten http://www.tedrex.pl/kontakt.html : )
akjam Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Co tu tak cicho? Dryneczek KPN z Colą
Rekomendowane odpowiedzi