Miszka82 Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2016 akjam co będziesz rezał ...bo to zawsze od tego się zaczyna ;pomysł na mody :deayed: Póki co to muszę połatać ten ebany zderzak! Pytanie czy da się to pokleić? BTW Dzień Dobry! a to nie wyrwało tylko z zaczepów ? ps takie szczeliny to ja mam jak już jest zderzak spasowany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Hi Panowie znacie kogos w okolicy kto zajmuje sie "klejeniem szyb" ? Przednia szyba dostala kamykiem i jest malutki pajaczek, wiec pasowaloby to szybciutko zrobic. No i jak to wyglada cenowo?Google Pawłowice naprawa szyb lub jakikolwiek szybiarz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2016 akjam co będziesz rezał ...bo to zawsze od tego się zaczyna ;pomysł na mody :deayed: Póki co to muszę połatać ten ebany zderzak! Pytanie czy da się to pokleić? BTW Dzień Dobry! a to nie wyrwało tylko z zaczepów ? ps takie szczeliny to ja mam jak już jest zderzak spasowany Zaczepy zostały na swoim miejscu A te "wąsy" jak widać na fotkach uebane! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2016 wąsy czyli te boki zderzaka ? przecież tam u góry masz właśnie dziury - takie prostokątne i one wchodzą w zaczepy w ślizgu - przynajmniej tak jest w B6 musisz to docisnąć żeby zaskoczyło - no chyba, że się mylę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Te fotki co wrzuciłem to już po rekonstrukcji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Te fotki co wrzuciłem to już po rekonstrukcji aha...no co ? dobrze to wygląda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2016 No, no... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Multis Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoJ@K Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Nie kazdy gosc od szyb podejmuje sie ich klejenia, no ale dzieki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Robiłem w Pawlowicach za czasów b5:) Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajda Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Nie kazdy gosc od szyb podejmuje sie ich klejenia, no ale dzieki. W Sosnowcu na klimontowie. Jest fajny gosc zadzwoń to ci wytlumacze jak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
afroo. Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Nie kazdy gosc od szyb podejmuje sie ich klejenia, no ale dzieki. W Sosnowcu na klimontowie. Jest fajny gosc zadzwoń to ci wytlumacze jak To je ten http://www.tedrex.pl/kontakt.html : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoJ@K Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Dzieki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulczas Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kędzior Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi_81 Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sensei Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Co tu tak cicho? Dryneczek KPN z Colą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2016 pssyt pod meczyk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Psyt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi