Horneth Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Opublikowano 10 Sierpnia 2016 A dlaczego sobie samemu tego nie zrobisz ? Jedziesz do chłopaków z MrCleaner'a kupujesz niewidzialną wycieraczke z H2GO dobrze umyć szybe odtłuścić i jazda z koksem. U mnie wytrzymuje ok 7 miesięcy w zależności jak dobrze sie postarasz przy przygotowaniu.
stanley Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Opublikowano 10 Sierpnia 2016 A dlaczego sobie samemu tego nie zrobisz ? Jedziesz do chłopaków z MrCleaner'a kupujesz niewidzialną wycieraczke z H2GO dobrze umyć szybe odtłuścić i jazda z koksem. U mnie wytrzymuje ok 7 miesięcy w zależności jak dobrze sie postarasz przy przygotowaniu. nie ma na to czasu, po 10godz w robocie mam inne priorytety
pajda Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Ja będę na dniach robił u siebie takie profi zabezpieczenie szyby ( tzw niewidzialna wycieraczka) Ma to trzymać minimum rok Dokładnie takie coś, tylko u siebie w ASO http://braciapietrzak.pl/uslugi/ceramika-szyb ja też chce takie ! nie ma sprawy, rozumiem, że cena nie gra roli tzn. dogadamy się
akjam Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Niewidzialna wycieraczka działa zayebiscie! Od kiedy mam u siebie jestem mega zadowolony! Tylko dobry materiał musi być użyty!
Multis Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Pany, jak ktoś chętny to kilka CB radi do zgloenia jest... Unideny, presidenty... Dobre ceny, gwarancja.
Czesiu Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Wysłane z mojego HTC 10 przy użyciu Tapatalka
talib1990 Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Opublikowano 11 Sierpnia 2016 (edytowane) co do niewidzialnej wycieraczki z Rain-X . dobrze umyta odtłuszczona szyba, dobra wycieraczka i utrzymuje się ten efekt na pół roku, dodatkowo zabezpieczone boczne szyby i w deszczu jadę z suchymi szybami .. tutaj mam jakiś stary filmik chyba miesiąc po nałożeniu powłokihttps://www.facebook.com/bugajskitomasz/videos/vb.100001664619284/666965913368890/?type=2&theater Edytowane 11 Sierpnia 2016 przez talib1990
GreGoriO Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Suche jak suche, ale widoczność jest zapewniona nawet jak są krople. Czytelność znaków czy czegokolwiek jest znakomita. Choćby z tego powodu warto przetrzeć szyby. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
turzol Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Opublikowano 11 Sierpnia 2016 A dlaczego sobie samemu tego nie zrobisz ? Jedziesz do chłopaków z MrCleaner'a kupujesz niewidzialną wycieraczke z H2GO dobrze umyć szybe odtłuścić i jazda z koksem. U mnie wytrzymuje ok 7 miesięcy w zależności jak dobrze sie postarasz przy przygotowaniu. Ja wczoraj właśnie nałożyłem na wszystkie szyby VW 2 warstwy H2O od Angelwax i jest w pyte Tak jak na filmie a nawet lepiej, a zużyłem może kilka ml z opakowania 100ml. Jak skończe lakier w Audi to też przesmalcuje tym wszystkie szyby.
Horneth Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Opublikowano 11 Sierpnia 2016 U mnie tak samo. Kiedyś buteleczka była ze spryskiwaczem i sie to fajnie aplikowało ale teraz też nie ma źle.
Rekomendowane odpowiedzi