Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spoty Katowice i okolice

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A dlaczego sobie samemu tego nie zrobisz ? Jedziesz do chłopaków z MrCleaner'a kupujesz niewidzialną wycieraczke z H2GO dobrze umyć szybe odtłuścić i jazda z koksem. U mnie wytrzymuje ok 7 miesięcy w zależności jak dobrze sie postarasz przy przygotowaniu.

• Odpowiedzi 154.3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• stanley

18904

• Kędzior

14855

• Miszka82

14548

• akjam

13789

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

A dlaczego sobie samemu tego nie zrobisz ? Jedziesz do chłopaków z MrCleaner'a kupujesz niewidzialną wycieraczke z H2GO dobrze umyć szybe odtłuścić i jazda z koksem. U mnie wytrzymuje ok 7 miesięcy w zależności jak dobrze sie postarasz przy przygotowaniu.

nie ma na to czasu, po 10godz w robocie mam inne priorytety :wink:

Opublikowano

Ja będę na dniach robił u siebie takie profi zabezpieczenie szyby ( tzw niewidzialna wycieraczka) Ma to trzymać minimum rok

Dokładnie takie coś, tylko u siebie w ASO

http://braciapietrzak.pl/uslugi/ceramika-szyb

ja też chce takie :D !

nie ma sprawy, rozumiem, że cena nie gra roli :wink: tzn. dogadamy się :grin:

:naughty:

Opublikowano

Niewidzialna wycieraczka działa zayebiscie! Od kiedy mam u siebie jestem mega zadowolony! Tylko dobry materiał musi być użyty!

Opublikowano

:hi:

Pany, jak ktoś chętny to kilka CB radi do zgloenia jest... Unideny, presidenty... Dobre ceny, gwarancja.

Opublikowano

Bry

Naciapane z Z2

Opublikowano

bry

Opublikowano

Wysłane z mojego HTC 10 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Opublikowano (edytowane)

co do niewidzialnej wycieraczki z Rain-X . dobrze umyta odtłuszczona szyba, dobra wycieraczka i utrzymuje się ten efekt na pół roku, dodatkowo zabezpieczone boczne szyby i w deszczu jadę z suchymi szybami .. tutaj mam jakiś stary filmik chyba miesiąc po nałożeniu powłokihttps://www.facebook.com/bugajskitomasz/videos/vb.100001664619284/666965913368890/?type=2&theater

Edytowane przez talib1990
Opublikowano

Suche jak suche, ale widoczność jest zapewniona nawet jak są krople. Czytelność znaków czy czegokolwiek jest znakomita.

Choćby z tego powodu warto przetrzeć szyby.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Opublikowano
Opublikowano

:bry:

Opublikowano

Ja wczoraj właśnie nałożyłem na wszystkie szyby VW 2 warstwy H2O od Angelwax i jest w pyte :) Tak jak na filmie a nawet lepiej, a zużyłem może kilka ml z opakowania 100ml.

Jak skończe lakier w Audi to też przesmalcuje tym wszystkie szyby.

Opublikowano

U mnie tak samo. Kiedyś buteleczka była ze spryskiwaczem i sie to fajnie aplikowało ale teraz też nie ma źle.

Opublikowano