Mario22 Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Dzięki za super ogarnięcie tematu [emoji6] Chwal się ... Chodzi o ceramike na szybe ??? Duży przegląd VW w tym jest sprawdzenie aku, płynow,dpf i parę jeszcze rzeczy (3 kartki a4) oraz gwarancja mobilnościWymiana oleju i wszystkich filtrów + wymiana oleju w haldeksie Pełny serwis klimy Powłoka na przednia szybę Karrington ;-) Naciapane z Z2
pajda Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Dzięki za super ogarnięcie tematu [emoji6] Chwal się ... Chodzi o ceramike na szybe ??? Duży przegląd VW w tym jest sprawdzenie aku, płynow,dpf i parę jeszcze rzeczy (3 kartki a4) oraz gwarancja mobilnościWymiana oleju i wszystkich filtrów + wymiana oleju w haldeksie Pełny serwis klimy Powłoka na przednia szybę Karrington ;-) Naciapane z Z2 A gdzie tamPodstawowe rzeczy
Miszka82 Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Ładna Z Wrocławia autko widziałem to auto kilka razy na trasie Wrocław Brzeg albo jakoś tak robi wrażenie...ale który RS nie robi Psssssyt piwko - wiecie co to oznacza ?
diman Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Opublikowano 19 Sierpnia 2016 No to i ja się dołączę psyt złoty bazant
Bulczas Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Opublikowano 19 Sierpnia 2016 To za bezpieczny weekend... Psyt Wysłane z mojego C6903 przy użyciu Tapatalka
stanley Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Opublikowano 19 Sierpnia 2016 No to i ja się dołączę psyt złoty bazant wysłalem zapytanie do Cro
diman Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Opublikowano 20 Sierpnia 2016 No to i ja się dołączę psyt złoty bazantwysłalem zapytanie do Cro He zobaczymy czy mamy gdzie jechać ☺
Multis Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Opublikowano 20 Sierpnia 2016 (edytowane) Ładna Z Wrocławia autko widziałem to auto kilka razy na trasie Wrocław Brzeg albo jakoś tak robi wrażenie...ale który RS nie robiPsssssyt piwko - wiecie co to oznacza ? Że po wódkę nie ma komu lecieć... Edytowane 20 Sierpnia 2016 przez Multis
Miszka82 Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Multis wóda była w czwartek - Turzol niech się pochwali efektami
ucho.77 Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Właśnie widziałem na B6D jak skończył,znów szlaban na garage będzie miał
pajda Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Multis wóda była w czwartek - Turzol niech się pochwali efektami Widziałem, rezanie +flacha
Rekomendowane odpowiedzi