Miszka82 Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Opublikowano 28 Sierpnia 2016 mnie to rozdupca, ktoś wrzuci linka żeby głosować na zdjęcie danej osoby.... chodzi o to żeby głosować na zdjęcia kumpli czy na te, które nam się faktycznie podobają Przecież nie mówiłem że masz głosować na daną osobę, wspomóc możesz a poza tym można oddać głos na większą liczbę osób nie wcale Panowie, wspomóżcie kolegę A4-Tomka http://a4-klub.pl/index.php?/topic/369245-lipiec-najladniejsze-zdjecie-a4-na-forum/ mniejsza o to po prostu - śmieszne to takie Co do tej miejscówki w Osieku to mam mieszane odczucia ale raczej jestem na nie: 1. Kolejka do kasy około 30min 2. Ciasno - praktycznie człowiek na człowieku 3. Zwykły basen + brodzik dla dzieci czyli nic nadzwyczajnego 4. Szamka w restauracji bez rewelacji - i małe porcje 5. 40km i wjazd 30zł od ryja
talib1990 Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Opublikowano 28 Sierpnia 2016 mnie to rozdupca, ktoś wrzuci linka żeby głosować na zdjęcie danej osoby.... chodzi o to żeby głosować na zdjęcia kumpli czy na te, które nam się faktycznie podobają Przecież nie mówiłem że masz głosować na daną osobę, wspomóc możesz a poza tym można oddać głos na większą liczbę osób nie wcale Panowie, wspomóżcie kolegę A4-Tomka http://a4-klub.pl/index.php?/topic/369245-lipiec-najladniejsze-zdjecie-a4-na-forum/ mniejsza o to po prostu - śmieszne to takie Co do tej miejscówki w Osieku to mam mieszane odczucia ale raczej jestem na nie: 1. Kolejka do kasy około 30min 2. Ciasno - praktycznie człowiek na człowieku 3. Zwykły basen + brodzik dla dzieci czyli nic nadzwyczajnego 4. Szamka w restauracji bez rewelacji - i małe porcje 5. 40km i wjazd 30zł od ryja Jak szukasz fajnego basenu w okolicy to poczytaj sobie o Bukownie, byłem wczoraj i jestem zachwycony... Możesz leżeć na piasku, trawie czy kostce do wyboru do koloru... Brodzik dla dzieci z atrakcjami duży metalowym dnem ... Baseny rekreacyjne ze sztuczną falą itp parę zjeżdżalni... Do rekreacji calodniowej strzał w 10 jedyny minus mały parking ale w okolicy można zaparkować (ps. Szamka jak i browar na miejscu jest )Wysłane z Mojego Redmi Note 3 Pro
Miszka82 Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Spoko Talib chciałem sprawdzić tą miejscówe i tyle - kilku znajomych się nad nią spuszczało, same achy i echy , jak będę się wybierał to następnym razem basen w Mikołowie lub Łaziskach - do Bukowna mam ponad 50km więc tam to już w cenie musiała by być gała z połykiem
talib1990 Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Spoko Talib chciałem sprawdzić tą miejscówe i tyle - kilku znajomych się nad nią spuszczało, same achy i echy , jak będę się wybierał to następnym razem basen w Mikołowie lub Łaziskach - do Bukowna mam ponad 50km więc tam to już w cenie musiała by być gała z połykiem E to w Bukownie wypluwają.... Wysłane z Mojego Redmi Note 3 Pro
Multis Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Zdrowie... Pod te baseny... Miszka, jak było?
Miszka82 Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Zdrowie... Pod te baseny... Miszka, jak było? no pisałem - bez szału zwykły basen, chmara ludzi - jedynie co fajne to otoczenie/zabudowa bo wszystko nowe - myślę , że nie pojadę już tam fajne miejsce dla pedałów którzy tam pojadą, zrobią zdjęcie smartfonem z jakimś filtrem, oznaczą się na FB i wpiszą w opis sunday chillout
turzol Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Opublikowano 28 Sierpnia 2016 W Knurowie też masy ludzi na basenie.
ucho.77 Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Wiec nie ma to jak Brenna z grylem Psyt
Multis Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Zdrowie... Pod te baseny... Miszka, jak było? no pisałem - bez szału zwykły basen, chmara ludzi - jedynie co fajne to otoczenie/zabudowa bo wszystko nowe - myślę , że nie pojadę już tam fajne miejsce dla pedałów którzy tam pojadą, zrobią zdjęcie smartfonem z jakimś filtrem, oznaczą się na FB i wpiszą w opis sunday chillout W sumie to nie ma gdzie jechać żeby bydła nie było... Chyba jedynie coś ala aquadrom ... Wiec nie ma to jak Brenna z grylem Psyt ominęły Cie szaszłyki... Iza robiła....
ucho.77 Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Cześć ominęły Cie szaszłyki...A odezwałaś się?
Rekomendowane odpowiedzi