walada1987 Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Opublikowano 30 Sierpnia 2016 (edytowane) A z reguły o której się zjezdzacie i czy ta lokalizacja co na poczte wontka jest aktualna Naciapane z GT-N7105 Edytowane 30 Sierpnia 2016 przez walada1987
ucho.77 Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Cześć,mnie standardowo nie będzie
Tomi_81 Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Opublikowano 30 Sierpnia 2016 To zdrówko i niech się ten tydzień kończy
Bulczas Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Mario Ty tam masz jakiegoś machera od BMW? Bo ich forum to mało co żyje. A przydały by się mapy do navi i jakieś małe kodowania...
Bulczas Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Dał się przejechać koledze anglikiem
Mario22 Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Opublikowano 30 Sierpnia 2016 (edytowane) Mario Ty tam masz jakiegoś machera od BMW? Bo ich forum to mało co żyje. A przydały by się mapy do navi i jakieś małe kodowania...Mam ale na razie go testuje to bardziej mechanik niż elektronik... Kompa mi zapioł porobił cuda na mechanice się zna bardzo dobrze to on mi ogarnia xenon ale.co do navi to nie wiem.. Zapytam...Naciapane z Z2 Edytowane 30 Sierpnia 2016 przez Mario22
Pucek Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Mario Ty tam masz jakiegoś machera od BMW? Bo ich forum to mało co żyje. A przydały by się mapy do navi i jakieś małe kodowania...Mam ale na razie go testuje to bardziej mechanik niż elektronik... Kompa mi zapioł porobił cuda na mechanice się zna bardzo dobrze to on mi ogarnia xenon ale.co do navi to nie wiem.. Zapytam...Naciapane z Z2 To zapytaj czy ogarnia kompem aktywacje drl i innych bajerów w e90Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka
Bulczas Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Mario Ty tam masz jakiegoś machera od BMW? Bo ich forum to mało co żyje. A przydały by się mapy do navi i jakieś małe kodowania...Mam ale na razie go testuje to bardziej mechanik niż elektronik... Kompa mi zapioł porobił cuda na mechanice się zna bardzo dobrze to on mi ogarnia xenon ale.co do navi to nie wiem.. Zapytam...Naciapane z Z2 To zapytaj czy ogarnia kompem aktywacje drl i innych bajerów w e90Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka Tak jak Pucek gada rozeznaj temat Jak nie ogarnie trzeba będzie szukać gdzieś dalej
walada1987 Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Mario Ty tam masz jakiegoś machera od BMW? Bo ich forum to mało co żyje. A przydały by się mapy do navi i jakieś małe kodowania...Mam ale na razie go testuje to bardziej mechanik niż elektronik... Kompa mi zapioł porobił cuda na mechanice się zna bardzo dobrze to on mi ogarnia xenon ale.co do navi to nie wiem.. Zapytam...Naciapane z Z2 To zapytaj czy ogarnia kompem aktywacje drl i innych bajerów w e90Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka Tak jak Pucek gada rozeznaj temat Jak nie ogarnie trzeba będzie szukać gdzieś dalejA Multis wam nie pomoże Naciapane z GT-N7105
Mario22 Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Mario Ty tam masz jakiegoś machera od BMW? Bo ich forum to mało co żyje. A przydały by się mapy do navi i jakieś małe kodowania...Mam ale na razie go testuje to bardziej mechanik niż elektronik... Kompa mi zapioł porobił cuda na mechanice się zna bardzo dobrze to on mi ogarnia xenon ale.co do navi to nie wiem.. Zapytam...Naciapane z Z2 To zapytaj czy ogarnia kompem aktywacje drl i innych bajerów w e90Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka Pewnie tak mi też aktywował... ;-) Naciapane z Z2
morsik26 Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Mario Ty tam masz jakiegoś machera od BMW? Bo ich forum to mało co żyje. A przydały by się mapy do navi i jakieś małe kodowania... Ja miałem z Rybnika który się bawił z BMW kodował co chciałem. Co prawda robił mi to w E46 ponad dwa lata temu ale może lepsze beemki też ogarnia. Tu numer do niego +48 503 663 861
Multis Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Mario Ty tam masz jakiegoś machera od BMW? Bo ich forum to mało co żyje. A przydały by się mapy do navi i jakieś małe kodowania...Mam ale na razie go testuje to bardziej mechanik niż elektronik... Kompa mi zapioł porobił cuda na mechanice się zna bardzo dobrze to on mi ogarnia xenon ale.co do navi to nie wiem.. Zapytam...Naciapane z Z2 To zapytaj czy ogarnia kompem aktywacje drl i innych bajerów w e90Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka Tak jak Pucek gada rozeznaj temat Jak nie ogarnie trzeba będzie szukać gdzieś dalejA Multis wam nie pomoże Naciapane z GT-N7105 W tych sprawach prędzej pajda...
Miszka82 Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Opublikowano 31 Sierpnia 2016 (edytowane) tutaj kumate chłopaki od BMW https://web.facebook.com/kodowaniebmw/?fref=ts Edytowane 31 Sierpnia 2016 przez Miszka82
Rekomendowane odpowiedzi