turzol Opublikowano 2 Września 2016 Opublikowano 2 Września 2016 Passat w tedeiku jest git, sam chciałbym poznać ten uczuć
pajda Opublikowano 2 Września 2016 Opublikowano 2 Września 2016 Pajda przeca nikt Ci nie mówi, że źle zrobiłeś - to chyba wiesz sam a tak poważnie to jest Twoja decyzja i nikomu do tego ale pożartować można no nie ? Trzeba [emoji6]
Miszka82 Opublikowano 2 Września 2016 Opublikowano 2 Września 2016 nie wiem...mogę się mylić ale właśnie przed chwilą wyczułem gorzałę...dziś piątek ?
Multis Opublikowano 2 Września 2016 Opublikowano 2 Września 2016 i zaś że A4 małe, erbegi off itp pytam ile razy z tego korzystacie ? ja wiozłem raz młodą z przodu w Yarisce ale sam nie wiem dlaczego ? może jestem starej daty mnie to rybka bo u mnie 97% jazdy to firmówka ale nigdy nie miałem problemu żeby się zapakować do B6 - a przypominam wożę zapas w bagażniku bo mam gaz do junkersa pierdolenie i tyle jestem w stanie to zrozumieć przy 2 dzieci ale też nie do końca Wybacz , ale jak się jest z metra ciętym, to i do malucha sie zapakuje... Pany potrzebuje lewego dolnego banana do a4 b6 bo mój się rozleciał. Ktoś coś?Może ode mnie ci podejdzie. Będę w domu to oblukam czy jeszcze jest z tego co mi wiadomo to nie podejdziejak chcesz jeden to kupuj MS i pośmigasz Bulczas dzwoniłeś ? udało się coś sensownego ?Ravu tyś jest sznupacz Miszka a tak po polsku jakbyś przetłumaczył bo nie za bardzo szprecham no chodzi o to, że zawsze wyszukasz coś ciekawego sznupacz - szukacz Hanys to to nie jest A po tychach jeżdże tak: https://www.youtube.com/watch?v=y65xlN7nmzo&feature=youtu.be
KoJ@K Opublikowano 2 Września 2016 Opublikowano 2 Września 2016 Panowie moze znajdzie sie jakis ochotnik, zeby wymienic sie relingami do A4 B6 - ja daje swoje chromy, a ktos mi swoje czarne fifty fifty ??
Miszka82 Opublikowano 2 Września 2016 Opublikowano 2 Września 2016 Multis on po prostu wyczuł te światła wcześniej , zatrzymał się chwilę przed tym jak z zielonego zrobiło się czerwone i ruszył chwilę przed tym jak z czerwonego zrobiło się zielone - myślę, że robi tą trasę dzienni od X lat i ma w jednym palcu to co za bezpieczny weekend
morsik26 Opublikowano 2 Września 2016 Opublikowano 2 Września 2016 Ucho co z jutrem?pewnie pijecie My się brzydzimy alkoholem [emoji12]
ucho.77 Opublikowano 2 Września 2016 Opublikowano 2 Września 2016 Alkohol jest tak niedobry ze trza go lać w ryj Ucho co z jutrem? pewnie pijecie Ni uja,trza dupe gdzieś zamoczyć Żeby to Gucio nie zabrzmiało jechać nad wodę
Miszka82 Opublikowano 2 Września 2016 Opublikowano 2 Września 2016 Stan chyba kumpel weźmie te A5 ponoć mają być u Was jutro ? kojarzysz takiego lansiarza z białego Scirroco ?
stanley Opublikowano 2 Września 2016 Opublikowano 2 Września 2016 (edytowane) Stan chyba kumpel weźmie te A5 ponoć mają być u Was jutro ? kojarzysz takiego lansiarza z białego Scirroco ? jutro? jutro serwis nieczynny - jedynie salon a lansiarzy w scirocco nie brakuje Edytowane 2 Września 2016 przez stanley
diman Opublikowano 2 Września 2016 Opublikowano 2 Września 2016 (edytowane) psyt Nie pij tyle bo jutro trza mnie nawigowac hehe Dzisiaj sobie trzasnolem 530 km dla rozgrzewki a jutro 1100 km ☺ Edytowane 2 Września 2016 przez diman
stanley Opublikowano 2 Września 2016 Opublikowano 2 Września 2016 psyt Nie pij tyle bo jutro trza mnie nawigowac heheDzisiaj sobie trzasnolem 530 km dla rozgrzewki a jutro 1100 km ☺ przeca będziemy się zmieniać, Ty do Trogiru, ja resztę Muszę sprawdzić na dłuższej trasie tourana po chipie
Rekomendowane odpowiedzi