Arturoo Opublikowano 3 Października 2016 Opublikowano 3 Października 2016 Nie da rady ...do 22 w pracy jestem
Miszka82 Opublikowano 3 Października 2016 Opublikowano 3 Października 2016 w tygodniu nie piję - nie jestem alkoholikiem
stanley Opublikowano 3 Października 2016 Opublikowano 3 Października 2016 w tygodniu nie piję - nie jestem alkoholikiem jest jakiś podział na alkoholików weekendowych i tych z dni roboczych ?
Multis Opublikowano 3 Października 2016 Opublikowano 3 Października 2016 w tygodniu nie piję - nie jestem alkoholikiemChyba trzeźwosceptykiem... Psyyyyyyyyt
Miszka82 Opublikowano 3 Października 2016 Opublikowano 3 Października 2016 w tygodniu nie piję - nie jestem alkoholikiem jest jakiś podział na alkoholików weekendowych i tych z dni roboczych ? nie wiem ale wydaje mi się, że ten co pije codziennie nawet 2 piwa jest "gorszy" od tego co jebnie nawet KO 1-2 razy w tygodniu taka powtarzalność ten pierwszy wali codziennie, ten drugi tylko 1-2 w tygodniu
stanley Opublikowano 3 Października 2016 Opublikowano 3 Października 2016 w tygodniu nie piję - nie jestem alkoholikiem jest jakiś podział na alkoholików weekendowych i tych z dni roboczych ? nie wiem ale wydaje mi się, że ten co pije codziennie nawet 2 piwa jest "gorszy" od tego co jebnie nawet KO 1-2 razy w tygodniu taka powtarzalność ten pierwszy wali codziennie, ten drugi tylko 1-2 w tygodniu jeden wali zgon 2x w tyg drugi pije codziennie 2 piwka kto co lubi najlepiej to połączyć
Miszka82 Opublikowano 3 Października 2016 Opublikowano 3 Października 2016 w tygodniu nie piję - nie jestem alkoholikiem jest jakiś podział na alkoholików weekendowych i tych z dni roboczych ? nie wiem ale wydaje mi się, że ten co pije codziennie nawet 2 piwa jest "gorszy" od tego co jebnie nawet KO 1-2 razy w tygodniu taka powtarzalność ten pierwszy wali codziennie, ten drugi tylko 1-2 w tygodniu jeden wali zgon 2x w tyg drugi pije codziennie 2 piwka kto co lubi najlepiej to połączyć napisałem 1-2 nawet KO (czyli max, czyli w sumie raczej pewne- chyba na pewno ) połączyć ? czyli 2 piwka dziennie w tygodniu, a w weekend KO ?
stanley Opublikowano 3 Października 2016 Opublikowano 3 Października 2016 w tygodniu nie piję - nie jestem alkoholikiem jest jakiś podział na alkoholików weekendowych i tych z dni roboczych ? nie wiem ale wydaje mi się, że ten co pije codziennie nawet 2 piwa jest "gorszy" od tego co jebnie nawet KO 1-2 razy w tygodniu taka powtarzalność ten pierwszy wali codziennie, ten drugi tylko 1-2 w tygodniu jeden wali zgon 2x w tyg drugi pije codziennie 2 piwka kto co lubi najlepiej to połączyć napisałem 1-2 nawet KO (czyli max, czyli w sumie raczej pewne- chyba na pewno ) połączyć ? czyli 2 piwka dziennie w tygodniu, a w weekend KO ? podwójny alkon ?
Miszka82 Opublikowano 3 Października 2016 Opublikowano 3 Października 2016 ale teoretycznie ten co wali codziennie ma trudniej nie pić bo wali co dziennie i nawet jak odpuści 3 dni to i tak 4 dni pije a ten co wali w weekend to np może w piątek zapomnieć się najebać i nadupcy się tylko w sobotę i wychodzi na to, że wypije tylko jeden dzień w tygodniu nie piję - nie jestem alkoholikiem jest jakiś podział na alkoholików weekendowych i tych z dni roboczych ? nie wiem ale wydaje mi się, że ten co pije codziennie nawet 2 piwa jest "gorszy" od tego co jebnie nawet KO 1-2 razy w tygodniu taka powtarzalność ten pierwszy wali codziennie, ten drugi tylko 1-2 w tygodniu jeden wali zgon 2x w tyg drugi pije codziennie 2 piwka kto co lubi najlepiej to połączyć napisałem 1-2 nawet KO (czyli max, czyli w sumie raczej pewne- chyba na pewno ) połączyć ? czyli 2 piwka dziennie w tygodniu, a w weekend KO ? podwójny alkon ? Turbo chlor
stanley Opublikowano 3 Października 2016 Opublikowano 3 Października 2016 np może w piątek zapomnieć się najebać i nadupcy się tylko w sobotę i wychodzi na to, że wypije tylko jeden dzień ya yhymmm zapomni się najebać
Miszka82 Opublikowano 3 Października 2016 Opublikowano 3 Października 2016 w tygodniu nie piję - nie jestem alkoholikiem jest jakiś podział na alkoholików weekendowych i tych z dni roboczych ? nie wiem ale wydaje mi się, że ten co pije codziennie nawet 2 piwa jest "gorszy" od tego co jebnie nawet KO 1-2 razy w tygodniu taka powtarzalność ten pierwszy wali codziennie, ten drugi tylko 1-2 w tygodniu jeden wali zgon 2x w tyg drugi pije codziennie 2 piwka kto co lubi najlepiej to połączyć napisałem 1-2 nawet KO (czyli max, czyli w sumie raczej pewne- chyba na pewno ) połączyć ? czyli 2 piwka dziennie w tygodniu, a w weekend KO ? podwójny alkon ? taki RS4 B5 wśród alkoholików
Multis Opublikowano 3 Października 2016 Opublikowano 3 Października 2016 Miszka to stan umysłu.... Psyyyyt...
Multis Opublikowano 3 Października 2016 Opublikowano 3 Października 2016 w tygodniu nie piję - nie jestem alkoholikiem jest jakiś podział na alkoholików weekendowych i tych z dni roboczych ? nie wiem ale wydaje mi się, że ten co pije codziennie nawet 2 piwa jest "gorszy" od tego co jebnie nawet KO 1-2 razy w tygodniutaka powtarzalność ten pierwszy wali codziennie, ten drugi tylko 1-2 w tygodniu jeden wali zgon 2x w tyg drugi pije codziennie 2 piwka kto co lubi najlepiej to połączyć napisałem 1-2 nawet KO (czyli max, czyli w sumie raczej pewne- chyba na pewno )połączyć ? czyli 2 piwka dziennie w tygodniu, a w weekend KO ? podwójny alkon ? taki RS4 B5 wśród alkoholików Ja, ale z opowiadań...
Arturoo Opublikowano 3 Października 2016 Opublikowano 3 Października 2016 np może w piątek zapomnieć się najebać i nadupcy się tylko w sobotę i wychodzi na to, że wypije tylko jeden dzień ya yhymmm zapomni się najebać Nie na bata [emoji3] Psyt
Rekomendowane odpowiedzi