Mario22 Opublikowano 21 Listopada 2016 Opublikowano 21 Listopada 2016 Siema... Pyrsk po weekendzie... Naciapane z Z2
redoXe Opublikowano 21 Listopada 2016 Opublikowano 21 Listopada 2016 Cześć wszystkim. Jestem nowy w temacie, ale chętnie skoczyłbym na jakiegoś spota, wymienić zdania i poznać fajnych ludzi Szykujecie coś w okolicy Tychów? Jak to tutaj wygląda, bo ciężko mi przejrzeć 7tys. stron w temacie Dzięki z góry za odpowiedzi, pozdrawiam!
pajda Opublikowano 21 Listopada 2016 Opublikowano 21 Listopada 2016 (edytowane) Cześć wszystkim. Jestem nowy w temacie, ale chętnie skoczyłbym na jakiegoś spota, wymienić zdania i poznać fajnych ludzi Szykujecie coś w okolicy Tychów? Jak to tutaj wygląda, bo ciężko mi przejrzeć 7tys. stron w temacie Dzięki z góry za odpowiedzi, pozdrawiam! We wtorki są w kato pod Silesia zielony parking obok myjni start godz 19, zaglądaj w ten temat bo czasem jest tak ze frekwencja jest na poziomie zerowym. Piątki masz Gliwice osobny wątek i tam też pytać w dzień spota bo jest podobnie z frekwencja Edytowane 21 Listopada 2016 przez pajda
redoXe Opublikowano 21 Listopada 2016 Opublikowano 21 Listopada 2016 Cześć wszystkim. Jestem nowy w temacie, ale chętnie skoczyłbym na jakiegoś spota, wymienić zdania i poznać fajnych ludzi Szykujecie coś w okolicy Tychów? Jak to tutaj wygląda, bo ciężko mi przejrzeć 7tys. stron w temacie Dzięki z góry za odpowiedzi, pozdrawiam! We wtorki są w kato pod Silesia zielony parking obok myjni start godz 19, zaglądaj w ten temat bo czasem jest tak ze frekwencja jest na poziomie zerowym.Piątki masz Gliwice osobny wątek i tam też pytać w dzień spota bo jest podobnie z frekwencja Dzięki wielkie za informacje, w takim razie jutro będę śledził wątek
ucho.77 Opublikowano 21 Listopada 2016 Opublikowano 21 Listopada 2016 Szykujecie coś w okolicy Tychów? Na Tychach to spoty tylko alkoholowe są
Polko_V Opublikowano 22 Listopada 2016 Opublikowano 22 Listopada 2016 Zlaty Bazant ...widzę red bulla ...i pyrsk po robocie (fakt faktem, szukając alkoholu "dżek" się uśmiechnął, ale zapomniałem kraty wymienić )
Multis Opublikowano 22 Listopada 2016 Opublikowano 22 Listopada 2016 Szykujecie coś w okolicy Tychów? Na Tychach to spoty tylko alkoholowe są No... W piwnicy....
morsik26 Opublikowano 22 Listopada 2016 Opublikowano 22 Listopada 2016 Dobry Pany znacie kogoś kto mógłby aktywować w zegarach funkcje ile zostało do przejechania na baku tzw rpm w Golfie IV?
ucho.77 Opublikowano 22 Listopada 2016 Opublikowano 22 Listopada 2016 Cześć Multis 1zmiana? Jak co to w piątek spot
pajda Opublikowano 22 Listopada 2016 Opublikowano 22 Listopada 2016 Dzieje się tu coś dzisiaj czy lipa?
stanley Opublikowano 22 Listopada 2016 Opublikowano 22 Listopada 2016 Mogę podjechać coś zjeść dobrrego
Arturoo Opublikowano 22 Listopada 2016 Opublikowano 22 Listopada 2016 Ja odpadam ... kwitnę jeszcze w pracy .. a zanosi się , że i cześć wieczoru tu spędzę
Multis Opublikowano 22 Listopada 2016 Opublikowano 22 Listopada 2016 Cześć Multis 1zmiana? Jak co to w piątek spot 2 zmiana... Jaki spot? Alkoholowy? To rozumiem....
pajda Opublikowano 22 Listopada 2016 Opublikowano 22 Listopada 2016 Cześć Multis 1zmiana? Jak co to w piątek spot 2 zmiana... Jaki spot? Alkoholowy? To rozumiem....A był w Tychach jakiś inny niż alkoholowy bo nie kojarzę...
Multis Opublikowano 22 Listopada 2016 Opublikowano 22 Listopada 2016 Cześć Multis 1zmiana? Jak co to w piątek spot 2 zmiana... Jaki spot? Alkoholowy? To rozumiem....A był w Tychach jakiś inny niż alkoholowy bo nie kojarzę...Najważniejsze są dobre wspomnienia...
Rekomendowane odpowiedzi