Pucek Opublikowano 7 Grudnia 2016 Opublikowano 7 Grudnia 2016 Siema Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka
Ravu Opublikowano 7 Grudnia 2016 Opublikowano 7 Grudnia 2016 Ravu mogę ? https://www.facebook.com/lovegermanstyle/videos/10154835999849726/ Ho ho ho Przyznać się, u kogo był już święty Mikołaj ? Ten napewno znalazł jak wejść przez komin (czytaj dziurę)
afroo. Opublikowano 8 Grudnia 2016 Opublikowano 8 Grudnia 2016 Ktoś w niedzielę na Skrzyczne pośmigać? Otwierają Ondraszka i jeśli tylko to ocieplenie nie pokrzyżuje planów to jadę bo muszę odreagować przeyebaną przeprowadzkę.
Onyks Opublikowano 8 Grudnia 2016 Opublikowano 8 Grudnia 2016 (edytowane) Właśnie ruszam na rozruch do Korbielowa na Pilsko, dam znać jak warunki Edytowane 8 Grudnia 2016 przez Onyks
akjam Opublikowano 8 Grudnia 2016 Opublikowano 8 Grudnia 2016 (edytowane) Do wieczór Ktoś w niedzielę na Skrzyczne pośmigać? Otwierają Ondraszka i jeśli tylko to ocieplenie nie pokrzyżuje planów to jadę bo muszę odreagować przeyebaną przeprowadzkę. Może coś w tygodniu się zorganizuje? Ja chętny jak zawsze Aaaa bym zapomniał... Grzane z sokiem i miodem Edytowane 8 Grudnia 2016 przez akjam
Miszka82 Opublikowano 8 Grudnia 2016 Opublikowano 8 Grudnia 2016 psyt a już za dwa dni...... Dolomity Sportowa Dolina czy Środula ?
Rekomendowane odpowiedzi