Kędzior Opublikowano 22 Lutego 2010 Opublikowano 22 Lutego 2010 jedno co mi się nie podoba to to że niemam takiego klangu na tym filtrze ITG KN dawał zajeb*sty klang, przymierzę chyba KN spowrotem :gwizdanie: Wywal ten syf, bo jest dziurawy i brudny! Jak już to sprzedaj ITG i kup nowy K&N (i dbaj o niego!)... nom o nowym mówiłem o nowym tego starego przymierzę czy będzie klang jak będzie różnica to wymianka
keżor Opublikowano 22 Lutego 2010 Autor Opublikowano 22 Lutego 2010 spamerzy. Ale się hujo..wo czuję ;( cemu ? auto nie jedzie? albo take wydech , kurde , co trzeba zrobić żeby tak jebał na czarno i jednocześnie miał moc
Kędzior Opublikowano 22 Lutego 2010 Opublikowano 22 Lutego 2010 ja poprosze BAQu o takiego wydecha http://vimeo.com/8520271 ale by była masakra Czym robimy dziurę w dachu?! no jak czym szlifiera Ja bym to kilofem zrobił... Raz a porządnie - zapier... i już by było. :polew: :polew: :polew: to jak kilofem to ja to załatwię
Bulczas Opublikowano 22 Lutego 2010 Opublikowano 22 Lutego 2010 pełen respect na spoty byś nie mógł przyjeżdzać bo byś rurą haczył :polew: To luzik że koszulki już jadą. Daj spokój jakaś choroba mnie dopadła i nie wiem czy jutro pójdę do pracy [br]Dopisany: 22 Luty 2010, 23:06_________________________________________________Keżor co z tymi felami dzwoniłeś do gościa :gwizdanie:
keżor Opublikowano 22 Lutego 2010 Autor Opublikowano 22 Lutego 2010 wtryski milion pieńćset sto dziewięćset pewnie trzeba założyć
OKO Opublikowano 22 Lutego 2010 Opublikowano 22 Lutego 2010 pełen respect na spoty byś nie mógł przyjeżdzać bo byś rurą haczył :polew: To luzik że koszulki już jadą. Daj spokój jakaś choroba mnie dopadła i nie wiem czy jutro pójdę do pracy to specjalnie na 1000 heheheh
Kędzior Opublikowano 22 Lutego 2010 Opublikowano 22 Lutego 2010 pełen respect na spoty byś nie mógł przyjeżdzać bo byś rurą haczył :polew: To luzik że koszulki już jadą. Daj spokój jakaś choroba mnie dopadła i nie wiem czy jutro pójdę do pracy ja poszedłem po L4 dzisiaj bo mam tyle nauki w tym tyg że urlopu mi szkoda brać, i co się okazało lekarka mi powiedziała że jestem mocno przeziębiony i muszę brać leki bo mogę dostać zapalenia oskrzeli
OKO Opublikowano 22 Lutego 2010 Opublikowano 22 Lutego 2010 wtryski milion pieńćset sto dziewięćset pewnie trzeba założyć i do tego turbo jak mały odrzutowiec
Kędzior Opublikowano 22 Lutego 2010 Opublikowano 22 Lutego 2010 pełen respect na spoty byś nie mógł przyjeżdzać bo byś rurą haczył :polew: To luzik że koszulki już jadą. Daj spokój jakaś choroba mnie dopadła i nie wiem czy jutro pójdę do pracy to specjalnie na 1000 heheheh hehe ja ją kupiłem żeby w niej chodzić na dyskoteki :polew:
Bulczas Opublikowano 22 Lutego 2010 Opublikowano 22 Lutego 2010 pełen respect na spoty byś nie mógł przyjeżdzać bo byś rurą haczył :polew: To luzik że koszulki już jadą. Daj spokój jakaś choroba mnie dopadła i nie wiem czy jutro pójdę do pracy ja poszedłem po L4 dzisiaj bo mam tyle nauki w tym tyg że urlopu mi szkoda brać, i co się okazało lekarka mi powiedziała że jestem mocno przeziębiony i muszę brać leki bo mogę dostać zapalenia oskrzeli Może też tak mam :gwizdanie: Bo jestem taki słaby że masakra
OKO Opublikowano 22 Lutego 2010 Opublikowano 22 Lutego 2010 poszedłem po L4 dzisiaj bo mam tyle może u każdego kto przyjdzie to wykrywa :polew:
keżor Opublikowano 22 Lutego 2010 Autor Opublikowano 22 Lutego 2010 już keidyś oglądałem ten filmik , polecam , bo muza fajna Keżor co z tymi felami dzwoniłeś do gościa :gwizdanie: zapomniałem jutro zadzwonie , najlepiej pociśnij eSka
akjam Opublikowano 22 Lutego 2010 Opublikowano 22 Lutego 2010 pełen respect na spoty byś nie mógł przyjeżdzać bo byś rurą haczył :polew: To luzik że koszulki już jadą. Daj spokój jakaś choroba mnie dopadła i nie wiem czy jutro pójdę do pracy ja poszedłem po L4 dzisiaj bo mam tyle nauki w tym tyg że urlopu mi szkoda brać, i co się okazało lekarka mi powiedziała że jestem mocno przeziębiony i muszę brać leki bo mogę dostać zapalenia oskrzeli To musisz szybko skończyć kurację bo jak będziesz spożywał...? :gwizdanie:
Bulczas Opublikowano 22 Lutego 2010 Opublikowano 22 Lutego 2010 zapomniałem jutro zadzwonie , najlepiej pociśnij eSka :wink4 Postaram się też nie zapomnieć
OKO Opublikowano 22 Lutego 2010 Opublikowano 22 Lutego 2010 pełen respect na spoty byś nie mógł przyjeżdzać bo byś rurą haczył :polew: To luzik że koszulki już jadą. Daj spokój jakaś choroba mnie dopadła i nie wiem czy jutro pójdę do pracy ja poszedłem po L4 dzisiaj bo mam tyle nauki w tym tyg że urlopu mi szkoda brać, i co się okazało lekarka mi powiedziała że jestem mocno przeziębiony i muszę brać leki bo mogę dostać zapalenia oskrzeli To musisz szybko skończyć kurację bo jak będziesz spożywał...? :gwizdanie: wygoń choróbsko alkoholem :polew:
Pucek Opublikowano 22 Lutego 2010 Opublikowano 22 Lutego 2010 nie czytam tego syfu Dresie z Sosnowca, masz auto?
Kędzior Opublikowano 22 Lutego 2010 Opublikowano 22 Lutego 2010 narazie alkoholiowi mówię stop ;( a czekają na mnie w lodóweczce dębowe i mnie wołają ;([br]Dopisany: 22 Luty 2010, 23:16_________________________________________________ nie czytam tego syfu Dresie z Sosnowca, masz auto? syf to macie na glywicach tutaj wszystko jest merytoryczne tak mam, jak byś się cofnął pare stron w tył to byś wiedział co i jak
OKO Opublikowano 22 Lutego 2010 Opublikowano 22 Lutego 2010 nie czytam tego syfu Dresie z Sosnowca, masz auto? te różowy tu rządzi prawo pięsci
keżor Opublikowano 22 Lutego 2010 Autor Opublikowano 22 Lutego 2010 nie czytam tego syfu Dresie z Sosnowca, masz auto? se doczytaj , nie ma letko
bakuś Opublikowano 22 Lutego 2010 Opublikowano 22 Lutego 2010 keżor, jak chcesz mieć śmoc i zasłonę dymną to kup sobie TDSa miałem kiedyś i mogłem tylko współczuć jadącym za mną...
Rekomendowane odpowiedzi