OKO Opublikowano 22 Lutego 2010 Opublikowano 22 Lutego 2010 keżor, jak chcesz mieć śmoc i zasłonę dymną to kup sobie TDSa miałem kiedyś i mogłem tylko współczuć jadącym za mną... nom kumpel miał 2,5tds to jak przy..ił to czarno jak z jelcza :polew:
keżor Opublikowano 22 Lutego 2010 Autor Opublikowano 22 Lutego 2010 keżor, jak chcesz mieć śmoc i zasłonę dymną to kup sobie TDSa miałem kiedyś i mogłem tylko współczuć jadącym za mną... ale że BMW wsensie ?
Kędzior Opublikowano 22 Lutego 2010 Opublikowano 22 Lutego 2010 nom powiem ci Keżor że jak depniesz to trochę dymek ci idzie
keżor Opublikowano 22 Lutego 2010 Autor Opublikowano 22 Lutego 2010 nom powiem ci Keżor że jak depniesz to trochę dymek ci idzie no bo mam nieszczelność przy zdrowym prawie wcale nie kopci ;( a BMW nie kupie bo:
OKO Opublikowano 22 Lutego 2010 Opublikowano 22 Lutego 2010 keżor, jak chcesz mieć śmoc i zasłonę dymną to kup sobie TDSa miałem kiedyś i mogłem tylko współczuć jadącym za mną... ale że BMW wsensie ? si seniorrrrr
bakuś Opublikowano 22 Lutego 2010 Opublikowano 22 Lutego 2010 nom powiem ci Keżor że jak depniesz to trochę dymek ci idzie no bo mam nieszczelność przy zdrowym prawie wcale nie kopci ;( a BMW nie kupie bo: Ja tam lubię bmw, ale załatw mi to zdjęcie w większej rozdzielczości... proszę... ahahhahahah :polew: :polew: to jest właśnie jedyny ból jak ma się rwd... hahahah
OKO Opublikowano 22 Lutego 2010 Opublikowano 22 Lutego 2010 kiedyś piękną bMK 7ką podjechaliśmy z kumplem pod blok, zatrzymał się na trawniku było trochę z górki i spadł deszcz... nie mogliśmy wyjechać
Pucek Opublikowano 22 Lutego 2010 Opublikowano 22 Lutego 2010 nie czytam bo w sumie mam 23 strony, w tym 3 o czymś normalnym :gwizdanie: jak mi się będzie nudziło to może poczytam
bakuś Opublikowano 22 Lutego 2010 Opublikowano 22 Lutego 2010 kiedyś piękną bMK 7ką podjechaliśmy z kumplem pod blok, zatrzymał się na trawniku było trochę z górki i spadł deszcz... nie mogliśmy wyjechać A o dziwo mercedesy mimo, że też rwd to jakoś lepiej sobie radzą w tych sprawach.
Kędzior Opublikowano 22 Lutego 2010 Opublikowano 22 Lutego 2010 no bo mam nieszczelność przy zdrowym prawie wcale nie kopci ;( no to trzeba zwiekszyć nieszczelność
keżor Opublikowano 22 Lutego 2010 Autor Opublikowano 22 Lutego 2010 http://i45.tinypic.com/5xsg43.jpg takie mam największe niestety
OKO Opublikowano 22 Lutego 2010 Opublikowano 22 Lutego 2010 Panowie ja spadam miłego spamowania hehehe zostawcie 1000 na jutro ______________________________________________ kiedyś piękną bMK 7ką podjechaliśmy z kumplem pod blok, zatrzymał się na trawniku było trochę z górki i spadł deszcz... nie mogliśmy wyjechać A o dziwo mercedesy mimo, że też rwd to jakoś lepiej sobie radzą w tych sprawach. możłiwe dodam jeszcze że nie mógł wyjechać do tyłu pod małą górkę na mokrej trawie.
keżor Opublikowano 22 Lutego 2010 Autor Opublikowano 22 Lutego 2010 no bo mam nieszczelność przy zdrowym prawie wcale nie kopci ;( no to trzeba zwiekszyć nieszczelność zrobie sobie taką klapke , że jak będe chciał żeby jebał dymem to będe ją otwierał , a jak będe chciał mieć moc to będe zamykał :polew:
OKO Opublikowano 22 Lutego 2010 Opublikowano 22 Lutego 2010 no bo mam nieszczelność przy zdrowym prawie wcale nie kopci ;( no to trzeba zwiekszyć nieszczelność keżor wyrwij dolot będzie dymmmm
bakuś Opublikowano 22 Lutego 2010 Opublikowano 22 Lutego 2010 http://i45.tinypic.com/5xsg43.jpg takie mam największe niestety dobre i to dzieki
keżor Opublikowano 22 Lutego 2010 Autor Opublikowano 22 Lutego 2010 nara OKO a po mokrej trawie to może i byś swoim miał kłopociki koguciku
Kędzior Opublikowano 22 Lutego 2010 Opublikowano 22 Lutego 2010 no bo mam nieszczelność przy zdrowym prawie wcale nie kopci ;( no to trzeba zwiekszyć nieszczelność zrobie sobie taką klapke , że jak będe chciał żeby jebał dymem to będe ją otwierał , a jak będe chciał mieć moc to będe zamykał :polew: taa zasłona dymna
Bulczas Opublikowano 22 Lutego 2010 Opublikowano 22 Lutego 2010 Ja też chyba spadam bo się kiepsko czuje :gwizdanie:
keżor Opublikowano 22 Lutego 2010 Autor Opublikowano 22 Lutego 2010 k**wa , w szwecji to ni mo letko : http://blog.cardomain.com/2010/01/07/volvo-driving-swedish-cops-own-audi-driving-bad-guys/#more-35834
Rekomendowane odpowiedzi