Pucek Opublikowano 23 Lutego 2010 Opublikowano 23 Lutego 2010 co takiego się działo? :> pewnie standardowo się z ciebie nabijali :polew: ok niezaczepiam cię już dzisiaj przecież pytam poważnie, w przyszłym tygodniu Was odwiedzę kosztowne jest usunięcie DPFa, a to kłóci się z czipem (chyba) :gwizdanie: macie szczęście... ch***j**owo się czuliście jak Was Stanley mogl objechac co?..... kogo ja teraz bede objezdzał.... mnie ;( Ty i ten Twój parch Pany co tam laseczki? :> Pucek, wyzywam Cię... poczekaj 2 tygodnie poczekam nawet i 2 miesiace, ale chcę zobaczyć różnice, bo KM mamy podobnie, w Nm dużo odstajesz i wiem, że mnie objedziesz Chcę zobaczyć dla dobra nauki o ile Stan, teraz to ja mam przegrane, nie dość że mniej niutków, to na dodatek koniec sprzęgła, a napisałem że za 2 tygodnie, bo raczej będę miał już większą ilość koni
Kędzior Opublikowano 23 Lutego 2010 Opublikowano 23 Lutego 2010 Max mi właśnie napisał sms żebym się w jego imieniu pożegnał i za to że on tego niezrobił na następnym spocie stawia wszystkim w maku ale mnie już niepytajcie o szczegóły :polew:
Pucek Opublikowano 23 Lutego 2010 Opublikowano 23 Lutego 2010 Max mi właśnie napisał sms żebym się w jego imieniu pożegnał i za to że on tego niezrobił na następnym spocie stawia wszystkim w maku ale mnie już niepytajcie o szczegóły :polew: to ja na bank wpadnę
stanley Opublikowano 23 Lutego 2010 Opublikowano 23 Lutego 2010 spoko Pucek, chcę to spr z czystej ciekawości, zastanawiam się jaki temat pracy doktoranckiej sobie wziąść.. i tak sobie pomyślałem o 1.9TDI i 1.8T
akjam Opublikowano 23 Lutego 2010 Opublikowano 23 Lutego 2010 Max mi właśnie napisał sms żebym się w jego imieniu pożegnał i za to że on tego niezrobił na następnym spocie stawia wszystkim w maku ale mnie już niepytajcie o szczegóły :polew: to ja na bank wpadnę :good:
Kędzior Opublikowano 23 Lutego 2010 Opublikowano 23 Lutego 2010 spoko Pucek, chcę to spr z czystej ciekawości, zastanawiam się jaki temat pracy doktoranckiej sobie wziąść.. i tak sobie pomyślałem o 1.9TDI i 1.8T wspomóż Pucek przyszłego mgr
Pucek Opublikowano 23 Lutego 2010 Opublikowano 23 Lutego 2010 spoko Pucek, chcę to spr z czystej ciekawości, zastanawiam się jaki temat pracy doktoranckiej sobie wziąść.. i tak sobie pomyślałem o 1.9TDI i 1.8T a no to wporzo, jak w przyszłym tygodniu wpadnę to możemy się przejechać, będę miał to co teraz, czyli 170KM/225Nm
Kędzior Opublikowano 23 Lutego 2010 Opublikowano 23 Lutego 2010 spoko Pucek, chcę to spr z czystej ciekawości, zastanawiam się jaki temat pracy doktoranckiej sobie wziąść.. i tak sobie pomyślałem o 1.9TDI i 1.8T a no to wporzo, jak w przyszłym tygodniu wpadnę to możemy się przejechać, będę miał to co teraz, czyli 170KM/225Nm to ja też się z wami ustawię
Miszka82 Opublikowano 23 Lutego 2010 Opublikowano 23 Lutego 2010 ja palę wrotki spać narka i dzięki za spota tym co byli, a Ci co nie byli to geje
stanley Opublikowano 23 Lutego 2010 Opublikowano 23 Lutego 2010 ja palę wrotki spać narka i dzięki za spota tym co byli, a Ci co nie byli to geje geju
Kędzior Opublikowano 23 Lutego 2010 Opublikowano 23 Lutego 2010 ja palę wrotki spać narka i dzięki za spota tym co byli, a Ci co nie byli to geje spij dobrze cfaniaczku
stanley Opublikowano 23 Lutego 2010 Opublikowano 23 Lutego 2010 spoko Pucek, chcę to spr z czystej ciekawości, zastanawiam się jaki temat pracy doktoranckiej sobie wziąść.. i tak sobie pomyślałem o 1.9TDI i 1.8T a no to wporzo, jak w przyszłym tygodniu wpadnę to możemy się przejechać, będę miał to co teraz, czyli 170KM/225Nm dziś mam full bak więc za tydz bede mial cos kolo rezerwy
Miszka82 Opublikowano 23 Lutego 2010 Opublikowano 23 Lutego 2010 ja palę wrotki spać narka i dzięki za spota tym co byli, a Ci co nie byli to geje geju lesba odpisz mi na pw, rano sprawdzę jak odpowiedż mnie nie zadowoli to....
Pucek Opublikowano 23 Lutego 2010 Opublikowano 23 Lutego 2010 spoko Pucek, chcę to spr z czystej ciekawości, zastanawiam się jaki temat pracy doktoranckiej sobie wziąść.. i tak sobie pomyślałem o 1.9TDI i 1.8T a no to wporzo, jak w przyszłym tygodniu wpadnę to możemy się przejechać, będę miał to co teraz, czyli 170KM/225Nm to ja też się z wami ustawię a Ty na co :gwizdanie: jeszcze się okaże że konie Ci uciekły i amen
mikefoto Opublikowano 23 Lutego 2010 Opublikowano 23 Lutego 2010 woowww...ale spamujecie..nie było mnie trochę i tutaj ponad 600 stron zaległych
akjam Opublikowano 23 Lutego 2010 Opublikowano 23 Lutego 2010 ja palę wrotki spać narka i dzięki za spota tym co byli, a Ci co nie byli to geje geju lesba odpisz mi na pw, rano sprawdzę jak odpowiedż mnie nie zadowoli to.... Halo Panowie i Panie... Była mowa, że używamy tylko swoich przezwisk a nie imion! :polew:
Kędzior Opublikowano 23 Lutego 2010 Opublikowano 23 Lutego 2010 woowww...ale spamujecie..nie było mnie trochę i tutaj ponad 600 stron zaległych no to nadrabiaj szybciutko Pucek to wtedy na przemiał na puszki do konserw :polew:
akjam Opublikowano 23 Lutego 2010 Opublikowano 23 Lutego 2010 woowww...ale spamujecie..nie było mnie trochę i tutaj ponad 600 stron zaległych No to zasiadaj do lektury i jutro Cię przepytamy...
Pucek Opublikowano 23 Lutego 2010 Opublikowano 23 Lutego 2010 woowww...ale spamujecie..nie było mnie trochę i tutaj ponad 600 stron zaległych No to zasiadaj do lektury i jutro Cię przepytamy... czyli od jutra macie jednego kolegę mniej
Rekomendowane odpowiedzi