Kędzior Opublikowano 24 Lutego 2010 Opublikowano 24 Lutego 2010 już jakoś od 2tyg mnie tak płuca bolały i miałem kaszel z jastrzębia jak wracałem to niepatrzyłem na spalanie by bym się mógł podłamać myślałem tylko o tym że Keżorowóz spala połowe mniej w tym momencie co moja :polew: [br]Dopisany: 24 Luty 2010, 11:59_________________________________________________ więcej zimnego piwska a będzie Ci lepiej hehe mówisz żeby pomogło :polew:
OKO Opublikowano 24 Lutego 2010 Opublikowano 24 Lutego 2010 hehehe Kędzior ale za to jaki dzwiek... :gwizdanie: ______________ keżor ty coś zmieniłeś u Siebie w A4. Dlaczego tak zapier..a?[br]Dopisany: 24 Luty 2010, 12:02_________________________________________________ już jakoś od 2tyg mnie tak płuca bolały i miałem kaszel z jastrzębia jak wracałem to niepatrzyłem na spalanie by bym się mógł podłamać myślałem tylko o tym że Keżorowóz spala połowe mniej w tym momencie co moja :polew: [br]Dopisany: 24 Luty 2010, 11:59_________________________________________________ więcej zimnego piwska a będzie Ci lepiej hehe mówisz żeby pomogło :polew: z doświadczenia wiem że najlepszym lekarstwem na przeziębienie jest gorący browar z koglem moglem :gwizdanie: od razu człowiekowi lepiej
Kędzior Opublikowano 24 Lutego 2010 Opublikowano 24 Lutego 2010 powiem wam że fura Keżora naprawde zapier*ala niewiem czy on tam jakieś chomiki włożył czy co no ale leci konkretnie no przez ten wydech chyba będę miał wiekszę spalanie bo jak jeżdzę to ja mocniej kręce hehe i nawet dwa razy złapałem odcinke co mi się nigdy niezdarzyło
OKO Opublikowano 24 Lutego 2010 Opublikowano 24 Lutego 2010 a ja bym zapodał 4 gripexy i leżeć heheh leżeć do góry du_pą aż się L4 skończy ... Kędzior przeziębienie leczone trwa tydzień a nie leczone 7 dni niestety
keżor Opublikowano 24 Lutego 2010 Autor Opublikowano 24 Lutego 2010 keżor ty coś zmieniłeś u Siebie w A4. Dlaczego tak zapier..a? usunąłem nieszczelność
Kędzior Opublikowano 24 Lutego 2010 Opublikowano 24 Lutego 2010 a ja bym zapodał 4 gripexy i leżeć no mam jakiś antybiotyk, syrup, i do tego w razie czego paracetamol na zbicie gorączki
Pucek Opublikowano 24 Lutego 2010 Opublikowano 24 Lutego 2010 powiem wam że fura Keżora naprawde zapier*ala niewiem czy on tam jakieś chomiki włożył czy co no ale leci konkretnie no przez ten wydech chyba będę miał wiekszę spalanie bo jak jeżdzę to ja mocniej kręce hehe i nawet dwa razy złapałem odcinke co mi się nigdy niezdarzyło po programie jest to samo, więc nie panikuj znudzi Ci się
OKO Opublikowano 24 Lutego 2010 Opublikowano 24 Lutego 2010 keżor ty coś zmieniłeś u Siebie w A4. Dlaczego tak zapier..a? usunąłem nieszczelność hehehe to nie masz już gwizdka :gwizdanie:[br]Dopisany: 24 Luty 2010, 12:09_________________________________________________ powiem wam że fura Keżora naprawde zapier*ala niewiem czy on tam jakieś chomiki włożył czy co no ale leci konkretnie no przez ten wydech chyba będę miał wiekszę spalanie bo jak jeżdzę to ja mocniej kręce hehe i nawet dwa razy złapałem odcinke co mi się nigdy niezdarzyło po programie jest to samo, więc nie panikuj znudzi Ci się hehehe no nie wiem. Dla mnie to takie rzeczy się nie nudzą.... :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 24 Lutego 2010 Opublikowano 24 Lutego 2010 Kędzior, zainteresuj się http://www.allegro.pl/item935551514_jl_audio_wraz_ze_skrzynia_10_w_4.html#gallery od Dzo Dza
Kędzior Opublikowano 24 Lutego 2010 Opublikowano 24 Lutego 2010 zudzić się to się może nieznudzi tylko będzie wkurwiało że już mało mocy
OKO Opublikowano 24 Lutego 2010 Opublikowano 24 Lutego 2010 Kędzior, zainteresuj się http://www.allegro.pl/item935551514_jl_audio_wraz_ze_skrzynia_10_w_4.html#gallery od Dzo Dza nie no do Avanta to większa skrzynia by się przydała...
Pucek Opublikowano 24 Lutego 2010 Opublikowano 24 Lutego 2010 zudzić się to się może nieznudzi tylko będzie wkurwiało że już mało mocy a więcej wyrezać nie można Oko, a dlaczego twierdzisz że większa do avanta? bo z tego co ja wiem to łatwiej jest przebić się z basem w avancie niż w mega szczelnym bagażniku sedana :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 24 Lutego 2010 Opublikowano 24 Lutego 2010 Kędzior, zainteresuj się http://www.allegro.pl/item935551514_jl_audio_wraz_ze_skrzynia_10_w_4.html#gallery od Dzo Dza najpierw muszę przetestować to co mam w aucie o ile mam na nastepnego spota bym poprosił żeby ktoś wziął jakiegoś grajka i podepniemy do mojej
Pucek Opublikowano 24 Lutego 2010 Opublikowano 24 Lutego 2010 a tak w ogóle to wielkość głośnika nie ma znaczenia, oczywiście nie dosłownie, ale liczy się moc RMS Kędzior, zainteresuj się http://www.allegro.pl/item935551514_jl_audio_wraz_ze_skrzynia_10_w_4.html#gallery od Dzo Dza najpierw muszę przetestować to co mam w aucie o ile mam na nastepnego spota bym poprosił żeby ktoś wziął jakiegoś grajka i podepniemy do mojej Ty nie masz radia?????????????
Kędzior Opublikowano 24 Lutego 2010 Opublikowano 24 Lutego 2010 a więcej wyrezać nie można można kompressor wrzucić ale będzie wtedy chodził jak czajniczek [br]Dopisany: 24 Luty 2010, 12:16_________________________________________________ Ty nie masz radia????????????? nie
Pucek Opublikowano 24 Lutego 2010 Opublikowano 24 Lutego 2010 a więcej wyrezać nie można można kompressor wrzucić ale będzie wtedy chodził jak czajniczek [br]Dopisany: 24 Luty 2010, 12:16_________________________________________________ Ty nie masz radia????????????? nie taaa kompresor, chyba taki z tesco do kół :gwizdanie: ja myślałem że dawno już kupiłeś radio [br]Dopisany: 24 Luty 2010, 12:18_________________________________________________na mnie już czas, muszę się zbierać i wioo do roboty, jedni sobie leżą, a drudzy muszą zapieprzać na tych lebrów do wieczora
Kędzior Opublikowano 24 Lutego 2010 Opublikowano 24 Lutego 2010 taaa kompresor, chyba taki z tesco do kół :gwizdanie: ja myślałem że dawno kupiłeś już radio nie niezakładałem radia najpierw muszę sprawdzić co tam wogóla za głośniki siedzą, z kodów niby piszę że mam bose ale oznaczen żadnych niemam we wtorek się przy tym pobawimy o ile będą chętni żeby się temu przyjrzeć [br]Dopisany: 24 Luty 2010, 12:20_________________________________________________ na mnie już czas, muszę się zbierać i wioo do roboty, jedni sobie leżą, a drudzy muszą zapieprzać na tych lebrów do wieczora do zobaczyska nom działaj działaj co by mi dobrze za L4 zapłacili
OKO Opublikowano 24 Lutego 2010 Opublikowano 24 Lutego 2010 zudzić się to się może nieznudzi tylko będzie wkurwiało że już mało mocy a więcej wyrezać nie można Oko, a dlaczego twierdzisz że większa do avanta? bo z tego co ja wiem to łatwiej jest przebić się z basem w avancie niż w mega szczelnym bagażniku sedana :gwizdanie: hehheh ja wypatrzyłem 2 głośniki fi 30cm (2x400W, 10-400Hz) + bass reflex z wzmacniaczem i układem podtrzymującym nap. zasil (kondzior). W bytomiu koleś robi myślę że uda mi się na spota juz ją przywieść :gwizdanie: Dam znać jak zobacze co to za fuszera czy opłaca się kupić. większa bo jest trochę więcej miejsca niż w sedanie
Kędzior Opublikowano 24 Lutego 2010 Opublikowano 24 Lutego 2010 dobre car audio i jazda ja będę taki hiciory zapuszczał
Rekomendowane odpowiedzi