keżor Opublikowano 19 Października 2009 Autor Opublikowano 19 Października 2009 Moze byc i w maku nawet lepiej przynajmniej cieplo i jakiej kawy sie napije taaa, jak to mawiają studenci , kawa i spać :>
Miszka82 Opublikowano 19 Października 2009 Opublikowano 19 Października 2009 Siema, wczoraj tu zagladalem jakos popoledniu bylo 97 toraz 107, czlowiek na chwile sie zagapi i traci najlepsze lata swojego zycia :polew: Kanar chlopaki z Bielska i Czestochowy cos mowili ze przyjada teraz we wtorek :polew:
Kanar Opublikowano 19 Października 2009 Opublikowano 19 Października 2009 to idziemy na rekord we wtorek.. popatrz jak niewiele trzeba, wystarczy powiedzieć że będzie darmowe Tyskie i wszyscy są w stanie pokonać dziesiątki kilometrów.
czester Opublikowano 19 Października 2009 Opublikowano 19 Października 2009 Witam z rana spamowicze Pucek, piterra i gurguru, widze ze wam bardzo zalezy na tych browarach od Katowic we wtorki Katowice, piatki Gliwice, jeszcze kilka miast i bedziemy codziennie pic na spotach w roznych miastach
comando Opublikowano 19 Października 2009 Opublikowano 19 Października 2009 hmmm dawno mnie tu nie bylo - poniżej jest link do zdjec z jednego z wrześniowych spotów http://img199.imageshack.us/gal.php?g=image002qr.jpg wiem troche spozniony ale ciągle gdzies mi to uciekalo - aż zabralem swoj komp do pracy. Do zobaczyska jutro
piterra Opublikowano 19 Października 2009 Opublikowano 19 Października 2009 Czester trzebabyło ich wspomóc bo jakoś się bali tej pierwszej 100. Kanar nic się nie martw, strona 200 już za tydzień a najpóźniej za 2 tygodnie :polew: :polew: :polew: i będziesz pił nie za swoje PLN :decayed: :decayed:
czester Opublikowano 19 Października 2009 Opublikowano 19 Października 2009 Czester trzebabyło ich wspomóc bo jakoś się bali tej pierwszej 100. Kanar nic się nie martw, strona 200 już za tydzień a najpóźniej za 2 tygodnie :polew: :polew: :polew: i będziesz pił nie za swoje PLN :decayed: :decayed: Teraz to juz tylko z gorki :> tylko jak beda tak pedzic, to nas dojda. Mysmy pierwsza 100 nabijali przrz pol roku...
Kanar Opublikowano 19 Października 2009 Opublikowano 19 Października 2009 tak jak powiedziałem liczę że przekroczymy tą magiczną 20 na tym spocie więc wpadać ekipa do Kato a w tym tempie te 200 wydaje się całkiem realne no na wrześniowych widze pare aut których wcześniej nie widziałem więc potencjał jest :
czester Opublikowano 19 Października 2009 Opublikowano 19 Października 2009 hmmm dawno mnie tu nie bylo - poniżej jest link do zdjec z jednego z wrześniowych spotów http://img199.imageshack.us/gal.php?g=image002qr.jpg wiem troche spozniony ale ciągle gdzies mi to uciekalo - aż zabralem swoj komp do pracy. Do zobaczyska jutro Fajnie, ze wrzuciles fotki tak na przyszlosc, jest specjalny dzial "galeria spotow Katowickich" gdzie wszyscy wrzucaja fotki, zeby nie bylo balaganu, i nie trzeba bylo szukac po stronkach fotek. Pozwolilem sobie wrzucic tam twoj link
krolu Opublikowano 19 Października 2009 Opublikowano 19 Października 2009 hmmm dawno mnie tu nie bylo - poniżej jest link do zdjec z jednego z wrześniowych spotów http://img199.imageshack.us/gal.php?g=image002qr.jpg wiem troche spozniony ale ciągle gdzies mi to uciekalo - aż zabralem swoj komp do pracy. Do zobaczyska jutro Cześć, pamiętaj, że teraz spotujemy na dolnym parkingu....
piterra Opublikowano 19 Października 2009 Opublikowano 19 Października 2009 tak jak powiedziałem liczę że przekroczymy tą magiczną 20 na tym spocie więc wpadać ekipa do Kato a w tym tempie te 200 wydaje się całkiem realne no na wrześniowych widze pare aut javascript:void(0);których wcześniej nie widziałem więc potencjał jest : Dobra dobra bez podniety - bo już nas nasz Prezes objechał i nie będzie tak lekko z pomocą w nabijaniu postów :evil: :evil: :evil:
Kanar Opublikowano 19 Października 2009 Opublikowano 19 Października 2009 no problem w tym że o tej godzinie to tylko na Was moge liczyć bo reszta tylko wchodzi i czyta to może trzeba pogadać z Waszym prezesem i dać mu odpowiedni motywator żeby Wam pozwolił tu pospamować
piterra Opublikowano 19 Października 2009 Opublikowano 19 Października 2009 myślę że jak zrobicie ściepę na B8 full wypas no albo A5 Full wypas to może się zgodzi :kox:
krolu Opublikowano 19 Października 2009 Opublikowano 19 Października 2009 Kazdy ma swoja cene :> I już wiadomo do czego ta dyskusja zmierza :gwizdanie:
Kanar Opublikowano 19 Października 2009 Opublikowano 19 Października 2009 taa tyle że nie wiem czy całe Katowice będzie na tą cenę stać.. chyba że Max wszystkim kredyty pozałatwia
czester Opublikowano 19 Października 2009 Opublikowano 19 Października 2009 Kazdy ma swoja cene :> I już wiadomo do czego ta dyskusja zmierza :gwizdanie: Do czego ? :gwizdanie: taa tyle że nie wiem czy całe Katowice będzie na tą cenę stać.. chyba że Max wszystkim kredyty pozałatwia Po co wszystkim, wystarczy, ze sam wezmie :>
piterra Opublikowano 19 Października 2009 Opublikowano 19 Października 2009 Kanar dla Krola kup na wtorek 1kg bananów zobacz
Rekomendowane odpowiedzi