Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spoty Katowice i okolice

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:siema:

Moze byc i w maku nawet lepiej przynajmniej cieplo i jakiej kawy sie napije :)

taaa, jak to mawiają studenci , kawa i spać :>
  • Odpowiedzi 154.3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• stanley

18904

• Kędzior

14855

• Miszka82

14548

• akjam

13789

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

:hi:Powitał z rana :)

Opublikowano

:hi:

Siema, wczoraj tu zagladalem jakos popoledniu :) bylo 97 toraz 107, czlowiek na chwile sie zagapi i traci najlepsze lata swojego zycia :polew: :polew: :polew:

Kanar chlopaki z Bielska i Czestochowy cos mowili ze przyjada teraz we wtorek :polew: :polew: :polew:

Opublikowano
:polew: to idziemy na rekord we wtorek.. popatrz jak niewiele trzeba, wystarczy powiedzieć że będzie darmowe Tyskie i wszyscy są w stanie pokonać dziesiątki kilometrów.
Opublikowano

Witam z rana spamowicze :hi::decayed:

Pucek, piterra i gurguru, widze ze wam bardzo zalezy na tych browarach od Katowic :polew: we wtorki Katowice, piatki Gliwice, jeszcze kilka miast i bedziemy codziennie pic na spotach w roznych miastach :decayed:

Opublikowano

:bry:

Czester trzebabyło ich wspomóc bo jakoś się bali tej pierwszej 100.

Kanar nic się nie martw, strona 200 już za tydzień a najpóźniej za 2 tygodnie :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: i będziesz pił nie za swoje PLN :decayed: :decayed: :decayed: :decayed:

Opublikowano

:bry:

Czester trzebabyło ich wspomóc bo jakoś się bali tej pierwszej 100.

Kanar nic się nie martw, strona 200 już za tydzień a najpóźniej za 2 tygodnie :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: i będziesz pił nie za swoje PLN :decayed: :decayed: :decayed: :decayed:

Teraz to juz tylko z gorki :> tylko jak beda tak pedzic, to nas dojda. Mysmy pierwsza 100 nabijali przrz pol roku...

Opublikowano

tak jak powiedziałem liczę że przekroczymy tą magiczną 20 na tym spocie więc wpadać ekipa do Kato :D

a w tym tempie te 200 wydaje się całkiem realne :polew:

no na wrześniowych widze pare aut których wcześniej nie widziałem więc potencjał jest : :przebiegly:

Opublikowano

hmmm dawno mnie tu nie bylo -

poniżej jest link do zdjec z jednego z wrześniowych spotów

http://img199.imageshack.us/gal.php?g=image002qr.jpg

wiem troche spozniony ale ciągle gdzies mi to uciekalo - aż zabralem swoj komp do pracy.

Do zobaczyska jutro

Fajnie, ze wrzuciles fotki :good: tak na przyszlosc, jest specjalny dzial "galeria spotow Katowickich" gdzie wszyscy wrzucaja fotki, zeby nie bylo balaganu, i nie trzeba bylo szukac po stronkach fotek. Pozwolilem sobie wrzucic tam twoj link :)

Opublikowano

hmmm dawno mnie tu nie bylo -

poniżej jest link do zdjec z jednego z wrześniowych spotów

http://img199.imageshack.us/gal.php?g=image002qr.jpg

wiem troche spozniony ale ciągle gdzies mi to uciekalo - aż zabralem swoj komp do pracy.

Do zobaczyska jutro

Cześć, pamiętaj, że teraz spotujemy na dolnym parkingu.... :)

Opublikowano

tak jak powiedziałem liczę że przekroczymy tą magiczną 20 na tym spocie więc wpadać ekipa do Kato :D

a w tym tempie te 200 wydaje się całkiem realne :polew:

no na wrześniowych widze pare aut javascript:void(0);których wcześniej nie widziałem więc potencjał jest : :przebiegly:

Dobra dobra bez podniety - bo już nas nasz Prezes objechał

i nie będzie tak lekko z pomocą w nabijaniu postów :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Opublikowano

:polew: no problem w tym że o tej godzinie to tylko na Was moge liczyć bo reszta tylko wchodzi i czyta :thumbdown:

to może trzeba pogadać z Waszym prezesem i dać mu odpowiedni motywator żeby Wam pozwolił tu pospamować :naughty:

Opublikowano

Kazdy ma swoja cene :>

Opublikowano

myślę że jak zrobicie ściepę na B8 full wypas no albo A5 Full wypas

to może się zgodzi :kox: :kox:

Opublikowano

I już wiadomo do czego ta dyskusja zmierza :gwizdanie:

Opublikowano

taa tyle że nie wiem czy całe Katowice będzie na tą cenę stać.. chyba że Max wszystkim kredyty pozałatwia :polew:

Opublikowano

I już wiadomo do czego ta dyskusja zmierza :gwizdanie:

Do czego ? :gwizdanie:

taa tyle że nie wiem czy całe Katowice będzie na tą cenę stać.. chyba że Max wszystkim kredyty pozałatwia :polew:

Po co wszystkim, wystarczy, ze sam wezmie :>

Opublikowano

Kanar

dla Krola kup na wtorek 1kg bananów

zobacz

Opublikowano
:polew: :polew: :polew: :polew: