Adrenalina Opublikowano 26 Lutego 2010 Opublikowano 26 Lutego 2010 Ty wiesz, i Stanleyowa też ADRERNALINA
Kędzior Opublikowano 26 Lutego 2010 Opublikowano 26 Lutego 2010 Ty wiesz, i Stanleyowa też ADRERNALINA co mu wkręciłem że ty to ktoś inny to on do tej pory tak myślał buhehe :polew:
Miszka82 Opublikowano 26 Lutego 2010 Opublikowano 26 Lutego 2010 k**wa wiedziałem od początku, później nawet uwierzyłem Tobie geju, a później zapomniałem i teraz sobie przypomniałem
Adrenalina Opublikowano 26 Lutego 2010 Opublikowano 26 Lutego 2010 ku***a wiedziałem od początku, później nawet uwierzyłem Tobie geju, a później zapomniałem i teraz sobie przypomniałem no to ładnie żeś zakręcił teraz... :laghing2:
Kędzior Opublikowano 26 Lutego 2010 Opublikowano 26 Lutego 2010 ku***a wiedziałem od początku, później nawet uwierzyłem Tobie geju, a później zapomniałem i teraz sobie przypomniałem hehe czyli sam się w sumie wkręciłeś :polew: czyli Basiu jednak się udało wkręcić Miszke ale Miszka pamiętaj że i tak możesz na mnie polegać
Adrenalina Opublikowano 26 Lutego 2010 Opublikowano 26 Lutego 2010 ku***a wiedziałem od początku, później nawet uwierzyłem Tobie geju, a później zapomniałem i teraz sobie przypomniałem hehe czyli sam się w sumie wkręciłeś :polew: czyli Basiu jednak się udało wkręcić Miszke ale Miszka pamiętaj że i tak możesz na mnie polegać tak,tak udało Ci sie go wkręcić (koledzy ) i prosze tu bez imion ... ja tu jestem inkoguto
Kędzior Opublikowano 26 Lutego 2010 Opublikowano 26 Lutego 2010 Bulczas a ty co niepojechałeś wkońcu na spota? dobrze bez imion Adrenalino ale pamiętaj że we wkręcaniu Miszki też brałaś udział i się niewykręcaj
Miszka82 Opublikowano 26 Lutego 2010 Opublikowano 26 Lutego 2010 dobrze bez imion Adrenalino ale pamiętaj że we wkręcaniu Miszki też brałaś udział i się niewykręcaj brała, brała
Kędzior Opublikowano 26 Lutego 2010 Opublikowano 26 Lutego 2010 dobrze bez imion Adrenalino ale pamiętaj że we wkręcaniu Miszki też brałaś udział i się niewykręcaj brała, brała jak co to mogę to potwierdzić jeszcze niewiem jak ale mogę
Adrenalina Opublikowano 26 Lutego 2010 Opublikowano 26 Lutego 2010 dobrze bez imion Adrenalino ale pamiętaj że we wkręcaniu Miszki też brałaś udział i się niewykręcaj brała, brała no co wy chłopcy... ja?
Kędzior Opublikowano 26 Lutego 2010 Opublikowano 26 Lutego 2010 no co wy chłopcy... ja? mi kazała niemiałem wyjścia groziła że mnie pobiję :polew:
Adrenalina Opublikowano 26 Lutego 2010 Opublikowano 26 Lutego 2010 no co wy chłopcy... ja? mi kazała niemiałem wyjścia groziła że mnie pobiję :polew: zostałam podstępnie wykorzystana przez Kędziora!! nie wiem co chciał osiągnąć swoim zachowaniem ... może Cie nie lubi Miszka to wszystko co mam na swoją obronę wysoki sądzie !! :decayed:
Kędzior Opublikowano 26 Lutego 2010 Opublikowano 26 Lutego 2010 zostałam podstępnie wykorzystana przez Kędziora!! nie wiem co chciał osiągnąć swoim zachowaniem ... może Cie nie lubi Miszka to wszystko co mam na swoją obronę wysoki sądzie !! :decayed: a pfffff co za bzdury Miszka dobrze wiesz jakie są baby
Kędzior Opublikowano 26 Lutego 2010 Opublikowano 26 Lutego 2010 baby to ... :gwizdanie: tosz ja o tym mówię Miszka no co z tym filmikiem
Miszka82 Opublikowano 26 Lutego 2010 Opublikowano 26 Lutego 2010 nie mam nic, nie sznupie po niecie :gwizdanie:
Adrenalina Opublikowano 26 Lutego 2010 Opublikowano 26 Lutego 2010 żenujący żart prowadzącego: Dwóch pedalów leci samolotem. Jeden do drugiego mówi: - Wiesz, co kochanie, jeszcze tego nie robilismy w samolocie. - No co ty, przeciez tu jest tylu ludzi. - Przeciez nikt nie zauwazy. O, ta gruba sie opycha, drugi spi, ten patrzy w TV, a tamten podrywa tamta blondynke. Poczekaj, zaraz sie przekonamy: czy ktos z Panstwa ma dlugopis? Cisza. No widzisz, nikt na nic nie zwraca uwagi. Dwóch pedalów przystapilo do dzialania. Samolot wyladowal. Wszyscy wysiadaja z samolotu. Jeden z pasazerów jest caly w wymiocinach. Stewardesa na to: - Ojej, dlaczego nie poprosil Pan o torebke? - Tak, jeden poprosil o dlugopis, to go wyruchali!!!!
Rekomendowane odpowiedzi