Adrenalina Opublikowano 26 Lutego 2010 Opublikowano 26 Lutego 2010 on nie jest śmieszny... on jest żenujący
Miszka82 Opublikowano 26 Lutego 2010 Opublikowano 26 Lutego 2010 wieczór! siemka... no akjam masz wzięcie
Kędzior Opublikowano 26 Lutego 2010 Opublikowano 26 Lutego 2010 Siema Akjam, Max Adrenalina wrzuć lepiej zdjęcie jakiejś d*py na forum a nie dowcipy będziesz pisała :gwizdanie: teksty są zbyt skomplikowane wolimy obrazki [br]Dopisany: 26 Luty 2010, 20:24_________________________________________________ wieczór! siemka... no akjam masz wzięcie Miszka oni wszyscy wiedzą że to Basia :gwizdanie: tylko ty niewiedziałeś :polew: :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 26 Lutego 2010 Opublikowano 26 Lutego 2010 wiem, że wiedzą "oni to wiedzą kocie" -tekst z 13 posterunku :polew: [br]Dopisany: 26 Luty 2010, 20:27_________________________________________________ :> :> :>
Maxito Opublikowano 26 Lutego 2010 Opublikowano 26 Lutego 2010 żenujący żart prowadzącego: Dwóch pedalów leci samolotem. Jeden do drugiego mówi: - Wiesz, co kochanie, jeszcze tego nie robilismy w samolocie. - No co ty, przeciez tu jest tylu ludzi. - Przeciez nikt nie zauwazy. O, ta gruba sie opycha, drugi spi, ten patrzy w TV, a tamten podrywa tamta blondynke. Poczekaj, zaraz sie przekonamy: czy ktos z Panstwa ma dlugopis? Cisza. No widzisz, nikt na nic nie zwraca uwagi. Dwóch pedalów przystapilo do dzialania. Samolot wyladowal. Wszyscy wysiadaja z samolotu. Jeden z pasazerów jest caly w wymiocinach. Stewardesa na to: - Ojej, dlaczego nie poprosil Pan o torebke? - Tak, jeden poprosil o dlugopis, to go wyruchali!!!! masakra :polew: :polew:[br]Dopisany: 26 Luty 2010, 20:35_________________________________________________ elo ziomale i tydzień, msc zakończony w poniedziałek od nowa polska ludowa
Kędzior Opublikowano 26 Lutego 2010 Opublikowano 26 Lutego 2010 Max tylko ty skumałeś ten żart... [br]Dopisany: 26 Luty 2010, 20:39_________________________________________________ hehehe świntucha
Adrenalina Opublikowano 26 Lutego 2010 Opublikowano 26 Lutego 2010 Max tylko ty skumałeś ten żart... [br]Dopisany: 26 Luty 2010, 20:39_________________________________________________ hehehe świntucha ale się naumiałam
Kędzior Opublikowano 26 Lutego 2010 Opublikowano 26 Lutego 2010 ale się naumiałam brawo Stanley będzie z ciebie dumny
Adrenalina Opublikowano 26 Lutego 2010 Opublikowano 26 Lutego 2010 ale się naumiałam brawo Stanley będzie z ciebie dumny dumny to on już był po żenującym kawale...
akjam Opublikowano 26 Lutego 2010 Opublikowano 26 Lutego 2010 Co tam słychować u Was!? Ja znowu w pracy... :gwizdanie:
Adrenalina Opublikowano 26 Lutego 2010 Opublikowano 26 Lutego 2010 Co tam słychować u Was!? Ja znowu w pracy... :gwizdanie: don't worry, ja też... ale ktoś musi pracować, by piwo pić mógł ktoś
Rekomendowane odpowiedzi