Kędzior Opublikowano 27 Lutego 2010 Opublikowano 27 Lutego 2010 dobrze, znam takie miejsca gdzie dobrze się Tobą zaopiekują znowu tak nie zachwalaj, w NFZ nie jest tak różowo :decayed: ee jak bym trafił do szpitala to niebyło by najgorzej jestem dość wysoko ubezpieczony
Adrenalina Opublikowano 27 Lutego 2010 Opublikowano 27 Lutego 2010 tak, bo Ty myslisz ze wszędzie mają taki wypas jak w lecznicy rządowej z Nikosia :>
Kędzior Opublikowano 27 Lutego 2010 Opublikowano 27 Lutego 2010 tak, bo Ty myslisz ze wszędzie mają taki wypas jak w lecznicy rządowej z Nikosia :> spoko w szpitalu górniczym niezłe pielegniareczki obsługują :polew:
stanley Opublikowano 27 Lutego 2010 Opublikowano 27 Lutego 2010 co to za temat ? przecież nie będziemy rozmawiać o szpitalach... :gwizdanie: co innego o pigułach
Adrenalina Opublikowano 27 Lutego 2010 Opublikowano 27 Lutego 2010 co to za temat ? przecież nie będziemy rozmawiać o szpitalach... :gwizdanie: co innego o pigułach hehe... ale Kędziorek do rozmów o NightClubach na razie sie nie nadaje raczej możesz mu poradzić jakiś porządny III filar
Kędzior Opublikowano 27 Lutego 2010 Opublikowano 27 Lutego 2010 co to za temat ? przecież nie będziemy rozmawiać o szpitalach... :gwizdanie: co innego o pigułach ale o pielęgniareczkach też możemy poozmawiać [br]Dopisany: 27 Luty 2010, 01:21_________________________________________________ hehe... ale Kędziorek do rozmów o NightClubach na razie sie nie nadaje raczej możesz mu poradzić jakiś porządny III filar uhh baba to baba od razu czyha na cudze nieszczęście :polew:
Kędzior Opublikowano 27 Lutego 2010 Opublikowano 27 Lutego 2010 ja spadam nyny do jutro Kędzior to ja dupencje wklejam a ty uciekasz ;(
Adrenalina Opublikowano 27 Lutego 2010 Opublikowano 27 Lutego 2010 ja spadam nyny do jutro Kędzior to ja dupencje wklejam a ty uciekasz ;( nie łam się mlody... on nie takie rzeczy widział to ja też spadam, co by sobie wieczór umilić zanim stan zaśnie dobrej nocki
Kędzior Opublikowano 27 Lutego 2010 Opublikowano 27 Lutego 2010 zboczeńcy ;( chociaż moglibyście mi takich rzeczy niepisać ;( śpijcie dobrze [br]Dopisany: 27 Luty 2010, 01:29_________________________________________________ja jutro chyba do krk pojade na zaliczenia jak sie rano będę czuł w miare
akjam Opublikowano 27 Lutego 2010 Opublikowano 27 Lutego 2010 zboczeńcy ;( chociaż moglibyście mi takich rzeczy niepisać ;( śpijcie dobrze [br]Dopisany: 27 Luty 2010, 01:29_________________________________________________ja jutro chyba do krk pojade na zaliczenia jak sie rano będę czuł w miare To wyjedź wcześniej Kędzior bo pogoda siadła w KRK - info z pierwszej ręki!
Kędzior Opublikowano 27 Lutego 2010 Opublikowano 27 Lutego 2010 To wyjedź wcześniej Kędzior bo pogoda siadła w KRK - info z pierwszej ręki! jade ze znajomymi ze szkoły, więc ja nieprowadzę pozatym jeszcze nieiwem czy wogóle pojadę hehe narazie robię jakaś zjebaną mapkę
akjam Opublikowano 27 Lutego 2010 Opublikowano 27 Lutego 2010 To wyjedź wcześniej Kędzior bo pogoda siadła w KRK - info z pierwszej ręki! jade ze znajomymi ze szkoły, więc ja nieprowadzę pozatym jeszcze nieiwem czy wogóle pojadę hehe narazie robię jakaś zjebaną mapkę To obstawiam, że nie pojedziesz...
Kędzior Opublikowano 27 Lutego 2010 Opublikowano 27 Lutego 2010 To obstawiam, że nie pojedziesz... hehe... dzięki... idę spać o 7 wyruszamy jak wstanę narka
akjam Opublikowano 27 Lutego 2010 Opublikowano 27 Lutego 2010 To obstawiam, że nie pojedziesz... hehe... dzięki... idę spać o 7 wyruszamy jak wstanę narka Nie ma za co... Narta!
keżor Opublikowano 27 Lutego 2010 Autor Opublikowano 27 Lutego 2010 o k**wa moja gowa żałujcie że nie jeździcie na spoty do SG :gwizdanie:
krolu Opublikowano 27 Lutego 2010 Opublikowano 27 Lutego 2010 o ku***a moja gowa żałujcie że nie jeździcie na spoty do SG :gwizdanie: prawda prawda...
Rekomendowane odpowiedzi