Kędzior Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 ja nie pijam perfum mógł lepiej flache czyściochy przynieść, Ale gościu przejebanie mi to podrzucił, hehe jak nie to ja moge wziąść bo lubię takie cuś z colą i pełen luzz [br]Dopisany: 01 Marzec 2010, 14:24_________________________________________________to weź Rafale kasecioczka jak możesz
keżor Opublikowano 1 Marca 2010 Autor Opublikowano 1 Marca 2010 fak niemogę znajść ale to jest z Ludacrisa jeśli się niemylę teledysk jest taki że sa w klubie go-go i d*py im tam taniają [br]Dopisany: 01 Marzec 2010, 13:53_________________________________________________to? mi się z tym kojarzy przypomniałem sobie Kalwi & Remi - Explosion [br]Dopisany: 01 Marzec 2010, 14:27_________________________________________________wiem, nie jest to ten sam bit , ale z tym mi sie kojarzył
Kędzior Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 co?????? i że niby co tam jest podobnego?? :polew: :polew: hehe wyobrażacie sobie mnie jako takiego fotografa modelek?? :polew: :polew: :laghing2: :drool: :drool:
keżor Opublikowano 1 Marca 2010 Autor Opublikowano 1 Marca 2010 co?????? i że niby co tam jest podobnego?? :polew: :polew: to: tu tuu tu tuu tu tuu , tu tuu tu tuu tu tuu
Adrenalina Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 co?????? i że niby co tam jest podobnego?? :polew: :polew: hehe wyobrażacie sobie mnie jako takiego fotografa modelek?? :polew: :polew: :laghing2: :drool: :drool: pomyśl kędzior... ten naturalny statyw :polew:
stanley Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 co?????? i że niby co tam jest podobnego?? :polew: :polew: hehe wyobrażacie sobie mnie jako takiego fotografa modelek?? :polew: :polew: :laghing2: :drool: :drool: a wyobraź sobie Miszke - fotografa już to widzę jak mówi modelce co ma robic, jak ma się ustawić itd
keżor Opublikowano 1 Marca 2010 Autor Opublikowano 1 Marca 2010 co?????? i że niby co tam jest podobnego?? :polew: :polew: hehe wyobrażacie sobie mnie jako takiego fotografa modelek?? :polew: :polew: :laghing2: :drool: :drool: a wyobraź sobie Miszke - fotografa już to widzę jak mówi modelce co ma robic, jak ma się ustawić itd :polew: a teraz palec w ... :polew:
Kędzior Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 co?????? i że niby co tam jest podobnego?? :polew: :polew: to: tu tuu tu tuu tu tuu , tu tuu tu tuu tu tuu hehe no niemam pytań :polew: co?????? i że niby co tam jest podobnego?? :polew: :polew: hehe wyobrażacie sobie mnie jako takiego fotografa modelek?? :polew: :polew: :laghing2: :drool: :drool: pomyśl kędzior... ten naturalny statyw :polew: :wstydliwy: [br]Dopisany: 01 Marzec 2010, 14:34_________________________________________________ co?????? i że niby co tam jest podobnego?? :polew: :polew: hehe wyobrażacie sobie mnie jako takiego fotografa modelek?? :polew: :polew: :laghing2: :drool: :drool: a wyobraź sobie Miszke - fotografa już to widzę jak mówi modelce co ma robic, jak ma się ustawić itd :polew: a teraz palec w ... :polew: o fak teraz padłem :polew: :polew: i jeszcze Stanley przepraszam czy mogłabyś zrobić... bo chciałbym coś zobaczyć... :sick3:
Adrenalina Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 co?????? i że niby co tam jest podobnego?? :polew: :polew: to: tu tuu tu tuu tu tuu , tu tuu tu tuu tu tuu hehe no niemam pytań :polew: co?????? i że niby co tam jest podobnego?? :polew: :polew: hehe wyobrażacie sobie mnie jako takiego fotografa modelek?? :polew: :polew: :laghing2: :drool: :drool: pomyśl kędzior... ten naturalny statyw :polew: :wstydliwy: [br]Dopisany: 01 Marzec 2010, 14:34_________________________________________________ co?????? i że niby co tam jest podobnego?? :polew: :polew: hehe wyobrażacie sobie mnie jako takiego fotografa modelek?? :polew: :polew: :laghing2: :drool: :drool: a wyobraź sobie Miszke - fotografa już to widzę jak mówi modelce co ma robic, jak ma się ustawić itd :polew: a teraz palec w ... :polew: o fak teraz padłem :polew: :polew: i jeszcze Stanley przepraszam czy mogłabyś zrobić... bo chciałbym coś zobaczyć... :sick3: fuuuuuuuuj!
keżor Opublikowano 1 Marca 2010 Autor Opublikowano 1 Marca 2010 Panowie ja jem no to smacznego no siema Pitek Panowie ja jem no to smacznego Ty nie musisz ściągać czapki przy witaniu sie
Adrenalina Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 a co mam ściągać??? muzyke z netu z palcem w nosie
Rekomendowane odpowiedzi