siemian Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 u nas nuuudy... Ale nie będe więcej pisał bo za dużo tu macie stron
keżor Opublikowano 1 Marca 2010 Autor Opublikowano 1 Marca 2010 "tam każda w deche z uśmiechem chce mieć co wspominać "
Kędzior Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 Keżor "Ziomek prosta sprawa jest jedziemy do Lublina Tam ostra zabawa wręcz każda się wypina" 3oda Kru czambalimbe wymiata hehe nr1 jak nic z nuty dla mnie :dance: chce to jutro u ciebie usłyszeć na spocie z radyjka u nas nuuudy... Ale nie będe więcej pisał bo za dużo tu macie stron hehe widzę że przyjąłeś taktyke Mirona [br]Dopisany: 01 Marzec 2010, 21:53_________________________________________________tekst który mnie łamie "Byłem ostatnio na dwa week u brata w United Kingdom Wypiłem dużo beer i wybiłem lots of window Goniła mnie security pełną parą Miałem ryj obity because się im udało Anyway przeżyłem tam ziom great chwile Się nie nudziłem for so good się bawiłem"
akjam Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 a co tu się wyprawia?? dobry wieczór A nuda...
keżor Opublikowano 1 Marca 2010 Autor Opublikowano 1 Marca 2010 a co tu się wyprawia?? dobry wieczór a to co zwykle , WDK
Adrenalina Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 a co tu się wyprawia?? dobry wieczór A nuda... no jak sie w robocie siedzi
Kędzior Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 ale yhyhyhy tez wymiata nom też ale czambalimbe mnie bardziej luzuje :decayed:
keżor Opublikowano 1 Marca 2010 Autor Opublikowano 1 Marca 2010 przydało by mi sie teraz konto na NK najlepiej z fotkami mojej fury
krolu Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 ku***a , chce do spiża wytrzymaj do środy :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 przydało by mi sie teraz konto na NK najlepiej z fotkami mojej fury muhehe podryw na furę ?
keżor Opublikowano 1 Marca 2010 Autor Opublikowano 1 Marca 2010 kiedyś na spocie wam mówiłem o tym kawale , jest w pytka :polew:
diman Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 ku***a , chce do spiża wytrzymaj do środy :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: czyli jednak sroda to juz pewniak
akjam Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 a co tu się wyprawia?? dobry wieczór A nuda... no jak sie w robocie siedzi Jak to w robocie...
krolu Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 ku***a , chce do spiża wytrzymaj do środy :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: czyli jednak sroda to juz pewniak a jak :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
keżor Opublikowano 1 Marca 2010 Autor Opublikowano 1 Marca 2010 przydało by mi sie teraz konto na NK najlepiej z fotkami mojej fury muhehe podryw na furę ? ku***a , chce do spiża wytrzymaj do środy :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: okej hehehe, trzeba było likwidować?? miałem narzeczoną to po co mi było konto ? a teraz by sie na bank coś samo wyhaczyło
akjam Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 Krolu będziesz jutro ze sprzętem? Świeci mi się AIRBAG.
Kędzior Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 kiedyś na spocie wam mówiłem o tym kawale , jest w pytka :polew: dobre hehehehe :polew:
Rekomendowane odpowiedzi