diman Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 siemian a moze bys jutro na spota wpadl obczailibysmy ta twoja furke
Miszka82 Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 :polew: zaraz się będziesz śmiał w drugą stronę
Adrenalina Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 wpadaj siemian, na spotach tyle nie mówią
Miszka82 Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 siemian a moze bys jutro na spota wpadl obczailibysmy ta twoja furke te padło b7 a sorry Diman zapomniałem,że też masz b7
diman Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 siemian a moze bys jutro na spota wpadl obczailibysmy ta twoja furke te padło b7 a sorry Diman zapomniałem,że też masz b7 :baseball:
Miszka82 Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 siemian a moze bys jutro na spota wpadl obczailibysmy ta twoja furke te padło b7 a sorry Diman zapomniałem,że też masz b7 :baseball: no ale Ty masz s-line
Bulczas Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 Nawet filmu nie można obejrzeć :gwizdanie: Kędzior przypomnij mi jutro o grajku bo pewnie zapomne
Maxito Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 ello ziomki nie chce mi się już czytać kutwa tyle tego masakra jakaś
Kędzior Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 Nawet filmu nie można obejrzeć :gwizdanie: Kędzior przypomnij mi jutro o grajku bo pewnie zapomne spoko :> jutro jade na myjke jak mnie jakie auto ochlapie tak jak ostatnio to normalnie zawracam i mu dopie*dole [br]Dopisany: 01 Marzec 2010, 22:33_________________________________________________ ello ziomki nie chce mi się już czytać kutwa tyle tego masakra jakaś czytaj same ciekawostki były
siemian Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 oj jutro nie dam rady. Ostatnimi czasy kryzys przyszedł i dość dużo pracy jest... Ale kiedyś napewno wpadne. Kiedyś byłem na spocie u Keżora. Jakoś początkiem wakacji [br]Dopisany: 01 Marzec 2010, 22:35_________________________________________________BA, nawet moje auto jest u Was na fotce w pierwszym poście :decayed:
keżor Opublikowano 1 Marca 2010 Autor Opublikowano 1 Marca 2010 oj jutro nie dam rady. Ostatnimi czasy kryzys przyszedł i dość dużo pracy jest... Ale kiedyś napewno wpadne. Kiedyś byłem na spocie u Keżora. Jakoś początkiem wakacji pierwszy spot SK pamiętamy chociaż długo nie zabawiłeś
Miszka82 Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 oj jutro nie dam rady. Ostatnimi czasy kryzys przyszedł i dość dużo pracy jest... Ale kiedyś napewno wpadne. Kiedyś byłem na spocie u Keżora. Jakoś początkiem wakacji [br]Dopisany: 01 Marzec 2010, 22:35_________________________________________________BA, nawet moje auto jest u Was na fotce w pierwszym poście :decayed: to auto Dimana :polew: :polew:
Maxito Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 Nawet filmu nie można obejrzeć :gwizdanie: Kędzior przypomnij mi jutro o grajku bo pewnie zapomne spoko :> jutro jade na myjke jak mnie jakie auto ochlapie tak jak ostatnio to normalnie zawracam i mu dopie*dole [br]Dopisany: 01 Marzec 2010, 22:33_________________________________________________ ello ziomki nie chce mi się już czytać kutwa tyle tego masakra jakaś czytaj same ciekawostki były napewno d*py browar d*py browar (miszka gej ) znowu d*py browar browar i tak wkoło myle sie to mnie popraw
akjam Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 Nawet filmu nie można obejrzeć :gwizdanie: Kędzior przypomnij mi jutro o grajku bo pewnie zapomne spoko :> jutro jade na myjke jak mnie jakie auto ochlapie tak jak ostatnio to normalnie zawracam i mu dopie*dole [br]Dopisany: 01 Marzec 2010, 22:33_________________________________________________ ello ziomki nie chce mi się już czytać kutwa tyle tego masakra jakaś czytaj same ciekawostki były napewno d*py browar d*py browar (miszka gej ) znowu d*py browar browar i tak wkoło myle sie to mnie popraw :polew: :polew:
keżor Opublikowano 1 Marca 2010 Autor Opublikowano 1 Marca 2010 Nawet filmu nie można obejrzeć :gwizdanie: Kędzior przypomnij mi jutro o grajku bo pewnie zapomne spoko :> jutro jade na myjke jak mnie jakie auto ochlapie tak jak ostatnio to normalnie zawracam i mu dopie*dole [br]Dopisany: 01 Marzec 2010, 22:33_________________________________________________ ello ziomki nie chce mi się już czytać kutwa tyle tego masakra jakaś czytaj same ciekawostki były napewno d*py browar d*py browar (miszka gej ) znowu d*py browar browar i tak wkoło myle sie to mnie popraw nie było nic o browarach
Miszka82 Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 Nawet filmu nie można obejrzeć :gwizdanie: Kędzior przypomnij mi jutro o grajku bo pewnie zapomne spoko :> jutro jade na myjke jak mnie jakie auto ochlapie tak jak ostatnio to normalnie zawracam i mu dopie*dole [br]Dopisany: 01 Marzec 2010, 22:33_________________________________________________ ello ziomki nie chce mi się już czytać kutwa tyle tego masakra jakaś czytaj same ciekawostki były napewno d*py browar d*py browar (miszka gej ) znowu d*py browar browar i tak wkoło myle sie to mnie popraw je.ne Ci zaraz geju
Maxito Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 oj jutro nie dam rady. Ostatnimi czasy kryzys przyszedł i dość dużo pracy jest... Ale kiedyś napewno wpadne. Kiedyś byłem na spocie u Keżora. Jakoś początkiem wakacji [br]Dopisany: 01 Marzec 2010, 22:35_________________________________________________BA, nawet moje auto jest u Was na fotce w pierwszym poście :decayed: pewnie fotomontarz nie schlebiaj sobie :polew:
siemian Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 ale byłem. Śpieszyłem się wtedy dość bo to było jakoś dzień przed wyjazdem na urlopik do Chorwacji Ale bardzo miło Was wspominam A oponki od Ciebie Keżor wytrzymały prawie do końca lata. Co prawda z jednej druty zaczeły wychodzić i bula wyskoczyła, a druga strzeliła ale było ok. :) Miałem też praktycznie nowe Micheliny (nawet chyba miałem je wtedy przy sobie) a i tak pod koniec lata wyglądały podobnie
Bulczas Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 Nawet filmu nie można obejrzeć :gwizdanie: Kędzior przypomnij mi jutro o grajku bo pewnie zapomne spoko :> jutro jade na myjke jak mnie jakie auto ochlapie tak jak ostatnio to normalnie zawracam i mu dopie*dole [br]Dopisany: 01 Marzec 2010, 22:33_________________________________________________ ello ziomki nie chce mi się już czytać kutwa tyle tego masakra jakaś czytaj same ciekawostki były napewno d*py browar d*py browar (miszka gej ) znowu d*py browar browar i tak wkoło myle sie to mnie popraw nie było nic o browarach Tylko wódka, d*py, wódka itp :polew:
Rekomendowane odpowiedzi