keżor Opublikowano 1 Marca 2010 Autor Opublikowano 1 Marca 2010 oj jutro nie dam rady. Ostatnimi czasy kryzys przyszedł i dość dużo pracy jest... Ale kiedyś napewno wpadne. Kiedyś byłem na spocie u Keżora. Jakoś początkiem wakacji [br]Dopisany: 01 Marzec 2010, 22:35_________________________________________________BA, nawet moje auto jest u Was na fotce w pierwszym poście :decayed: to auto Dimana :polew: :polew: to nie moje Diman, zmień tego avatara jest piekny ...i mnie podnieca
Kędzior Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 Max podobno się ostatnio pytali o ciebie w maku kelnerzy dlaczego nieprzyjechałeś :gwizdanie: no pytali o Papuśnego buhehehe rozjeba*es mnie tym mueheheh :polew: :polew: ...i mnie podnieca hehe opowiedz nam o tym więcej
diman Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 oj jutro nie dam rady. Ostatnimi czasy kryzys przyszedł i dość dużo pracy jest... Ale kiedyś napewno wpadne. Kiedyś byłem na spocie u Keżora. Jakoś początkiem wakacji [br]Dopisany: 01 Marzec 2010, 22:35_________________________________________________BA, nawet moje auto jest u Was na fotce w pierwszym poście :decayed: to auto Dimana :polew: :polew: to nie moje Diman, zmień tego avatara jest piekny ...i mnie podnieca :naughty:
Miszka82 Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 a zwróciliście uwagę na podpis Maxa? a chodzi ci o coś z czegoś trzeba żyć :gwizdanie: o to, że napisałeś, że PROFESJONALNE :polew:
krolu Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 oj jutro nie dam rady. Ostatnimi czasy kryzys przyszedł i dość dużo pracy jest... Ale kiedyś napewno wpadne. Kiedyś byłem na spocie u Keżora. Jakoś początkiem wakacji [br]Dopisany: 01 Marzec 2010, 22:35_________________________________________________BA, nawet moje auto jest u Was na fotce w pierwszym poście :decayed: to auto Dimana :polew: :polew: to nie moje Diman, zmień tego avatara jest piekny ...i mnie podnieca :blink:
Kędzior Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 a zwróciliście uwagę na podpis Maxa? a chodzi ci o coś z czegoś trzeba żyć :gwizdanie: wkońcu się przyznałeś że jesteś grubo kasiasty
Maxito Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 a zwróciliście uwagę na podpis Maxa? wczoraj z tego brechtałem żebyś się k**wa nie zaksztucił przypadkiem od tego śmiechu :polew: :polew:
Miszka82 Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 a zwróciliście uwagę na podpis Maxa? wczoraj z tego brechtałem żebyś się ku***a nie zaksztucił przypadkiem od tego śmiechu :polew: :polew: ja z tego non stop brechtam :polew: :polew: :polew: :notworthy: :notworthy:
krolu Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 to ja sobie zrobię - potrzebujesz płytek do łazienki :gwizdanie: :gwizdanie:
keżor Opublikowano 1 Marca 2010 Autor Opublikowano 1 Marca 2010 a zwróciliście uwagę na podpis Maxa? wczoraj z tego brechtałem żebyś się ku***a nie zaksztucił przypadkiem od tego śmiechu :polew: :polew: ja z tego non stop brechtam :polew: :polew: :polew: :notworthy: :notworthy: noo , normalnie jak można jeździć B4 90KM + LPG :polew: :polew:
Miszka82 Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 a zwróciliście uwagę na podpis Maxa? wczoraj z tego brechtałem żebyś się ku***a nie zaksztucił przypadkiem od tego śmiechu :polew: :polew: ja z tego non stop brechtam :polew: :polew: :polew: :notworthy: :notworthy: noo , normalnie jak można jeździć B4 90KM + LPG :polew: :polew: a później b6 :polew: :polew: :polew:
Kędzior Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 a później b6 :polew: :polew: :polew: b6 jak b6 ale b7 :polew: :polew: :polew: :polew:
diman Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 to ja sobie zrobię - potrzebujesz płytek do łazienki :gwizdanie: :gwizdanie: to podpisz pod tym jeszcze "jak je juz kupisz to zglos sie do dimana to ci je polozy"
Miszka82 Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 a później b6 :polew: :polew: :polew: b6 jak b6 ale b7 :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:
keżor Opublikowano 1 Marca 2010 Autor Opublikowano 1 Marca 2010 wiecie jaki jest ulubiony kawał Mirona ?
Miszka82 Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 to ja sobie zrobię - potrzebujesz płytek do łazienki :gwizdanie: :gwizdanie: to podpisz pod tym jeszcze "jak je juz kupisz to zglos sie do dimana to ci je polozy" kładziesz kafle ?
Kędzior Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 wiecie jaki jest ulubiony kawał Mirona ? dajesz
Miszka82 Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 wiecie jaki jest ulubiony kawał Mirona ? dawej
akjam Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 wiecie jaki jest ulubiony kawał Mirona ? dajesz :mysli:
keżor Opublikowano 1 Marca 2010 Autor Opublikowano 1 Marca 2010 ide se odlać ;] [br]Dopisany: 01 Marzec 2010, 23:06_________________________________________________śmieszny nie ?
Rekomendowane odpowiedzi