keżor Opublikowano 10 Marca 2010 Autor Opublikowano 10 Marca 2010 chodzi mi po głowie pewien pomysł na poszerzane fele a jako że nie umie znaleźć 17' felg stalowych pozostają 16 cali dobry motyw ja chce na zime poszerzyć 15ki , na jakieś 8-9"
Kanar Opublikowano 10 Marca 2010 Opublikowano 10 Marca 2010 chodzi mi po głowie pewien pomysł na poszerzane fele a jako że nie umie znaleźć 17' felg stalowych pozostają 16 cali dobry motyw ja chce na zime poszerzyć 15ki , na jakieś 8-9" no ale 15 troche małe wychodzą w nadkolu.. a 16 wyglądałyby nieco lepiej już. Pytanie czy warto bo koszt całoścy wyszedłby mnie pewnie ponad 1000zł
Bulczas Opublikowano 10 Marca 2010 Opublikowano 10 Marca 2010 Panowie potrzebuję pilnie 2tys pożyczyć chodzi mi po głowie pewien pomysł na poszerzane fele a jako że nie umie znaleźć 17' felg stalowych pozostają 16 cali dobry motyw ja chce na zime poszerzyć 15ki , na jakieś 8-9" no ale 15 troche małe wychodzą w nadkolu.. a 16 wyglądałyby nieco lepiej już. Pytanie czy warto bo koszt całoścy wyszedłby mnie pewnie ponad 1000zł Poszerzane stalówki wyglądają fajnie Ale kurde za taą kasę można mieć alu nawet ładne jakieś :gwizdanie:
Bulczas Opublikowano 10 Marca 2010 Opublikowano 10 Marca 2010 pracownik roku właśnie wrócił do domu Siema chyba opierdalacz roku
Kędzior Opublikowano 10 Marca 2010 Opublikowano 10 Marca 2010 pracownik roku właśnie wrócił do domu Siema chyba opierdalacz roku a pfff
Bulczas Opublikowano 10 Marca 2010 Opublikowano 10 Marca 2010 Widać po ilości postów jak cieżko pracujesz
Kędzior Opublikowano 10 Marca 2010 Opublikowano 10 Marca 2010 Widać po ilości postów jak cieżko pracujesz nom malutko teraz spamuje
Bulczas Opublikowano 10 Marca 2010 Opublikowano 10 Marca 2010 Widać po ilości postów jak cieżko pracujesz nom malutko teraz spamuje Dobrze ze napisałaś że teraz
Kędzior Opublikowano 10 Marca 2010 Opublikowano 10 Marca 2010 Widać po ilości postów jak cieżko pracujesz nom malutko teraz spamuje Dobrze ze napisałaś że teraz hehe no od poniedziałku mało jak tam po nocce?
Bulczas Opublikowano 10 Marca 2010 Opublikowano 10 Marca 2010 Widać po ilości postów jak cieżko pracujesz nom malutko teraz spamuje Dobrze ze napisałaś że teraz hehe no od poniedziałku mało jak tam po nocce? A luzik nawet. Mam większe zmartwienie czytaj pierwszy post na tej stronie ;(
Kędzior Opublikowano 10 Marca 2010 Opublikowano 10 Marca 2010 A luzik nawet. Mam większe zmartwienie czytaj pierwszy post na tej stronie ;( nom to pisz do Maxa ja niestety niejestem tak bogaty hehe a co ciekawego znalazłeś :gwizdanie:
OKO Opublikowano 10 Marca 2010 Opublikowano 10 Marca 2010 Panowie potrzebuję pilnie 2tys pożyczyć chodzi mi po głowie pewien pomysł na poszerzane fele a jako że nie umie znaleźć 17' felg stalowych pozostają 16 cali dobry motyw ja chce na zime poszerzyć 15ki , na jakieś 8-9" no ale 15 troche małe wychodzą w nadkolu.. a 16 wyglądałyby nieco lepiej już. Pytanie czy warto bo koszt całoścy wyszedłby mnie pewnie ponad 1000zł Poszerzane stalówki wyglądają fajnie Ale kurde za taą kasę można mieć alu nawet ładne jakieś :gwizdanie: nie pomoge Ci z tą kasą mmh no może jak bym chciał sobie stalówki poszerzyć to bym Ci pożyczył :gwizdanie: _________________ [br]Dopisany: 10 Marzec 2010, 15:36_________________________________________________ A luzik nawet. Mam większe zmartwienie czytaj pierwszy post na tej stronie ;( nom to pisz do Maxa ja niestety niejestem tak bogaty hehe a co ciekawego znalazłeś :gwizdanie: Pewnie znowu jakieś felgi
Kędzior Opublikowano 10 Marca 2010 Opublikowano 10 Marca 2010 Siemasz Oko siemasz Kanar Pewnie znowu jakieś felgi nom miałem niemówić ale się wygadam, Rafał planuje wsadzić 22" fele
Kanar Opublikowano 10 Marca 2010 Opublikowano 10 Marca 2010 hej ho.. ja też bym potrzebował z 2 klocki tyle że u mnie to poszerzki i turbina by była, plus pare stówek na lakiernika :gwizdanie:
OKO Opublikowano 10 Marca 2010 Opublikowano 10 Marca 2010 Siemasz Oko siemasz Kanar Pewnie znowu jakieś felgi nom miałem niemówić ale się wygadam, Rafał planuje wsadzić 22" fele Siemka __________________ 22" zobaczymy ocenimy
Kędzior Opublikowano 10 Marca 2010 Opublikowano 10 Marca 2010 hej ho.. ja też bym potrzebował z 2 klocki tyle że u mnie to poszerzki i turbina by była, plus pare stówek na lakiernika :gwizdanie: a mi by się przydało z jakieś 15tys :gwizdanie: na jakiś kompressor czy coś
OKO Opublikowano 10 Marca 2010 Opublikowano 10 Marca 2010 hej ho.. ja też bym potrzebował z 2 klocki tyle że u mnie to poszerzki i turbina by była, plus pare stówek na lakiernika :gwizdanie: Ja przyjmę wszelkie datki na utrzymanie mnie i mojego A4 nr konta moge przesłać na PW :polew:
Kędzior Opublikowano 10 Marca 2010 Opublikowano 10 Marca 2010 hej ho.. ja też bym potrzebował z 2 klocki tyle że u mnie to poszerzki i turbina by była, plus pare stówek na lakiernika :gwizdanie: Ja przyjmę wszelkie datki na utrzymanie mnie i mojego A4 nr konta moge przesłać na PW :polew: hehe wybierasz styl jak panda
Rekomendowane odpowiedzi