Kędzior Opublikowano 11 Marca 2010 Opublikowano 11 Marca 2010 siemka wszystkim długo mnie tu niebyło ja to pupie , ale ze mnie cipaaaaaaa ;( ch***j że byłem trzeźwy , ale był zlot modelek i kurwaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaAAAAAAAAAAaaaa ide spać , ale było kilka takich blondyneczek Kędzior że ahhhh , ch***j już nic nie gadam , ale jestem załamany ale za tydzień też ide oby sie paliło to ja za tydzień chyba też pójdę
diman Opublikowano 11 Marca 2010 Opublikowano 11 Marca 2010 Diman, noo z eSy są ciulate :gwizdanie: wiem :>
Kędzior Opublikowano 11 Marca 2010 Opublikowano 11 Marca 2010 ale spoko , byłem w długim związku i dużo zapomniałem , ale powoli wracam do żywych i niedługo przestane sie bać podbijać do takich d*p , co ja zrobie że te łatwe co widać , że chcą żebym podbił i niby z ryja do przeżycia mnie nie kręcą spoko Keżor jeszcze niejadną panienkę wyrwiemy
diman Opublikowano 11 Marca 2010 Opublikowano 11 Marca 2010 ja to pupie , ale ze mnie cipaaaaaaa ;( ch***j że byłem trzeźwy , ale był zlot modelek i kurwaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaAAAAAAAAAAaaaa ide spać , ale było kilka takich blondyneczek Kędzior że ahhhh , ch***j już nic nie gadam , ale jestem załamany ale za tydzień też ide oby sie paliło to ja za tydzień chyba też pójdę ja juz z krolem gg gadalem tez sie chyba wybiore jak bedzie gotowka
Pucek Opublikowano 11 Marca 2010 Opublikowano 11 Marca 2010 i sypie sobie śnieg :gwizdanie: to nic, trzeba iść zmieniać na zimówki
diman Opublikowano 11 Marca 2010 Opublikowano 11 Marca 2010 i sypie sobie śnieg :gwizdanie: to nic, trzeba iść zmieniać na zimówki lans ponad wszystko no co ty
Pucek Opublikowano 11 Marca 2010 Opublikowano 11 Marca 2010 i sypie sobie śnieg :gwizdanie: to nic, trzeba iść zmieniać na zimówki lans ponad wszystko no co ty gdybym nie miał na noc to bym zostawił
OKO Opublikowano 11 Marca 2010 Opublikowano 11 Marca 2010 i sypie sobie śnieg :gwizdanie: to nic, trzeba iść zmieniać na zimówki lans ponad wszystko no co ty gdybym nie miał na noc to bym zostawił a tam będziesz zmieniał to tylko drobne opady :gwizdanie:
diman Opublikowano 11 Marca 2010 Opublikowano 11 Marca 2010 i sypie sobie śnieg :gwizdanie: to nic, trzeba iść zmieniać na zimówki lans ponad wszystko no co ty gdybym nie miał na noc to bym zostawił chetnie bym fure obadal na zywo a ciebie nie bedzie jutro
Pucek Opublikowano 11 Marca 2010 Opublikowano 11 Marca 2010 i sypie sobie śnieg :gwizdanie: to nic, trzeba iść zmieniać na zimówki lans ponad wszystko no co ty gdybym nie miał na noc to bym zostawił chetnie bym fure obadal na zywo a ciebie nie bedzie jutro na żywo jest :kox: nawet mi się podoba :> dokładnie, jutro mnie nie ma nawet jak bym chciał walnąć urlopem to nie mogę bo biorę już na środę (program) i potem na 26 czyli bukowina :gwizdanie:
Adrenalina Opublikowano 11 Marca 2010 Opublikowano 11 Marca 2010 ja to pupie , ale ze mnie cipaaaaaaa ;( ch***j że byłem trzeźwy , ale był zlot modelek i kurwaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaAAAAAAAAAAaaaa ide spać , ale było kilka takich blondyneczek Kędzior że ahhhh , ch***j już nic nie gadam , ale jestem załamany ale za tydzień też ide oby sie paliło to ja za tydzień chyba też pójdę ja juz z krolem gg gadalem tez sie chyba wybiore jak bedzie gotowka no ja chyba też ...i nie muszę mieć gotówki
keżor Opublikowano 11 Marca 2010 Autor Opublikowano 11 Marca 2010 ja to pupie , ale ze mnie cipaaaaaaa ;( ch***j że byłem trzeźwy , ale był zlot modelek i kurwaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaAAAAAAAAAAaaaa ide spać , ale było kilka takich blondyneczek Kędzior że ahhhh , ch***j już nic nie gadam , ale jestem załamany ale za tydzień też ide oby sie paliło to ja za tydzień chyba też pójdę ja juz z krolem gg gadalem tez sie chyba wybiore jak bedzie gotowka no ja chyba też ...i nie muszę mieć gotówki tylko zgode Stanleya
Adrenalina Opublikowano 11 Marca 2010 Opublikowano 11 Marca 2010 juz ja tam wiem jak taką zgodę załatwić
OKO Opublikowano 11 Marca 2010 Opublikowano 11 Marca 2010 ja to pupie , ale ze mnie cipaaaaaaa ;( ch***j że byłem trzeźwy , ale był zlot modelek i kurwaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaAAAAAAAAAAaaaa ide spać , ale było kilka takich blondyneczek Kędzior że ahhhh , ch***j już nic nie gadam , ale jestem załamany ale za tydzień też ide oby sie paliło to ja za tydzień chyba też pójdę ja juz z krolem gg gadalem tez sie chyba wybiore jak bedzie gotowka no ja chyba też ...i nie muszę mieć gotówki tylko zgode Stanleya to się nazywa dobry kolega :gwizdanie: :polew: [br]Dopisany: 11 Marzec 2010, 15:34_________________________________________________ juz ja tam wiem jak taką zgodę załatwić jak w ten sposób jak się domyślam to pewnie cie się uda [br]Dopisany: 11 Marzec 2010, 15:35_________________________________________________Są dwa uda albo się udo albo nie udo
diman Opublikowano 11 Marca 2010 Opublikowano 11 Marca 2010 ja to pupie , ale ze mnie cipaaaaaaa ;( ch***j że byłem trzeźwy , ale był zlot modelek i kurwaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaAAAAAAAAAAaaaa ide spać , ale było kilka takich blondyneczek Kędzior że ahhhh , ch***j już nic nie gadam , ale jestem załamany ale za tydzień też ide oby sie paliło to ja za tydzień chyba też pójdę ja juz z krolem gg gadalem tez sie chyba wybiore jak bedzie gotowka no ja chyba też ...i nie muszę mieć gotówki szczesciara
Adrenalina Opublikowano 11 Marca 2010 Opublikowano 11 Marca 2010 e tam, wolałabym knajpę gdzie faceci piją za darmo... to by był dopiero ubaw
OKO Opublikowano 11 Marca 2010 Opublikowano 11 Marca 2010 e tam, wolałabym knajpę gdzie faceci piją za darmo... to by był dopiero ubaw na pewno żaden nie był by trzeźwy :gwizdanie: ja zym przelweał do jakiejś butli na nastepną impreze :polew:
diman Opublikowano 11 Marca 2010 Opublikowano 11 Marca 2010 e tam, wolałabym knajpę gdzie faceci piją za darmo... to by był dopiero ubaw na pewno żaden nie był by trzeźwy :gwizdanie: ja zym przelweał do jakiejś butli na nastepną impreze :polew: ja bym byl :gwizdanie:
keżor Opublikowano 11 Marca 2010 Autor Opublikowano 11 Marca 2010 e tam, wolałabym knajpę gdzie faceci piją za darmo... to by był dopiero ubaw tylko tam pewnie nie było by żadnej dziewczyny
diman Opublikowano 11 Marca 2010 Opublikowano 11 Marca 2010 e tam, wolałabym knajpę gdzie faceci piją za darmo... to by był dopiero ubaw to by byla ro***erducha
Rekomendowane odpowiedzi