Adrenalina Opublikowano 11 Marca 2010 Opublikowano 11 Marca 2010 e tam, wolałabym knajpę gdzie faceci piją za darmo... to by był dopiero ubaw na pewno żaden nie był by trzeźwy :gwizdanie: ja zym przelweał do jakiejś butli na nastepną impreze :polew: ja bym byl :gwizdanie: do którego drinka??
OKO Opublikowano 11 Marca 2010 Opublikowano 11 Marca 2010 e tam, wolałabym knajpę gdzie faceci piją za darmo... to by był dopiero ubaw na pewno żaden nie był by trzeźwy :gwizdanie: ja zym przelweał do jakiejś butli na nastepną impreze :polew: ja bym byl :gwizdanie: heheh nie odpuścisz nom pewnie mnie też uda się dojechać [br]Dopisany: 11 Marzec 2010, 15:41_________________________________________________ e tam, wolałabym knajpę gdzie faceci piją za darmo... to by był dopiero ubaw tylko tam pewnie nie było by żadnej dziewczyny tylko te wkur...ne co by po swoich facetów przyszły :polew:
Adrenalina Opublikowano 11 Marca 2010 Opublikowano 11 Marca 2010 e tam, wolałabym knajpę gdzie faceci piją za darmo... to by był dopiero ubaw tylko tam pewnie nie było by żadnej dziewczyny a w czekoladzie nie ma facetów? ...i tu sam sobie odpowiedz
Kędzior Opublikowano 11 Marca 2010 Opublikowano 11 Marca 2010 e tam, wolałabym knajpę gdzie faceci piją za darmo... to by był dopiero ubaw to by byla ro***erducha nawet bym z tego baru niewychodził będę później narka
OKO Opublikowano 11 Marca 2010 Opublikowano 11 Marca 2010 e tam, wolałabym knajpę gdzie faceci piją za darmo... to by był dopiero ubaw tylko tam pewnie nie było by żadnej dziewczyny a w czekoladzie nie ma facetów? ...i tu sam sobie odowiedz nom jeszcze mnie w czekoladzie nie było więc pewnie żaden face tam nie bywał [br]Dopisany: 11 Marzec 2010, 15:44_________________________________________________heheh urwalem watek czas konczyc prace i do dommuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :>
diman Opublikowano 11 Marca 2010 Opublikowano 11 Marca 2010 e tam, wolałabym knajpę gdzie faceci piją za darmo... to by był dopiero ubaw na pewno żaden nie był by trzeźwy :gwizdanie: ja zym przelweał do jakiejś butli na nastepną impreze :polew: ja bym byl :gwizdanie: do którego drinka?? nie pije :gwizdanie: wiec do konca
krolu Opublikowano 11 Marca 2010 Opublikowano 11 Marca 2010 e tam, wolałabym knajpę gdzie faceci piją za darmo... to by był dopiero ubaw tylko tam pewnie nie było by żadnej dziewczyny a w czekoladzie nie ma facetów? ...i tu sam sobie odpowiedz jest bardzo mało facetów... wczoraj przez częśc wieczoru byliśmy tylko z keżorem... potem się jakieś sępy zleciały
stanley Opublikowano 11 Marca 2010 Opublikowano 11 Marca 2010 a tu znowu gadka o d*pach [br]Dopisany: 11 Marzec 2010, 16:36_________________________________________________ juz ja tam wiem jak taką zgodę załatwić fundniesz mi Avusy ?
krolu Opublikowano 11 Marca 2010 Opublikowano 11 Marca 2010 a tu znowu gadka o d*pach lepsze o d*pach niż jak na gliwickich o gejach
stanley Opublikowano 11 Marca 2010 Opublikowano 11 Marca 2010 a tu znowu gadka o d*pach lepsze o d*pach niż jak na gliwickich o gejach true
Adrenalina Opublikowano 11 Marca 2010 Opublikowano 11 Marca 2010 a tu znowu gadka o d*pach [br]Dopisany: 11 Marzec 2010, 16:36_________________________________________________ juz ja tam wiem jak taką zgodę załatwić fundniesz mi Avusy ? możemy ponegocjować ale temat avusków uważam za zamknięty
krolu Opublikowano 11 Marca 2010 Opublikowano 11 Marca 2010 ja już sie w końcu pogubiłem, jak te avusy wyglądają...
Pucek Opublikowano 11 Marca 2010 Opublikowano 11 Marca 2010 a tu znowu gadka o d*pach lepsze o d*pach niż jak na gliwickich o gejach przyjdziesz :gwizdanie:
krolu Opublikowano 11 Marca 2010 Opublikowano 11 Marca 2010 a tu znowu gadka o d*pach lepsze o d*pach niż jak na gliwickich o gejach przyjdziesz :gwizdanie: nie to ty przyjdziesz :gwizdanie: :gwizdanie: że chcesz na d*py jechać
Bulczas Opublikowano 11 Marca 2010 Opublikowano 11 Marca 2010 Ale ludzie to sk***ysyny. Wróciłem właśnie z czewy :gwizdanie: Na aukcji napisane felgi w bdb stanie itp. Oglądam a tu szrama przez pół długości felgi po spawaniu :wallbash:
Rekomendowane odpowiedzi