Miszka82 Opublikowano 22 Października 2009 Opublikowano 22 Października 2009 Ja tam mam całą nockę przed sobą w pracy... na forum szybko zleci, przynajmniej do północy :> Gdzie tam ranek... Ale jakoś trzeba zarobić na nowe fele i inne. zarób też na moje to posiedze z Toba do 1:00......no dobra do 1:20
akjam Opublikowano 22 Października 2009 Opublikowano 22 Października 2009 Ja tam mam całą nockę przed sobą w pracy... na forum szybko zleci, przynajmniej do północy :> Gdzie tam ranek... Ale jakoś trzeba zarobić na nowe fele i inne. zarób też na moje to posiedze z Toba do 1:00......no dobra do 1:20 Z tego co wdiziałem to fele masz nawet spoko...
stanley Opublikowano 22 Października 2009 Opublikowano 22 Października 2009 ja zbieram na zestaw HID, ale jak posiedze z Wami to chyba nikt mi nie wypłaci Własnie przegladam sobie zdjęcia i natknąłem się na mój wieczór kawalareski ponad rok temu. No to wklejam coś pamiątkowego
akjam Opublikowano 22 Października 2009 Opublikowano 22 Października 2009 ja zbieram na zestaw HID, ale jak posiedze z Wami to chyba nikt mi nie wypłaci Własnie przegladam sobie zdjęcia i natknąłem się na mój wieczór kawalareski ponad rok temu. No to wklejam coś pamiątkowego Trzeba coś na spociszona jakiś a'la wieczór kawalerski zorganizować... :naughty:P.S. Takie wieczory to ja mam codziennie... :gwizdanie:
miron78 Opublikowano 22 Października 2009 Opublikowano 22 Października 2009 Ty zawsze taki zestresowany siedzisz
Miszka82 Opublikowano 22 Października 2009 Opublikowano 22 Października 2009 dobry lachon, ale chyba troche przechodzony
akjam Opublikowano 22 Października 2009 Opublikowano 22 Października 2009 Ty zawsze taki zestresowany siedzisz Może masz związane ręce?
miron78 Opublikowano 22 Października 2009 Opublikowano 22 Października 2009 dobry lachon, ale chyba troche przechodzony ale na pełnej książce serwisowej
czester Opublikowano 22 Października 2009 Opublikowano 22 Października 2009 ja zbieram na zestaw HID, ale jak posiedze z Wami to chyba nikt mi nie wypłaci Własnie przegladam sobie zdjęcia i natknąłem się na mój wieczór kawalareski ponad rok temu. No to wklejam coś pamiątkowego To byly czasy :> Uwaga - podczas pisania wysłano 3 odpowiedzi, może chcesz przejrzeć swoją wiadomość?
stanley Opublikowano 23 Października 2009 Opublikowano 23 Października 2009 Ty zawsze taki zestresowany siedzisz kumple mi to samo powiedzieli, a co ja poradzę, że ja taki dobry i prawy PS. Marta22 [br]Dopisany: 22 Październik 2009, 23:15_________________________________________________ Codziennie rano, zaraz po przebudzeniu, sprawdzam, czy nie ma mnie na liście najbogatszych ludzi świata... Jeżeli nie, idę do roboty ... :/
Miszka82 Opublikowano 23 Października 2009 Opublikowano 23 Października 2009 no ladnie wszyscy sie przywitali kto podbije na bajerke
Maxito Opublikowano 23 Października 2009 Opublikowano 23 Października 2009 moja kobieta odebrala dzis prawko - ide z nia na pierwsza jazde fajnie bylo was poznac, naprawde.... :polew: zapodaj przed jazda melise i nerwosol ja zawsze po 0,7 wsiadam z moja żona oczywiście jako pasaż :polew:er
piterra Opublikowano 23 Października 2009 Opublikowano 23 Października 2009 no ladnie wszyscy sie przywitali kto podbije na bajerke Miszka żyjesz po tej pierwszej jeździe ?? a twoja w całości :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:
Maxito Opublikowano 23 Października 2009 Opublikowano 23 Października 2009 ja zbieram na zestaw HID, ale jak posiedze z Wami to chyba nikt mi nie wypłaci Własnie przegladam sobie zdjęcia i natknąłem się na mój wieczór kawalareski ponad rok temu. No to wklejam coś pamiątkowego fajny wieczór na 22000 stronę stawiam taka pannienkę
piterra Opublikowano 23 Października 2009 Opublikowano 23 Października 2009 ja zbieram na zestaw HID, ale jak posiedze z Wami to chyba nikt mi nie wypłaci Własnie przegladam sobie zdjęcia i natknąłem się na mój wieczór kawalareski ponad rok temu. No to wklejam coś pamiątkowego fajny wieczór na 22000 stronę stawiam taka pannienkę Uwaga jest akcja akcja: "SPAM" szczegóły wyżej :decayed: :decayed: :decayed:
Rekomendowane odpowiedzi