Adrenalina Opublikowano 13 Marca 2010 Opublikowano 13 Marca 2010 Arek ja najbardziej lubie i szczena mi opada na widok niskich blondyneczek o nienagannej figurce ale ogólnie lubie też brunetki, rude hehe :gwizdanie: jednym słowem bierzesz wszystko... byle by miało dziurkę i żyło :polew:
krolu Opublikowano 13 Marca 2010 Opublikowano 13 Marca 2010 blondi jak nic :evil: dla mnie żadna szalu nie robi :gwizdanie:a teraz pomyśl jakie d*py muszą chodzić do czeko, jak ja taki wybredny jestem a tam zawsze kilka ideałów znajdę
A-rek Opublikowano 13 Marca 2010 Opublikowano 13 Marca 2010 blondi jak nic popieram swietny styl ubierania sie ma
Adrenalina Opublikowano 13 Marca 2010 Opublikowano 13 Marca 2010 blondi jak nic popieram swietny styl ubierania sie ma ich styl ubierania sie niczym sie nie różni... no może kolorami
Kędzior Opublikowano 13 Marca 2010 Opublikowano 13 Marca 2010 blondi jak nic :evil: dla mnie żadna szalu nie robi :gwizdanie:a teraz pomyśl jakie d*py muszą chodzić do czeko, jak ja taki wybredny jestem a tam zawsze kilka ideałów znajdę skoro tobie tam się laski podobają czyli jak dla mnei bez rewelacji bo mamy zupełnie inny gust Arek ja najbardziej lubie i szczena mi opada na widok niskich blondyneczek o nienagannej figurce ale ogólnie lubie też brunetki, rude hehe :gwizdanie: jednym słowem bierzesz wszystko... byle by miało dziurkę i żyło :polew: hehe ta i najlepiej kulawa żeby niemogła mi spier*olić :polew: :polew: blondi jak nic popieram swietny styl ubierania sie ma nom właśnie właśnie
A-rek Opublikowano 13 Marca 2010 Opublikowano 13 Marca 2010 blondi jak nic popieram swietny styl ubierania sie ma ich styl ubierania sie niczym sie nie różni... no może kolorami ale jej ten styl najbardziej pasuje i ma ladna buzie
keżor Opublikowano 13 Marca 2010 Autor Opublikowano 13 Marca 2010 blondi jak nic popieram swietny styl ubierania sie ma ich styl ubierania sie niczym sie nie różni... no może kolorami ale jej ten styl najbardziej pasuje i ma ladna buzie jak ma zajebistą figure i buzie , to styl ubierania jest bez znaczenia akurat jak dla mnie to może wtdy nawet bez ubrań łazić
Kędzior Opublikowano 13 Marca 2010 Opublikowano 13 Marca 2010 blondi jak nic popieram swietny styl ubierania sie ma ich styl ubierania sie niczym sie nie różni... no może kolorami ale jej ten styl najbardziej pasuje i ma ladna buzie amen [br]Dopisany: 14 Marzec 2010, 00:25_________________________________________________ jak ma zajebistą figure i buzie , to styl ubierania jest bez znaczenia akurat jak dla mnie to może wtdy nawet bez ubrań łazić amen nr2
Adrenalina Opublikowano 13 Marca 2010 Opublikowano 13 Marca 2010 blondi jak nic popieram swietny styl ubierania sie ma no ich styl ubierania sie niczym sie nie różni... no może kolorami ale jej ten styl najbardziej pasuje i ma ladna buzie buzie, powiadasz? [br]Dopisany: 14 Marzec 2010, 00:27_________________________________________________ blondi jak nic popieram swietny styl ubierania sie ma ich styl ubierania sie niczym sie nie różni... no może kolorami ale jej ten styl najbardziej pasuje i ma ladna buzie amen [br]Dopisany: 14 Marzec 2010, 00:25_________________________________________________ jak ma zajebistą figure i buzie , to styl ubierania jest bez znaczenia akurat jak dla mnie to może wtdy nawet bez ubrań łazić amen nr2 alleluja!!! :polew:
A-rek Opublikowano 13 Marca 2010 Opublikowano 13 Marca 2010 jak ma zajebistą figure i buzie , to styl ubierania jest bez znaczenia akurat jak dla mnie to może wtdy nawet bez ubrań łazić ale tylko po twoim mieszkaniu
Kędzior Opublikowano 13 Marca 2010 Opublikowano 13 Marca 2010 jak ma zajebistą figure i buzie , to styl ubierania jest bez znaczenia akurat jak dla mnie to może wtdy nawet bez ubrań łazić ale tylko po twoim mieszkaniu najlepiej po moim :gwizdanie:
Adrenalina Opublikowano 13 Marca 2010 Opublikowano 13 Marca 2010 ide spać biedactwo.... smaków sobie narobił, a i tak się obudzi w tym samym łóżku co zawsze :polew:
Kędzior Opublikowano 13 Marca 2010 Opublikowano 13 Marca 2010 ide spać biedactwo.... smaków sobie narobił, a i tak się obudzi w tym samym łóżku co zawsze :polew: nie w tym nic śmiesznego
Bulczas Opublikowano 14 Marca 2010 Opublikowano 14 Marca 2010 Witam. Miało być fajne a skończyłem jak Keżor w domu Żadnej fajnej imprezy ;(
Kędzior Opublikowano 14 Marca 2010 Opublikowano 14 Marca 2010 Witam. Miało być fajne a skończyłem jak Keżor w domu Żadnej fajnej imprezy ;( nom to czemu niewbiłeś na forum wcześniej??
Bulczas Opublikowano 14 Marca 2010 Opublikowano 14 Marca 2010 Witam. Miało być fajne a skończyłem jak Keżor w domu Żadnej fajnej imprezy ;( nom to czemu niewbiłeś na forum wcześniej?? Teraz wróciłem do domu bo się wkurwiłem i poszedłem na pizzę
Kędzior Opublikowano 14 Marca 2010 Opublikowano 14 Marca 2010 Teraz wróciłem do domu bo się wkurwiłem i poszedłem na pizzę hehe grubasss :polew:
Rekomendowane odpowiedzi