Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B5 AFN] Turbo AWX+chips (110KM na 151KM)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No i udalo sie, moj zamiar zostal osiagniety. Turbo AWX+chips u Rogalottiego i taki wykresik. Co o tym sadzicie?? Kata tez wywalilem. Na fabrycznym sofcie, turbo AWX tylko po regulacji doladowania tez niezle wyszlo (ten 2 wykres).

pabloAFN_AWX_czips.jpg

Opublikowano

osignałes to co mozna osiagnac w AFN'ie na seryjnych gratach + big turbulum .... :wink:

Opublikowano

super sprawa tez sie zastanowie nad takim czyms powiedz jakie wrazenia w jezdzie

Opublikowano

nic tylko działac :twisted:

Gość MorgothDBMA
Opublikowano

Bardzo fajny sofcik, GRATULACJE :exclaim:

Rogalotti (jak zwykle) świetnie się spisał :twisted:

Opublikowano

No musze przyznac, ze Rogalotti zna sie na robocie :twisted:

Co chodzi o wrazenia z jazdy to bomba. Na 5 biegu od 120 do 190 to rakieta. Ogolnie super i co wazne bez dymienia :biggrin:

Pozdr :a4fan:

Opublikowano
No musze przyznac, ze Rogalotti zna sie na robocie

Zna zna :wink: , miałem okazje jechac kolegi AFN-em którego czipsował Rogalotti :lol:

Niebawem też do niego zawitam z moim traktorkiem :wink:

Opublikowano

z tym turbulum 20KM wiecej i 30 Nm ladnie, palsko. wrazenia musza byc bardzo pozytywne

Opublikowano

hmmmm dopiero wchodze w temnaty AFN i prosze wyjasnienie...kto to (badz co to ) jest Rogalotti?? i gdzie go ewentualnie znalezc w Lodzi moze ktos wie??

Opublikowano
hmmmm dopiero wchodze w temnaty AFN i prosze wyjasnienie...kto to (badz co to ) jest Rogalotti?? i gdzie go ewentualnie znalezc w Lodzi moze ktos wie??

Rogalotti to spec od dieselków.W pewnych kręgach znany też jako Dr.Niuton :twisted: Można go znaleźć w Wawie albo na naszym forum http://www.a4-klub.pl/forum/profile.php?mode=viewprofile&u=1753

Opublikowano

jaki jest sredni koszt takiego czipsa? chodzi mi o slask. planuje turbulum od awx'a, szukam, ale nie wiem jaki jest koszt programu.

Opublikowano

jaki jest sredni koszt takiego czipsa? chodzi mi o slask. planuje turbulum od awx'a, szukam, ale nie wiem jaki jest koszt programu.

koszt okolo 1000zl
Opublikowano

koszt okolo 1000zl

Pewnie + VAT :wink4:

Opublikowano

Rogal jest na forum zarejestrowany. Jak ktoś jest zainteresowany to niech napisze do niego na priv i się wszystkiego dowie :wink4:

Opublikowano

Niezły ten wykresik wyszedł :kox: Ja ciągle sie zastanawiam czy robić taki krok ale jak widze te wykresy to sie tymbardziej napalam :evil: :evil:

A jak ze sprzegłem seryjnym przy takich niutkach :mysli: