Skocz do zawartości
Zdrowych i spokojnych Świąt dla Ciebie i rodzinki 🙌🎄
IGNOROWANY

[INNE] TT ( 19" 8.5j /10j / Gwint KW V3 INOX / Audio ) fotki str 46

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ludzie gdzie jest nowak? wsadzili go za mord na pracownikach firmu która mu furę buchneła!!! :polew:

jest tylko sie nie ujawnia :

Ostatnio aktywny: 26 Styczeń 2010, 19:23

:naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:

Opublikowano

czekam na neta ... bo nie mam juz pare dni i jeszcze pare nie bedzie ... ;) bo zmienilem uslugodawce

;) na auto tez czekam

Opublikowano

czekam na neta ... bo nie mam juz pare dni i jeszcze pare nie bedzie ... ;) bo zmienilem uslugodawce

;) na auto tez czekam

siła spokoju, ciągle czeka ;)

Opublikowano
dzis pojechalem z karolem do carmani i oczywiscie ku***a jeszcze full roboty

ja pier***e ile mozna przeciagac ?

ja na przekodowanie radia miałem czekać 2 tygodnie i zapłacić 250zł, zresztą dzwoniłem do Ciebie w tej sprawie.... skończyło się na tym że kupiłem sobie kabel za 50zł i sam zrobiłem

z ciekawości zapytałem jeszcze ile więcej kosztował by montaż emulatora zmieniarki (udałem ciemniaka) a przecież to wpięcie kostki :wallbash:

Powiedział że to dużo roboty o za wszytko będzie koło 500~ :decayed:

podziękowałem na zawsze......

chyba że to są normalne ceny za usługi caraudio :decayed:

Opublikowano
dzis pojechalem z karolem do carmani i oczywiscie ku***a jeszcze full roboty

ja pier***e ile mozna przeciagac ?

ja na przekodowanie radia miałem czekać 2 tygodnie i zapłacić 250zł, zresztą dzwoniłem do Ciebie w tej sprawie.... skończyło się na tym że kupiłem sobie kabel za 50zł i sam zrobiłem

z ciekawości zapytałem jeszcze ile więcej kosztował by montaż emulatora zmieniarki (udałem ciemniaka) a przecież to wpięcie kostki :wallbash:

Powiedział że to dużo roboty o za wszytko będzie koło 500~ :decayed:

podziękowałem na zawsze......

chyba że to są normalne ceny za usługi caraudio :decayed:

Chyba, że ktoś się zabiera do roboty od dup_y strony... :blink:

Tak jak mój mechanik, którego z ciekawości zapytałem ile chciałby za wyciągnięcie u mnie kata i wsadzenie zamiast niego zrobionego przeze mnie wcześniej DP...

400 PLN

Bo to baaardzo dużo pracy. No tak, jak ktoś łoi kase na wymianie klocków i olejów to potem jak się ma wziąć za normalną robotę to jest problem.

:polew: :polew: :polew:

Opublikowano

19" 8j wolfrace + opony 215/35R19

016yz.th.jpg

to byla tylko przymiarka jakis czas temu

Opublikowano

016yz.th.jpg

Niezle.

A jak prace nad autem?

Nic sie nie chwalisz... :)

Opublikowano

widze ze z ta carmania z ZG podobnie jak u Nas z CarSystems w GW... leca w hu i tyle,a ceny maja z kosmosu,ale dziwie sie ze nawet po znajomosci tak sie opie*dalaja, no ale tak to jest z dzisiejszymi "kolegami".

Opublikowano

016yz.th.jpg

Niezle.

A jak prace nad autem?

Nic sie nie chwalisz... :)

narazie wiecej mam nerwow .... dlatego sie nie chwale

nie pisze ile jest zrobione bo juz mnie strzela powoli

niby na 6 lutego jest koniec ostateczny

jak bedzie wszystko to napewno sie pochwale

widze ze z ta carmania z ZG podobnie jak u Nas z CarSystems w GW... leca w hu i tyle,a ceny maja z kosmosu,ale dziwie sie ze nawet po znajomosci tak sie opie*dalaja, no ale tak to jest z dzisiejszymi "kolegami".

ja akurat ceny w carmanii mam mega rewelacyjne .... ale co do czasu pracy to tak jak napisales .... tak to jest z "kolegami"

ta A3 obok to mega kozak :good: :good:

http://carmania.pl/site/index.php?p=5&id=31

oraz

http://www.a4-klub.pl/smf/inne_s3_8l_kolegi_18t_na_19_gwincie_grube_audio-t67113.0.html

oraz

http://www.polskajazda.pl/Samochody/Audi/S3/52364

Opublikowano

Ciekawe z czego oni w tej camani zyja , jak tak klijetow olewaja :mysli: . No chyba ze tylko znajomych wiec jedyne wyjscie , zrob mu nokauta i juz nie bedzie twoim znajomym :kox: i w tedy prace rusza pelna para :wink4: . Czekam na jakies wyniki przy rezaniu KM .. :good:

Opublikowano

niby na ta sobote mam 100% odbior auta ...zobaczymy co z tego wyjdzie

:)

dudi75 chcialbym jeszcze tylko gwint i xenon i juz powoli dlubac silnik hehe ;)

chcialbym zeby bylo te 250KM z malym plusikiem kiedys.... ;)

Opublikowano

niby na ta sobote mam 100% odbior auta ...zobaczymy co z tego wyjdzie

dudi75 chcialbym jeszcze tylko gwint i xenon i juz powoli dlubac silnik hehe ;)

chcialbym zeby bylo te 250KM z malym plusikiem kiedys.... ;)

250km to juz fajny wynik tez bym chcial u siebie tyle :kox: .

Opublikowano

prace juz naprawde sa na ukonczeniu mysle ze jutro max pon lub wtorek odbiore auto....

deska obszyta prawdziwa skora :kox:

profi robota ( tutaj fotka )

20100205139.th.jpg 20100205140.th.jpg

jutro o 10:00 montaz ;) deski

Opublikowano

Śledzę tan wątek chyba od początku i muszę przyznać, że nie podobała mi się twoja TTka w sumie ogólnie za nimi nie przepadam, ale to co z niej zrobiłeś zasługuje na szacunek, nabrała uroku! Gratki fajnej furki i udanych modów! Czekam z niecierpliwością na efekt końcowy i 19" na aucie :> Obszycie :slina::good: Chyba polubiłem TTki :wink4:

Opublikowano

Śledzę tan wątek chyba od początku i muszę przyznać, że nie podobała mi się twoja TTka w sumie ogólnie za nimi nie przepadam, ale to co z niej zrobiłeś zasługuje na szacunek, nabrała uroku! Gratki fajnej furki i udanych modów! Czekam z niecierpliwością na efekt końcowy i 19" na aucie :> Obszycie :slina::good: Chyba polubiłem TTki :wink4:

bo to pedalskie i kobiece auto jest ..... w serii ;)

na poczatku jak nia jezdzilem to sie tak smucilem ze nie mam juz a4 ze szok .... w srodku ciasno.. jak w puszce, widocznosc zerowa, mala powierzchnia szyb i w ogole jakos ciemno tak.... po sciemie szyb jeszcze ciemniej :kox:

ale ze wszystkiego prawie sie da zrobic cos fajnego ( chociaz nie wyobrazam sobie tuningu citroena c5 i innych temu podobnych wynalazkow )

i tt okazala sie wg mnie wdziecznym materialem do modyfikacji

ja tez sie nie moge doczekac jak zaloze 19" i kupie gwincik a wtedy bede mogl na spokojnie dlubac silnik

Opublikowano

no nareszcie doczekałeś się (i my też) tej skórki, wygląda naprawdę na dobrze zrobione :good: teraz tylko montażyk :kox:

Opublikowano

noo kurde i fura i deska :kox:

myślę że warto było czekać ?

Opublikowano

no właśnie i jak było z ceną?