Nowak_zg Opublikowano 28 Lipca 2010 Autor Opublikowano 28 Lipca 2010 ja wohl, topor ist gut und billig mechaniker
aju Opublikowano 28 Lipca 2010 Opublikowano 28 Lipca 2010 topor sam zrezać mi listwy carbonex na drzwiach wszystkich uniwersalny
Nowak_zg Opublikowano 28 Lipca 2010 Autor Opublikowano 28 Lipca 2010 czyli podsumowujac, Topor: billig schnell gut universal takiego to kazden jeden chcialby miec w swoim miescie ... ale nie kazden jeden moze
bakuś Opublikowano 28 Lipca 2010 Opublikowano 28 Lipca 2010 czyli podsumowujac, Topor: billig schnell gut universal takiego to kazden jeden chcialby miec w swoim miescie ... ale nie kazden jeden moze czyli podsumowujac: :sex: :polew: :polew:
MARCIN607 Opublikowano 28 Lipca 2010 Opublikowano 28 Lipca 2010 tylko kto kogo ?????? :gwizdanie: :gwizdanie: czyli podsumowujac, Topor: billig schnell gut universal takiego to kazden jeden chcialby miec w swoim miescie ... ale nie kazden jeden moze czyli podsumowujac: :sex: :polew: :polew:
aju Opublikowano 28 Lipca 2010 Opublikowano 28 Lipca 2010 czyli podsumowujac, Topor: billig schnell gut universal takiego to kazden jeden chcialby miec w swoim miescie ... ale nie kazden jeden moze czyli podsumowujac: :sex: :polew: :polew: nie .... DUŻO LEPIEJ
Nowak_zg Opublikowano 30 Lipca 2010 Autor Opublikowano 30 Lipca 2010 dodam tylko ze gwint to KW v2 ( regulacja wysokosci i regualcja twardosci )
A-rek Opublikowano 30 Lipca 2010 Opublikowano 30 Lipca 2010 dodam tylko ze gwint to KW v2 ( regulacja wysokosci i regualcja twardosci ) neue czy gebraucht :?:
Nowak_zg Opublikowano 30 Lipca 2010 Autor Opublikowano 30 Lipca 2010 uzywka .... wyrwana w smiesznych pieniadzach
adamooo Opublikowano 31 Lipca 2010 Opublikowano 31 Lipca 2010 Nowak widziałem w wawie tt pomarańcz jak się ogarne to podjade i siekne foty
Flyer Opublikowano 31 Lipca 2010 Opublikowano 31 Lipca 2010 Wczoraj go namawialem... albo pomarancz, albo nic
Nowak_zg Opublikowano 31 Lipca 2010 Autor Opublikowano 31 Lipca 2010 narazie skrecony lajtowo ( ok -60mm w stosunku do serii.... docelowo chce -90mm ) ... da sie wlozyc palec jeszcze miedzy opone a nadkole ... ale potem przykrece jeszcze z 3 cm zaraz dam fotke ciagle mysle miedzy pomaranczem a srebrem.... ciezki orzech do zgryzienia bo sie boje ze pomaranczke bedzie ciezej odsprzedac[br]Dopisany: 31 Lipiec 2010, 14:29_________________________________________________jest to fotka tuz po zalozeniu ... jeszcze ise dobrze nie ulozyl... teraz zszdl ciut nizej ... do konca zostalo jeszcze 35-40mm ja chce jeszcze zejsc niedlugo ok 30mm ( tylko musze sie uporac z nakretkami bo .... troche ise zapiekly )
Piechol Opublikowano 31 Lipca 2010 Opublikowano 31 Lipca 2010 chcesz schować koła w nadkola? teraz jest idealnie jak dla mnie...
Nowak_zg Opublikowano 31 Lipca 2010 Autor Opublikowano 31 Lipca 2010 chcesz schować koła w nadkola? teraz jest idealnie jak dla mnie... za wysoko ! za wysoko ! chce miec tak aby blotnik byl ciut ponizej linii bierznika ... a jak mi sie nie spodoba to ciut podniose pomarańcz się też sprzeda no wlasnie boje sie ze nie ... ze potencjalnym kupca sie nie spodoba i wtedy bedzie piz*ziec jesli juz by mial malowac na pomarancz to tak jak pisalem flyerowi: "Cale nadwozie jaskrawy Pomarancz z palety Lamborghini Grill, wloty powietrza z przodu czarny fortepian Dokladka tyl czarny fortepian Dach czarny fortepian Komora silnika Czarny fortepian Felgi Czarny fortepian Rant felgi pomaranczowy pasek Dekielki do felg z pomaranczowymi naklejkami "wheel whores" ( zamiast rozowego serduszka to pomaranczowe ) Trzymadełka od lusterek czarny fortepian"
Flyer Opublikowano 31 Lipca 2010 Opublikowano 31 Lipca 2010 no... jest za wysoko nie wyglada to na gwint
Rekomendowane odpowiedzi