Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B7] 2.7 TDI nowe wozidełko :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jestem świezakiem na tym forum, bo jest to jeden z pierwszych postów :) próbowałem się wpisać na newbie ale chyba kiedyś już to robiłem :)

Od dwóch tygodni jestem szczęśliwym posiadaczem B7 ze świetnym moim zdaniem silnikiem 2.7 TDI. Autko sprawuje się jak dotąd bezproblemowo, zobaczymy jak długo :) Na razie trzy fotki :)

dsc057801002.jpg

dsc058371.jpg

dsc058101.jpg

Opublikowano

No fajne fajne ,gratki :):good:

Opublikowano

ładne wozidełko :good:

2.7TDI ech chciałoby się mieć coś takiego :kox:

Opublikowano

Piękne auto! Dla mnie to brak mu tylko quattro...

Opublikowano

Ladne autko, gratki :good:

Chciales koniecznie multitronica?

Opublikowano

Piękna sztuka, daj więcej fotek + opis co ona tam w sobie ma.

skąd wiesz, że to jest multi? a może tip?
Opublikowano

Piękna sztuka, daj więcej fotek + opis co ona tam w sobie ma.

skąd wiesz, że to jest multi? a może tip?

Chodzilo mi w sumie o automat, nie czepiaj sie :tongue4::wink4:

Opublikowano

pikna, tylko brak tego magicznego Q

Opublikowano

poza silnikiem,to tam brakuje wszystkiego :cool1:

tak biednej wersji z silnikiem większym niż 2 litry to chyba jeszcze nie widziałem :mysli:

sorry za szczerość :decayed:

a,ładna fela :good:

Opublikowano

No faktycznie brzybiednawa, środeczek jak narazie czyściutki.

Opublikowano
  • Autor

szukałem auta z automatem, trafiła się okazja kupić to autko więc wziąłem :) Jest to multitronic i jestem mega zadowolony z tej skrzyni :)

Autko w środku wygląda jakby wyjechało dopiero z salonu. Pierwsza rejestracja to 03.2007. Nalatane 90500 km :)

tak biednej wersji z silnikiem większym niż 2 litry to chyba jeszcze nie widziałem :mysli:

nie ma sprawy :) jedni szukają max wypasu, inni zadbanego auta :P Mi tam niczego w nim nie brakuje :)

Opublikowano

nie ma sprawy :) jedni szukają max wypasu, inni zadbanego auta :P Mi tam niczego w nim nie brakuje :)

a tu masz rację :wink4:,wyposażenie można zawsze wyrezać,ale z padła cacka nie zrobisz :cool1:

silniczek pierwsza klasa :good:,mój brat ma taki sam,kultura pracy rewelacja :kox:,

osobiście uważam,że pracuje dużo lepiej niż 3.0,jakoś ciszej.

Opublikowano

szukałem auta z automatem, trafiła się okazja kupić to autko więc wziąłem :) Jest to multitronic i jestem mega zadowolony z tej skrzyni :)

Autko w środku wygląda jakby wyjechało dopiero z salonu. Pierwsza rejestracja to 03.2007. Nalatane 90500 km :)

Poznasz zalety multi, jak się posypie :> Ale wygoda z tą skrzynią I klasa. Co do wyposażenia, to też chyba widzę 1 raz taką bidulkę, ale nie każdy od razu musi w auto ładować furę kasy. Ważne, że pasuje właścicielowi :good:

Dla ciekawostki - wczoraj widziałem PIERWSZY raz w życiu BMW 7 (tego brzydala z ok 2005r.) i też nawet nie miała xenonków i skóry :polew: Aż karpia zrobiłem - hehe

Opublikowano

Jak dla mnie to kozacka Audiola.

Gratluje zakupu :notworthy:

Opublikowano

Silnik jest, kierownica jest, koła są. Jak dla mnie bomba.

:decayed: mniej rzeczy na pokładzie, mniej wizyt w warsztacie

Opublikowano
  • Autor

Dzieki wszystkim za mile słowa :D

Poznasz zalety multi, jak się posypie :> Ale wygoda z tą skrzynią I klasa.

wszystko się w aucie może posypać :) także mam to w ..... :P kupi się nową skrzynię :)

Opublikowano

fajne autko z rzadkim silnikiem :wink4: trochę golas, ale wszystko w swom czasie pewnie :naughty:

wszystko się w aucie może posypać :) także mam to w ..... :P kupi się nową skrzynię :)

jasne, że tak, ale wiesz jakiego rzędu to są koszta? :gwizdanie:

Opublikowano

nie zaczynajcie po raz 1000 dyskusji na temat multi bo juz to nudne niczym opowiesci o 2.5 tdi...

skoro kupil to pewnie wie... a jak nie wie to moze łatwiej mu bedzie żyć bez tej wiedzy...

ciagle zapominacie ze skrzynie w b7 sa poprawione..

Opublikowano

piękne autko! gratki!

jak Ci się będzie nudzić będziesz miał duże pole do popisu przy modzeniu :)

najważniejsze, że jej stan i przebieg jest perfekt!

ps. jeśli kiedyś multi padnie (odpukać) to może da się na tipa swapa zrobić? i problem byś miał z głowy

pozdrawiam

Opublikowano
  • Autor

wczoraj kumpel chciał mi opchnąć lampy bixenonowe z rozbitej A4, tak się zastanawiam, czy gra warta świeczki. Chce stare lampy i 1000 zł dopłaty. Trochę obawiam się braku spryskiwaczy i samopoziomowania, choć jak on sądzi cały ten system poziomujący jest wmontowany w lampy. Nie wiem czy tak jest. Pewne jest natomiast, ze przy każdej kontroli miałbym jazdę i tłumaczenie się :) [br]Dopisany: 02 Lipiec 2009, 21:04_________________________________________________

nie zaczynajcie po raz 1000 dyskusji na temat multi bo juz to nudne niczym opowiesci o 2.5 tdi...

skoro kupil to pewnie wie... a jak nie wie to moze łatwiej mu bedzie żyć bez tej wiedzy...

ciagle zapominacie ze skrzynie w b7 sa poprawione..

no właśnie zastanawia mnie fakt, czy Audi strzela sobie samobója montując takie awaryjne skrzynie czy są to tylko opowieści typu kolega kolegi tak miał itp :)