Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

28.04.2007 - Bemowo - 1/4 mili - Otwarcie sezonu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

kto powiedział, że Poziek nie pojedzie :question: :twisted: Poziek robi wszystko żeby pojechać :a4fan::bicz:

Opublikowano

Możliwe, że ja będę na 1/4 ale za cholere nie wiem o której, więc ... Będę patrzył za jakąś dziwną grupą latającą przy A4 :lol:

Opublikowano

latać nie będziemy tylko ustawiamy się wszyscy w jednym miejscu na bemowie rano - jakby co to masz już moj kom na PW.

Opublikowano

rafalekx,

haha :D

smiech na sali ;p

jesli chodzi o mnie ;p

zreszta przyjezdzam na 85% z kumplami Mercem E290, wiec Audi zostaje w domciu ;p

oby tylko ta pogoda dopisala..

Opublikowano

chłopaki i dziewczynki ide do domu :) jutro się widzimy na lotnisku.. :rolleyes::a4fan:

Opublikowano

Miron kurna miales byc i co nie moglismy cie znalesc :question:

Opublikowano

Impreza porażka.Najgorsza ze wszystkich jakie były.Kto nie był , nie ma czego żałować :biggrin:

Opublikowano

Hugo a może coś więcej? Przecież w 2 słowach to aż żal pisać... Chociaż możliwe, że wiem co masz na myśli - jeśli ktoś kojarzy pierwszy ATZ w Pile w 2004. W 2005 już był luz, w ubiegłym nie byłem (za to zaliczyłem Ultimate Street Car na Santa Pod Raceway :cool: ), a w tym roku nie ma :evil:

Mam nadzieję, że za rok będę ja mógł się zjawić, tylko, cholercia, zapłacę majątek (i stan licznika dobiję) za przelatywanie w te i wewte po całej Europie :confused:

Opublikowano

Ten kto nie był - nie musi żałować, bo impreza porażka.

Mało aut startujących, ciągle jakieś przerwy techniczne- czasem bardzo długie, żadnych jakiś konkretnych wyników czasowych. Nikt nic ciekawego nie pokazał.

Sponsorzy również wystawili kilka balonów, po dwa auta - tak na sztukę, aby coś było.

Tak jakby na siłę tą imprezę zrobiono, bo jest w kalendarzu, to musi się odbyć.

Mi się nie podobało i podsumowując: szkoda kasy i czasu - nad jeziorkiem bym sobie poleżał, to przynajmniej człowiek by odpoczął.

Za to z Klubu oooo A3 chłopaki po prostu pokazali klasę...

Podobno 70 aut się zjechało - nie liczyłem, ale wyglądało to na prawdę super.

Stali w kręgu, po środku dwa autka z banerem i naklejkami klubowymi...

GRATULACJE za zorganizowanie. Bardzo fajnie to wyglądało.

Opublikowano

Tak was duzo na forum a na bemowie zadnej a4 nie widzialem z waszego klubu jak to jest? :)

No a A3 troche bylo co? Podobalo sie kolko graniaste ? Koszulki nasze? Banery? Naklejeczki? He :cool:

Opublikowano

(A)rturo, to sie chyba slabo rozgladales zaraz obok was staly 3 sztuki a w porywach 4 :a4fan:

Opublikowano
Tak was duzo na forum a na bemowie zadnej a4 nie widzialem z waszego klubu jak to jest? :)

No a A3 troche bylo co? Podobalo sie kolko graniaste ? Koszulki nasze? Banery? Naklejeczki? He :cool:

Słabo się rozglądałeś to raz ,my już wcześniej wiedzieliśmy że impreza będzie porażka to dwa , my nie organizowaliśmy ogolnopolskiego zlotu na Bemowie to trzy i dlatego było tylko kilka osób , które miały kaca po piątkowej imprezie i nudziło się im w domu

Co do waszego zlotu , to wyglądało to miodzio , naprawde od razu przy wjeździe rzucało się w oczy , tak więc pogratulować , że fajnie Wam to wyszło i frekwencja dopisała

Opublikowano

jakbym swoim zajechal to napewno by dostrzegli A4 :twisted: :a4fan:

Opublikowano
jakbym swoim zajechal to napewno by dostrzegli A4

oj Kuniacz ja to od wczoraj codziennie z rana sprawdzam czy mam kola bo widzialem kilkanascie osob chetnych :wink:

(A)rturo, waszym plusem bylo to ze to prawie centrum naszego szerokiego kraju dlatego tyle mieliscie chetnych, my w Wisle czyli duzo osob mialo kawal drogi do przejechania uzbieralismy tez ladna liczbe :a4fan:

Opublikowano

Hugo, Nie biez tego do serca - zreszta pewnie nie brales bo wiesz jak jest :)

A zlot ogolnopolski dopiero bedzie - jak bedzie to w wiadomosciach beda mowic :biggrin:

Kunio, Krecisz lepsze czasy niz rok temu?

lukas23, W sensie mieliscie tam ogolnopolski zlot tak?

Bo jak wspomnialem u nas to zadnego zlotu nie bylo - spotkanie.

Ale nie oto chodzi :a4fan:

Opublikowano

Słabo się rozglądałeś to raz ,my już wcześniej wiedzieliśmy że impreza będzie porażka to dwa , my nie organizowaliśmy ogolnopolskiego zlotu na Bemowie to trzy i dlatego było tylko kilka osób , które miały kaca po piątkowej imprezie i nudziło się im w domu

Co do waszego zlotu , to wyglądało to miodzio , naprawde od razu przy wjeździe rzucało się w oczy , tak więc pogratulować , że fajnie Wam to wyszło i frekwencja dopisała

ja tam kilka A4 widzialem a Ty sam mnie dostrzegles :cool: czyzby koszulki spelnily swoje zadanie :wink: (no i tak jak nagle sie pojawiles tak nagle zniknales :P )

co do imprezki to tez tak myslelismy (moze nie wszyscy) ale glownei chodzilo nam o spota co mozna bylo zaobserwowac po tym ze ciagle nas bylo sporo przy samochodach a nie przy pasie :P

my zlotu tez nie organizowalismy a jedynie spotkanie przy okazji innej imprezy :P

dziekujemy i tez sie cieszymy ze osoby sie nie powylamywaly i doszlo do spotkanai w tak licznym gronei - teraz czas na organizacje zlotu ale chyba wczesniej znowu pewna grupka juz raczej nie w tak duzym gronie chodz nadal pewnie znacznym pojawi sie na KOE :twisted:

Opublikowano
Kunio, Krecisz lepsze czasy niz rok temu?

nie powiedzialbym :cool: sprzeglo mowi papa

Opublikowano
Hugo, Nie biez tego do serca - zreszta pewnie nie brales bo wiesz jak jest :)

Jasne , że nie wziąłem :wink: Najważniejsze , że Wam się spocik udał i jest git.Bardzo mi się podobała flaga , rozciągnięta pomiędzy 2 A3 :cool: