Opublikowano 25 Kwietnia 201016 l Autor startowałem oczywiście amatorsko ( pierwszy raz ) dla sprawdzenia czasów najlepsze uzyskane czasy ( alu 19 + 1/4 baku ) : ET+RT 14.742, ET 14.696 ET+RT 14.867 ET 14.552 V-max 150km/h łącznie udało mi się zrobić 9 przejazdów
Opublikowano 25 Kwietnia 201016 l Autor najbardziej satysfakcjonujący przejazd i miłe zaskoczenie Miron A4 v Passat R36 330ps kombi+DSG wygrałem o długość auta
Opublikowano 25 Kwietnia 201016 l tylko tyle na temat Twojego auta.. no co Ty...ta kupa i tak nie jedzie a na poważnie to : lampy wyszły MEGA - brakuje tylko felunku w graficie :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: dokładka od coupry - MEGA (mogła być bardziej pod zderzakiem) dzisiejsze zawody - szacun za wzięcie udziału, szacun za poprawienie czasu z ponad 15 Niestety, auto waży tyle ile waży, nic więcej nie da się wyciągnąć a szkoda
Opublikowano 25 Kwietnia 201016 l Autor gratulacje dzięki wiadomo - fura o wadze 1800kg nie jest ideałem do ścigania ale zabawa była przednia polecam
Opublikowano 25 Kwietnia 201016 l ja muszę A3 sprawdzić.. chociaż na tych 18stkach i przy silniku 8V nie będzie rewelacji... :/ [br]Dopisany: 25 Kwiecień 2010, 21:13_________________________________________________ No no gratki, a ten gosciu z calibry myslal ze jemu fote robisz to nie calibra tylko nissan 200sx S14...
Opublikowano 25 Kwietnia 201016 l No no gratki, a ten gosciu z calibry myslal ze jemu fote robisz calibry nissan 200 SX :gwizdanie:
Opublikowano 25 Kwietnia 201016 l i jedna od mnie na tej focie widać, że właściciel przelał chyba trochę przy ostatnim tankowaniu i chyba w czujnikach parkowania trochę wosku się zebrało
Opublikowano 25 Kwietnia 201016 l Autor i jedna od mnie na tej focie widać, że właściciel przelał chyba trochę przy ostatnim tankowaniu i chyba w czujnikach parkowania trochę wosku się zebrało to nie paliwo - zacieki z wody po myciu + kurz z przejazdów a tylny zderzak dawno wosku nie widział
Opublikowano 25 Kwietnia 201016 l Autor wygląda jak byś uciekał po tankowaniu ze stacji to może ślady ze ściągania paliwa - walczyłem z wagą auta
Opublikowano 25 Kwietnia 201016 l i chyba w czujnikach parkowania trochę wosku się zebrało :wink4 nie,nie kolego,to nie wosk ...jak tylko się ściemnia,miron zapala światła i się brandzluje przy ledach
Opublikowano 25 Kwietnia 201016 l Miron VS opel kadett :gwizdanie: dodam tylko że Kadett wykręcił najlepszy czas zawodów i wygrał zawody jakość nie powala
Opublikowano 25 Kwietnia 201016 l Miron trzeba była jakąś filigranową blondynkę za kierownicę posadzić co by nie mówić jak na jakieś 1900kg to ładnie się odpycha! i chyba w czujnikach parkowania trochę wosku się zebrało :wink4 nie,nie kolego,to nie wosk ...jak tylko się ściemnia,miron zapala światła i się brandzluje przy ledach padłem
Opublikowano 25 Kwietnia 201016 l Autor i chyba w czujnikach parkowania trochę wosku się zebrało :wink4 nie,nie kolego,to nie wosk ...jak tylko się ściemnia,miron zapala światła i się brandzluje przy ledach :decayed: